- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.261
doğru söylüyosun canım sende haklısın az buz para değil ondanda geçtim hep bi ümit sonuç alamayınca kırılan ümidin insanı ne hale getirdiğini en iyi yaşayan bilir en doğrusunu içinin aklının en rahat ediceği tedaviyle güzel sonuçlar alırsanız inşallah
yapmican tabi tatlim hamissin sen artik yerlesirsin en önemlisi bitmis benim yeni evin avantaji ikici kat
balkonu var bende sevdim yeni evimi bebislerin odasina güzel sehitlerimizin ailelerine sabir dileyim topraklari bol olsun
kizz esra ne cabuk koydun da sildin bakim beni beklemedin adam yerine koymuyonmu beni senin yüzünden yakalandim facede resim yüklüyom derken süt abimle ugrasiyodum banane bende görcem seni yoksa yazmam sana
ekintos mrb.mikroenjeksiyon tedavisini nerde olmuştun canım kim yapmıştı bizede önerilen tedavi de mikroenjeksiyon kaan hocayı tavsiye etti eşimin üroloğu sen ne zaman yaptırmıştın eşinin sıkıntısı neydi
adacım yanlış anlamadıysam taşınmışsınız canım hayırlı uğurlu olsun
yeni şehirde yeni evinde hep güzellikler yaşarsın inşallah Rabbim kolaylıklar versin
yar ve yardımcınız olsun
evet gerçekten odaları küçük zor sığdık ama salon baya büyük çok ferah oldu
boş olan odaya anneme yatakla dolap alacaz rahat ettirelimde bizi terketmesin diye
oyüzden bebek odamız kalmıyor ama annem olmazsa ona kim bakacak başkasına emanet edemem
bırcık baska zamn olsa olurmu cunku esım bılmıor o adresmı
sımdıde yanımda uyuyor sahura kaldracagım
insallah canımmmmmm
ınan arstrmadıgımız gtmedıgımız dayanmadıgımız yer kalmadı
bılıyormusun
guleceksın belkı ama
BENM ESIM AKTARRR
kelın ılacı olsa
en ıı kurlerı vıtamınlerı kendı satıor
gınseng
l argınıne
arı sutu bal polen karısımı
burda saydıgınız cogu seyı
hepsını yedık icıtık
((
doktora gtmıstık ılk aldıımız test 170 bındı
duzelır belkı dedi
bır suru ılac yazdı
gıttık test verdık 3 ay sonra 400 bın :)
muthıs ukselıs yasadık
ordan cıkısımı br ben br yaradn bılır
resmen butun umıdım hastane kaldı
butun mıllet bana bakıordu brımı öldü dıye
yasayn bılırrrr......
buraya kayıt olmustum burdakılerın hepsı yıllardır duzeltemedık dedi
duzelmez dedıler
dedıklerınde kızmıstım onlara neden duzelmesın dedım
ben yedırecegım ıcırecegım ve yukseltecegım dedım
sımdı onları nasılda ıı anlıorum
hıımmm bencede canım hele dursun daha odadan ne anlar bi beşik yeter oğluşa
annenden başkası bencede olmaz
komşuların nasıl acaba komşu çok önemli ya
Az önce dus aldik biz anam bide ne görüm kalcamda bile yirtiklar olmus nerdeyse belimin arkasina geliyor sanirim
tekmeledikce yirtiliyor derilerim :18::18:tamamen catladik:124::124::124:
Allah razı olsun canım evet taşındık sanırım senin okuyamadığın sayfaya yazmışım
sabah 7 de geldi nakliyatçılar akşam 9 da gittiler koltukta uyuyakalmışım okadar gürültünün içinde tık duymadım ki ben uykusu çok hassas olan biriyim ama okdar dinlenmişimki şimdi annemler sızdı ben bomba gibiyim açtım hemen kk yı :)
eness açamadğın sayfada snaa bunu yazmıştım
menagon en fazla 2 ay kullnılıyor.. ya onu raporla ucuza almıyomusunuz?
sen proxeda yönel
artık bütün tüp bebekler mikroenjeksiyon ile yapılıyor tatlım...
kaan hoca ürolog o eşine mikrotese yapar sperm bulur ,o spermi alırlar senin yumurtanın içine yerleştirirler bu işlemde mikroenjeksiyon olur...
canım bizim sperm sayımız başta 5 milyondu,ileri hızlı ve morfoloji sıfırdı....
2 tane mikro enjeksiyon denedik gürgan klinikte başarısızlıkla sonuçlandı...
sonra eşime proxseed plus kullandık 1-1buçuk sene...sonra bu topikle karşılaştım kaan hoca ve vitaminlere başladık...
beslenme +vitamin+moral + kaan hoca.+ topikteki arkadaşlar ile şu an hamileyim tabi önce RABBİMİN İZNİYLE...24 milyon sperm,ileri ve morfoloji sıfır hala...
3buçuk senelik evliyim,2 buçuk sene sürdü infertilite...
aboooooooooooooooooowwwwwwwww deme yaaaa
desene artık çirkin bi kadın oldun
aslında imrendim bende isterim ceylan demiştiya nekadar güzel yırtıklar bunlar maşşallah....
güle güle yaşa yırtıklarınla emi???
valla uzayan akıntının tkrr gelmesı lazım bu durumda canımlorkee benden uzyan akıntılar geliyordu ama şimdi daha katı ve rengi daha beyaz o yüzden kremsi yazan yeri işaretledim
yumurta akı gibi olan sonramı gelecek????????
valla ne desen haklısıın ama calısma zamanı yenı basladı hakkatentmm ben kayıt yapmayı bilmiyon
sen hergün yayınlada görek
ancak akıl veriyon fikfikleri aksatmayın diye bide seni görek
sen bılırsın canımlorkemm ben atesımı olcemeyı bıraktım 2 gundur canım ıstemıor
adetlıyken olctum
nlgn hsgeldın canm sanırım sperm sayınız 1 mılyon ölemı ?
vayyy sevserım tebrık edıyorum azmın soonu zafer olmussaol kuzum iyiyim
eşim pazartesi varikoselden ameliyt olcak allahın izniyle soraaaa inşallah bende anne olurum
ne zaman hayırlısıysa
canım hayırlı olsun tasınmıssınızkızlar taşındık şuan görseniz beni çok kepaze bir haldeyim ama yine buraya girdim bu halde annemle eşim sızdı resmen bende nakliyatçılar evi taşırken koltuğun birinde uyuyakalmışım hayatımda böyle uyumadım ev taşınmış monte edilmiş okadar gürültünün içinde tık duymadım
geçmişi okuyamıyorum tam anlayamadım şehitmi var anlayamadım
canım ya agrım hala var bugun dıer tarafta basladı ıcten ıce bı agrılorke kasığındaki ağrı nasıl oldu tatlım?
ayy senin avatarin ne komik olmus öyle
olsun ne yapalim cirkin olalim böyle biz aslinda bebekler daha güzel yapmis beni görenler öyle diyodu tabi karnimi gören yok
yasicaz valla artik neler sürdüm neler banamisin demedi demekki yapi meselesi darisi basina diyelim canim
ayyy inanmıyorum ya çok sevindim hamile olduğuna ne kadar mutlu oldum anlatamam kendim hamile kalsaydım inan bu kadr sevinebilirdim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bu haber nasıl iyi geldi biliyomusun umut oldun bana çok saol inşallah doğuma kadarki bütün sürecin doğumun doğum sonrası hep çok ama çok güzel olur senin için Rabbim inşallah bizlerede nasip etsin kaan hocayla bi görüşmeye gitseydik nasıl yol izliceğimiz bi belli olsaydı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?