Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah canım ah böyle yapmadığım için aman boşver bi ara oluruz diyodu
hiç umursamıyodu haketti ama üzülmedi sora hemen moral depolarım ben kıssss

çatla işte :)))
çatla deyince aklıma çatlatma iğnesi geldi :))

Allah razı olsun amin inşallah birgün isteyen herkes anne olur hamilelerin duası kabul olurmuş dua et olmazmı

Hepimizden razi olsun her zaman dua ediyorum canim ben ALLAH ne muradiniz varsa versin bu mübarek ayda insallah
ALLAH saglikli hamilelikler nasip etsin

kizlar bende cikiyorum yarin doktor kontrolumuz var dinlenelim biraz kendinize iyi bakin görüsmek üzere:80::80::80:

sevser aemliyatmı oluyorsunuz ciddimiisn çok sevindim hemde pazartesi kız ne ettin kocana aferin sana hep böyle ol

evet adam inşallah allahın izniyle pazartesi ameliyat kaynanamda diyoki iyi iyi gelecek ay hamile kalırsın diyo vay kaynanam vay keşkeeeeeeeeeeeeeeee
ama olsun en hayırlı zamanda inşallah...

topik çok yavaş ilerliyor benim uykum çok geldi...:79::79::79:iyi geceler
canım sana da ıı geceler
sigarayı bırakmak çok önemli,biz bırakmasaydık daha çok beklerdik heralde

yaptır be lorkemmm
ınsalah canım ınsallah

ah canım ah böyle yapmadığım için aman boşver bi ara oluruz diyodu
hiç umursamıyodu haketti ama üzülmedi sora hemen moral depolarım ben kıssss
yok canım sen ıyı etmısısn dıom ya adamına gore muamele degısebılır
selam hatunlar nasılsınız
maşallah bugün topik kalabalık :)
nevar neyok

ooo hosgeldınız efendım
nasılsınız

çok ama çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında unutmadığın için inşallah herşey hepimiz için hayırlı ve güzel olur dediğin gibi burda öle bi ortam varki insanın kendisini yanlız hissetmesine izin vermiyolar sizleri gördükçe konuştukça içim rahatlıyo bana destek oluyosunuz çok saolun hepiniz sen nasılsın sizdeki sıkıntı neydi

geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir ihmal etme

evet adam inşallah allahın izniyle pazartesi ameliyat kaynanamda diyoki iyi iyi gelecek ay hamile kalırsın diyo vay kaynanam vay keşkeeeeeeeeeeeeeeee
ama olsun en hayırlı zamanda inşallah...

valla çok sevindim
siz hele bir olun ne zaman olcağı belli olmaz rabbim tez zamnda nasip etsin

saol canım iyiyim kocam verikoselli benimde çoğunda olduğu gibi inşallah pazarteside ameliyat olcak
sora zamana bırakacaz
beni görseydin topiğe geldiğimde ama burdaki cimcimelerin sayesinde atlattım çok şükür
darısı sana
sabret nolur sabret ve dayan allaha sığın o izin vermedikçe olmayacak sen ona sığın ona bırak kendini ve o ol desin hemen olsun inşallah

esramda sende hepimizde muradımıza erelim inşallah ne zaman istersen yanındayım tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…