Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayn ı teklıf bana 2 arkadasım tarafından yapıldı
kımseye guvenılmıyo bu devırde vs dıe
ama tam mesaı ve ıkısde en az 850 tl dedı
ama bende senle aynı fıkırdeyım nasıbse kendı cocuguma sabrım ve enerjım kalmasını sıtıyorumm dedım

canım ya atesın benı heyecanlandırdı valla
normalde kacta olcuyordun da pekı bugun 6 da olctun
testlerı salla ya dedıgın gıbı
gelırse amenna zaten tup calısmalarına baslamıstım dersın dıl cıkarır gecerız
gelmezse de burayı yıkarız valla

bilgemmm bende aynen lorke gibi çok heyecanlıyım
tablon şimdilik çok güzel ama senin bu ilk ayın olduğu için pek bir şeyde diyemiyorum
belki luteal fazın 16 gün sürüyor yada adet günü ateşin düşcek bilemiyorum
ama çok dua ediyorum bu tablonun sonu bebek olsun

lorkemmm minik tablonu koymuşunnn
inşallah canım kardeşim bu ay senin olsunn
içimde güzel hisler var

aynen ronyam ya
bılgem ıcın hem heyecan yapıyorum da hem de dedıgın gıbı temkınlı konusmak ıstıyorum
ama olsun yakın zamanda mujde verecek bıze ben kesınlıkle ınanıyorum o yuızden regl olsada uzulmıcez fazla ınsallah

benım tablomda pek mınık hakkaten ama tutturdularda fikfik fikfik dıe
bende sırf gostermelık yaptım koydum bı tane

ınsallah guzel gonlunden gecenler duanıyetıne kabul olur ronyam
daha yumrutlamadım ama
dun gece lone ın dedıgı sıkma ısını yaptım sende yapmıstın ya
bıde ya halık ya bari ya musavvır cekıyorum uyumadan hep

günaydın canlarım ben geldim daha doğrusu biz geldik bebeğimle 2 buçuk aylık hamileyim kızlar tam 10 haftalık

lorkemmmm şansın bol olsunn
tam yumurtlama gününde preseedi 4 e kadar çek ve lütfen o gece yastık belinin altında sahura kadar yat
canım ben hala el halık el bari el musavvir i gece uykudan uyanınca bile okuyorum
Rabbim kabul etsin dualarımızı

merhaba arkadaşlar..biz de erkek infertilitesinden muzdaribiz. 3 gün önce aşılama yaptırdım. bakalım, hayırlısı.. eğer keçi boynuzunu denemeyeniniz varsa şiddetle tavsiye ederim. bizim 50 milyonu geçmeyen sayıyı 103 milyon, %25 olan hareketliliği %50 ye yükseltmiş 2 ay düzenli kullanımla

hoşgeldinn kuzummmm
kız ne çabuk 10 haftalık oldun
o değerle 6 haftalık gibiydin
demekki sen bir ay evvel hamile kaldın
gördünmü bebişini nasıldı

hoşbulduk canlarım cumartesi dr gittim ve gördüm bebişimi canım ben 2 ay önceden hamile kalmışım üstüne görme felan demedi geçen ay gördüğüm kan bebeğimin düşük tehlikesi yaşamasıymış ama şimdi iyi çok şükür

Günaydın kızlar...

Ronyammmmmmmmmm, canımıniçiiiiiiiii, sevdiceğimmmmmm....

Lorkemmmm, muesimmmm, Bilgemmm sizleride ayrıca öperim.

Kardencim Maşallah, senin mercimek desene çok hızlı, jet hızıyla 10 haftalık oldu..Darısı canım arkadaşlarıma olsun, sende Ronyam gibi ayağını sürtmeyi sakın unutma canım tamam mı_?

karden nasıl anlamdın kıız hayırlı olsun bitanemmmmm

sağol bitanem ama asıl siz anlamadınız size şikayetlerimi söyledim korkuluk gibi durdunuz hiç hamilemisin diye sormadınız bide canım geçen ay gelen kan beni şaşırttı regl zannettim bence kim olsa anlamazdı midemide oruçluktan zannettim

hoş geldin nasıl yaptın tam anlatırmısınnnn

sağol canım inşallah bende uğurlu gelirim bu topiğe arkamdan herkes hamile kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…