Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karden çok güldüm yaa
bebiş senin göbişinde bize diyosun nasıl anlamadınız diye
koptum resmen deli kıss
ee sen ne zaman son adetini görmüşsün
düşük tehlikesimiymiş o .. o zmn iyiki anlamaışsın rahat sttressiz atlatmışsın canım yaa
kız nerdeyse doğuracak Allah iyi etsin seni

Hayırlı günler şekerler nasılsınız?
Bugün çok mutlu uyandımmmm herşey çok güzel olsun inşallah...
Ya kızlar ben bu ateşime pek inanmıyorum Ramazan ayından dolayı uykularım bir tuhaf hem ondan dolayı
Hemde derece sinirlerimi bozuyor
Normolde vücut ısım yüksek olduğunu hissederim dokunan "ateşinmi var?" der.
Ama neredeyse ateş değerlerim hep aynı hiç birşey anlamadım!!!

36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com

canlarım size başımdan geçeni anlatıcam cumartesi benim doktorumun 9 yaşındaki kızı birşey yediği yerde boğazına durmuş ve aniden düşmüş vefet etmiş benim gittiğim sabah bende mecburen gitmişken başka bi dr göründüm afedersiniz cüsseli ayı gibi bişeydi böyle dedim diye kızmayın haketti beni çok üzdü insan muamelesi yapmadı hiç cahil dedi bana nasıl anlamamışım sanki adam hayrına bakıyo bana parasıyla değilmi ilgilenme felan hiç olmadı sorduğum sorulara öfkeli öfkeli cevap verdi şimdi arkadaşım bi dr tavsiye etti ona gidicem hafta içi morelim çok bozuldu kaç gün hiç başına böyle bişey gelen varmı

Günaydın boncuğumm nasılsın.....
bende seni öperimm

hoş geldin nasıl yaptın tam anlatırmısınnnn

yarım litre kaynamış suya 6-7 keçiboynuzunu kırıp 3 dak kaynattım. altını kapatıp 20 dakika dinlendirdikten sonra keçi buynuzlarını çıkardım içinden. ilk 1 hafta sabah akşam içti eşim. sonra her gece yatmadan bir bardak.

kız tabiki siz anlıycaksınız ben size boşunamı ne olsa soruyorum ben cahilim doktorda öyle dedi tövbe yarabbim sinirimden gülüyorum hatırladıkça boğasım geliyo adamı ama canım seninde dediğin gibi iyiki anlamamışım yoksa sitresten giderdi belki doğururkende haberim olmaz kız uyuduğum yerde doğururum

kardenim sen bakma o doktora sonuçta eşin yeni ameliyat olmuş, çok umutlu diildin..
rouca denk geldi ona yordun. sonuçta 10 tane doğrumadınki tecrübeli olasın ..

karden sizdeki sorun neydi canım bi anlatta umut olsunnnnn

Canım en güzeli olmuş bi bakıma, o sıkıntılı dönemi farkında olmadan rahat geçirdin adet olıyorum diye, miniğimiz süpriz yaptı hepimize.

karden sizdeki sorun neydi canım bi anlatta umut olsunnnnn

canım bizim ameliyattan önce sperm sayımız 6 milyon 700 dü ama ameliyattan sonra daha yaptırmadık 3 ayı doldurmayı bekliyoduk çok şükür gerek kalmadı ileri ve yavaş hareket sıfırdı morfoloji sıfırdı yerinde hareket yüzde 16.4 tü

bence ameliyatın faydasını görmek değil sizinki Rabbim ol dedimi herşey boşş..
ameliyat tarihiniz ne canım

tam bi mucize canım yaaaaa maşallah işte bi gerçekgi anlamamız lazım allah ol diycek peki ilaç felan kullandınmı ayyy kardenim abese süresini okudunmu bu ayyyyyy

Son düzenleme:
Bilgem ateşinni yüksek devam etmesine bende çok seviniyorum. Hem sen gebelik testine takılma,

bende eğer evde gebelik testi yapmış olsaydım çıkmazdı çünkü 1 günüm geçmişken kan testinde bile değerim 72 çımıştı,

zavallı gebelik testi nasıl anlasın dimi?

günaydın canlarım ben geldim daha doğrusu biz geldik bebeğimle 2 buçuk aylık hamileyim kızlar tam 10 haftalık
vavvvvvvvvvv bir ay sonra gitsen kaç aylık olurdu acaba:))
çok mutlu oldum tatlım darısı tüm topiğimize:))
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ff çizgi çekmiş ama benım yumurtlama günüm o gün değil
ff nın bile kafasını karıştırddım helel bana,,
sonra değerler tam olunca başka yrede çekiyormu?

Karden vitaminlere başlamışmıydınız siz neler kullandınsa söylesene canım sevserde ameliyat sonrasına hazırlık yapıyor fikir edinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…