- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.421
Günaydın kızlar...
Ronyammmmmmmmmm, canımıniçiiiiiiiii, sevdiceğimmmmmm....
Lorkemmmm, muesimmmm, Bilgemmm sizleride ayrıca öperim.
Kardencim Maşallah, senin mercimek desene çok hızlı, jet hızıyla 10 haftalık oldu..Darısı canım arkadaşlarıma olsun, sende Ronyam gibi ayağını sürtmeyi sakın unutma canım tamam mı_?
Günaydın boncuğumm nasılsın.....
bende seni öperimm
hoş geldin nasıl yaptın tam anlatırmısınnnn
Kardenim tebrik ederim canımmmgünaydın canlarım ben geldim daha doğrusu biz geldik bebeğimle 2 buçuk aylık hamileyim kızlar tam 10 haftalık
sağol canım inşallah bende uğurlu gelirim bu topiğe arkamdan herkes hamile kalır
karden çok güldüm yaa
bebiş senin göbişinde bize diyosun nasıl anlamadınız diye
koptum resmen deli kıss
ee sen ne zaman son adetini görmüşsün
düşük tehlikesimiymiş o .. o zmn iyiki anlamaışsın rahat sttressiz atlatmışsın canım yaa
kız nerdeyse doğuracak Allah iyi etsin seni
kız tabiki siz anlıycaksınız ben size boşunamı ne olsa soruyorum ben cahilim doktorda öyle deditövbe yarabbim sinirimden gülüyorum hatırladıkça boğasım geliyo adamı ama canım seninde dediğin gibi iyiki anlamamışım yoksa sitresten giderdi belki doğururkende haberim olmaz kız uyuduğum yerde doğururum
kardenim sen bakma o doktora sonuçta eşin yeni ameliyat olmuş, çok umutlu diildin..
rouca denk geldi ona yordun. sonuçta 10 tane doğrumadınki tecrübeli olasın ..
kız tabiki siz anlıycaksınız ben size boşunamı ne olsa soruyorum ben cahilim doktorda öyle deditövbe yarabbim sinirimden gülüyorum hatırladıkça boğasım geliyo adamı ama canım seninde dediğin gibi iyiki anlamamışım yoksa sitresten giderdi belki doğururkende haberim olmaz kız uyuduğum yerde doğururum
karden sizdeki sorun neydi canım bi anlatta umut olsunnnnn
canım bizim ameliyattan önce sperm sayımız 6 milyon 700 dü ama ameliyattan sonra daha yaptırmadık 3 ayı doldurmayı bekliyoduk çok şükür gerek kalmadı ileri ve yavaş hareket sıfırdı morfoloji sıfırdı yerinde hareket yüzde 16.4 tü
canım bizim ameliyattan önce sperm sayımız 6 milyon 700 dü ama ameliyattan sonra daha yaptırmadık 3 ayı doldurmayı bekliyoduk çok şükür gerek kalmadı ileri ve yavaş hareket sıfırdı morfoloji sıfırdı yerinde hareket yüzde 16.4 tü
vavvvvvvvvvv bir ay sonra gitsen kaç aylık olurdu acaba:))günaydın canlarım ben geldim daha doğrusu biz geldik bebeğimle 2 buçuk aylık hamileyim kızlar tam 10 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?