- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.521
uyanığa bak.....
ya şu işi halletsin sonra ne içiyorsa içsin ...bak eşim 5 ay bıraktı...5 aycıkkkk
krisssss nsln tatlım
iyiyim tatlim sen nasilsin
face e hbb nin videosunu yukluyorum:)
ronyeee bişi sorucam sana hayıt kapsülü kullanıyorum 15 gündür göğüslerimi büyüttü bu prolaktinimi yükseltmiş olabilirmi
yeni sorun istemiyorum yaa
günaydın kızlarrr serverrrrr
tam bi mucize canım yaaaaa maşallah işte bi gerçekgi anlamamız lazım allah ol diycek peki ilaç felan kullandınmı ayyy kardenim abese süresini okudunmu bu ayyyyyy
günaydın canlarım ben geldim daha doğrusu biz geldik bebeğimle 2 buçuk aylık hamileyim kızlar tam 10 haftalık
ay maşallah karden ozaman senin 7 haziran senin son adet tarihin ozaman uyumlu oluyor ben zaten öyle düşünmüştüm çünkü öbür türlüsü imkansızdı
birde değerin senin daha yüksektir hcg ölçen cihazın kapasitesi 7500 dür zaten küsüratsız olmasından şüphelenmiştim
tekrardan hayrılı uğurlu olsun dikkat et kendine
bak benim dr um kanamam olunca düşecek bebeği tutamayız ama düşmeyecekse hiçbir kuvvvet onu düşüremez demişti
gerçektende öyle ilk başından beri bilseydin yaşadığın psikoloji bebeğinide üzerdi herşeyde bir hayır vardır
şaka maka 2 hafta sonra gitseydin cinsiyetinide öğrenecektin :)))
ianmıyorum kardennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatta inanamıyorum
allahım ya nasıl yani 2 buçuk aymı
kız sendeki şansa bakya
maşşallah arkadaşım allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah........
burdayyyım canımçakırım nerdesin
ay yerım onu ben beklıorum vıdeosunuz hbbeninnnnnnnnnnnn
burdayyyım canım
sağol canım benim inşallah arkamdan sizde dökülürsünüz birer birer allahım hepinize nasip etsin hergün dua ediyorum size bitanem
iyim canım sennasılsın canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?