Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tam bi mucize canım yaaaaa maşallah işte bi gerçekgi anlamamız lazım allah ol diycek peki ilaç felan kullandınmı ayyy kardenim abese süresini okudunmu bu ayyyyyy

evet canım herşey rabbimin elinde bu ay abese süresine niyetlendim ama okuyamadan hamile olduğumu öğrendim ama siz okuyun canım bu arada ekincim ilşkiden sonra yazmış ilişkiden sonra değil önce okunacak

günaydın canlarım ben geldim daha doğrusu biz geldik bebeğimle 2 buçuk aylık hamileyim kızlar tam 10 haftalık

ianmıyorum kardennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatta inanamıyorum
allahım ya nasıl yani 2 buçuk aymı
kız sendeki şansa bakya
maşşallah arkadaşım allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah........

çok sağol canım benim allah seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah evet canım dr öyle dedi iyiki o kanamayı regl sanmışım stres yapmamışım herşeyde var bi hayır

sağol canım benim inşallah arkamdan sizde dökülürsünüz birer birer allahım hepinize nasip etsin hergün dua ediyorum size bitanem

kaaaarden hoşgeldin kız nasılsın merak ettim seni bebeyin nasıl çok sevindim eşime anlattım büyük bir heyecanla dur yanaş
diyo senki sen hamilesin diyo
inanki ben hamileymişim gibi çok sevindim bitanem kocağıanada almayı nasip etsin rabbim inşallah
kız
anlat bakayım nasıl oldu bu iş:)
bide dr ye gittinmi
kalp atışları keseyi gürdünmü anlat hadi merakj ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…