- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.541
deliiiiii sen kendine bak taammı keşke 2 hafta sora gitseydim bacım ya ama keşke bizede böyle olsa varya ne süper bi durum ahhh ahhhkız tabiki siz anlıycaksınız ben size boşunamı ne olsa soruyorum ben cahilim doktorda öyle deditövbe yarabbim sinirimden gülüyorum hatırladıkça boğasım geliyo adamı ama canım seninde dediğin gibi iyiki anlamamışım yoksa sitresten giderdi belki doğururkende haberim olmaz kız uyuduğum yerde doğururum
sen bu sipermlerle hamile kaldın kardenim ya darısı bana inşallahcanım bizim ameliyattan önce sperm sayımız 6 milyon 700 dü ama ameliyattan sonra daha yaptırmadık 3 ayı doldurmayı bekliyoduk çok şükür gerek kalmadı ileri ve yavaş hareket sıfırdı morfoloji sıfırdı yerinde hareket yüzde 16.4 tü
evet ekinim bende hazırlık yapıcam ama karden daha kullandırmadan hamile kalmış kısssssKarden vitaminlere başlamışmıydınız siz neler kullandınsa söylesene canım sevserde ameliyat sonrasına hazırlık yapıyor fikir edinsin
proxeed alcam ben bide offff hayırlısı bakalım yacanım sadece klomen ve evicap kullandık
sağol canım benim inşallah arkamdan sizde dökülürsünüz birer birer allahım hepinize nasip etsin hergün dua ediyorum size bitanem
iyim canım sen
nasılsın uyumuşum bir kalktım
bu saat olmuş hiç farkında deyilim anca nemaz kılıp geldim kız
canim doktora gittinmi varmi herhangi bir gelisme
ilac falan kullaniyormusun?
kaaaarden hoşgeldin kız nasılsın merak ettim seni bebeyin nasıl çok sevindim eşime anlattım büyük bir heyecanla dur yanaş
diyo senki sen hamilesin diyo
inanki ben hamileymişim gibi çok sevindim bitanem kocağıanada almayı nasip etsin rabbim inşallah
kız
anlat bakayım nasıl oldu bu iş:)
bide dr ye gittinmi
kalp atışları keseyi gürdünmü anlat hadi merakj ediyorum
gittim canım ama başka bi dr yine gidicem folic asit magnezyum yazdı canım başka kullanmam gereken şeyler varmı
krisim nasılsın habibe nasılll maşalah büyümüşşşşş
gidersen progesteron ile coraspin gerekip gerekmedigini sor mutlaka doktoruna
elevit te al bence derim ....
ben ilk 3 ay hem folibol hemde elevit kullandim 3. aydan sonra folibolu kespi elevite devam ettik halada devam ediyorum .
1 ay sonrada balik yagina basla mutlaka ki cocugun beyin gelisimi icin cok onemli
ne hamilesi kızçakır ne uykusu güzelimmmm yoksa hamişmisin kız ne zaman sorsam uyuycan diyorsunnn
gidersen progesteron ile coraspin gerekip gerekmedigini sor mutlaka doktoruna
elevit te al bence derim ....
ben ilk 3 ay hem folibol hemde elevit kullandim 3. aydan sonra folibolu kespi elevite devam ettik halada devam ediyorum .
1 ay sonrada balik yagina basla mutlaka ki cocugun beyin gelisimi icin cok onemli
teyzesi verene kurbanbuyudu teyzesi ellerinden oper
sen nasilsin varmi hayir haberler?
karden sen bu deyerlerle hamile kaldıysan ben bu ay kesin hamileyim:)canım bizim ameliyattan önce sperm sayımız 6 milyon 700 dü ama ameliyattan sonra daha yaptırmadık 3 ayı doldurmayı bekliyoduk çok şükür gerek kalmadı ileri ve yavaş hareket sıfırdı morfoloji sıfırdı yerinde hareket yüzde 16.4 tü
şimdi sen ameliyattan öncemi yoksa sonramı hamile kalmış oluyosun kerdencanım benim hoşbulduk bebek iyi canım tabiki sevinicez canım burda öyle dostluklar oluştuki aramızda nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum çünkü bende nezaman bi hamile haberi okusam o gün içimde tarifsiz bi sevinç oluşurdu inşallah sizlerde bu sevinci yakında teket teker yaşatıcaksınız bana allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin canım evet gördük canım kalp atışınıda dinledik darısı sizlerin başına inşallah
kriiiiiiiis nasılsın hbb nasılbuyudu teyzesi ellerinden oper
teyzesi verene kurbanbuyudu teyzesi ellerinden oper
Preseed | Preseed Multi Use Lubricant Vajinal Jel | 123,50 TL en ucuz fiyat ve yorumlar taksit seenekleri
krissss pressed alcam ama bu pahalı değilmi gg dan 60 a almıştık yinemi ordan alsakki
canım ben geç öğrendim ama ilk 3 ay kullanamadım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?