Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
deliiiiii sen kendine bak taammı keşke 2 hafta sora gitseydim bacım ya ama keşke bizede böyle olsa varya ne süper bi durum ahhh ahhh
sen bu sipermlerle hamile kaldın kardenim ya darısı bana inşallah
Karden vitaminlere başlamışmıydınız siz neler kullandınsa söylesene canım sevserde ameliyat sonrasına hazırlık yapıyor fikir edinsin
evet ekinim bende hazırlık yapıcam ama karden daha kullandırmadan hamile kalmış kısssss
canım sadece klomen ve evicap kullandık
proxeed alcam ben bide offff hayırlısı bakalım ya
sağol canım benim inşallah arkamdan sizde dökülürsünüz birer birer allahım hepinize nasip etsin hergün dua ediyorum size bitanem

amin hayatım ya bol bol dua edin bebeğinle bize

canım benim hoşbulduk bebek iyi canım tabiki sevinicez canım burda öyle dostluklar oluştuki aramızda nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum çünkü bende nezaman bi hamile haberi okusam o gün içimde tarifsiz bi sevinç oluşurdu inşallah sizlerde bu sevinci yakında teket teker yaşatıcaksınız bana allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin canım evet gördük canım kalp atışınıda dinledik darısı sizlerin başına inşallah

gittim canım ama başka bi dr yine gidicem folic asit magnezyum yazdı canım başka kullanmam gereken şeyler varmı

gidersen progesteron ile coraspin gerekip gerekmedigini sor mutlaka doktoruna

elevit te al bence derim ....

ben ilk 3 ay hem folibol hemde elevit kullandim 3. aydan sonra folibolu kespi elevite devam ettik halada devam ediyorum .
1 ay sonrada balik yagina basla mutlaka ki cocugun beyin gelisimi icin cok onemli

canım ben geç öğrendim ama ilk 3 ay kullanamadım :18:

çakır ne uykusu güzelimmmm yoksa hamişmisin kız ne zaman sorsam uyuycan diyorsunnn
ne hamilesi kız
inşalllah öyledir de şimdilik öyle bişi yok varsada ben bilmiyorum
sahurdan sonra uyku tutmadı ,
yattığımda saat 7 idi sonra 9 da kalktım tabi kurandan geldikten sonra gözlerim kapanıyodu bir yatmışım yatış o yatış aaz önce uyandım

canım ben geç öğrendim ama ilk 3 ay kullanamadım :18:

karden sen bu deyerlerle hamile kaldıysan ben bu ay kesin hamileyim:)

şimdi sen ameliyattan öncemi yoksa sonramı hamile kalmış oluyosun kerden

buyudu teyzesi ellerinden oper
sen nasilsin varmi hayir haberler?
kriiiiiiiis nasılsın hbb nasıl

kardenin bebişinin adı mucize gizemli bebekkk süprizin kralını yaptı bebişimiz kızın diyecektim kız karden kızmı yoksaaaaa

Kizlar ben tup bebege baslayacagim ya yakinda simdidem folik asite baslamaliyim degil mi?
Gunde kac kez alayim yaninda baska bisey alacak miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…