Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen nasılsın hayatım
ben hemen özet geçim sana bu ay en çok esilanur çalışıcak bu gün belli oldu ,dün sormuştunya hani:)))))

Okudum okudum bitanemmm:)))Sağol canım..
İyiyim canım bende..

Krisin dediği olay çok doğru. Hatta erkek kız olayını bile kimin önce orgazm oldugu belirliyor..

kızlar bu arada benimde adetimin 14. günü ve bugün akşama kadar kasımlarım ağrdı fakatttttt eşim yanımda değil :)) olsada preesedimiz yok, o olsada hareketimiz az :))) daha sayayımmı :(

ya ben seni ne kadar özledim biliyomusun bir türlü karşılaşamadık :)) sen nasılsın asıl minik meleğin nasıl :))))):16:

Bende seni özledim pambığımmmmm:)Karşılaşamadıkkiii..Seni tatsız şeyler meşgul etti hep..Allahım bir daha göstermesin kuzummmm...Ben iyiyim canım..Çarşamba yada perşembe onu görmeye gideceğiz..İnşallahhh...
Sen ilaçları bulmuşsun kuzum okudun çok sevindimm..Ne zaman başlıyorsunuz?Hemen değilmi?

gülümcümmmmm hoş geldin fıstığımm :16:
nasıl bizim mercimek bulantın falan varmı
doktora ne zama gidiyonuz

ben bunu duymamıştım hiç şuan şoktayım yani

Valla bende okuyunca cok sasırmıştım canım.
Erkek spermler daha hızlı fakat daha az ömürlüymüş.Dişi spermler ise yavaş fakat daha fazla yaşayabiliyorlarmış..
Eğer kadın erkekten önce orgazm olursa, yumurta rahime daha yakın bir yere geliyormuş ve hızlı olan erkek sperm onu hemen dölleyebiliyormuşş..Ve erkek oluyormuş:)
Eğer kadın erkekten sonra orgazm olursa erkek spermler yumurtaya varıncaya kadar ölüyor fakat dişi spermler daha uzun yaşayabildiği için yumurtaya ulaşan o oluyormuş ve kız oluyormuşş:)))

siz ne durumdasınız canım

O kadar uzun yıllar oldu ki ara ara hala depreşip duruyor umutlarım öyle dönemlerden birindeyim sanırım yine :) bizim sorunumuz varikosel 4 aşılama bir tüp denememiz var toplam da 14 yıldır istiyoruz ama beceremedik bir türlü :) yine umut dünyası işte hayırlısı diyorum canım :)

Valla bende okuyunca cok sasırmıştım canım.
Erkek spermler daha hızlı fakat daha az ömürlüymüş.Dişi spermler ise yavaş fakat daha fazla yaşayabiliyorlarmış..
Eğer kadın erkekten önce orgazm olursa, yumurta rahime daha yakın bir yere geliyormuş ve hızlı olan erkek sperm onu hemen dölleyebiliyormuşş..Ve erkek oluyormuş:)
Eğer kadın erkekten sonra orgazm olursa erkek spermler yumurtaya varıncaya kadar ölüyor fakat dişi spermler daha uzun yaşayabildiği için yumurtaya ulaşan o oluyormuş ve kız oluyormuşş:)))

öğrenmiş olduk sayende canım cinsiyetini eerkeğin belirlediğini biliyodum ben ama bu kadarını ilk defa duydum,DUYDUNUZMU KIZLARRRR

SLM KIZLAR, 3 GUNDUR YOKTUM YAZILANLARI TOPLASAK 3 CİLTLİK ROMAN OLUR :52: BU KADAR ŞEYİ NASIL OKUYCAM :14: GÜZEL HABERİ OLAN VARMI?
EŞİME CUMARTESİ TEST YAPTIRDIK SONUCLARA GORE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.

MİKTAR: 3,0 ML
PH:7,5
sPERM YOGUNLUGU: 8 MILYON
HIZLI İLERİ HAREKETLİ: %15
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ: %20
YERİNDE HAREKETLİ: %5
HAREKETSİZ: %60
MORFOLOJİ SPERM YÜZDESİ: %26

sizin olay 3 aylik proxeed plus a bakar:))
hayatim hiz ve morfoloji cok guzel
sayi dusuk oda kolay:)

öğrenmiş olduk sayende canım cinsiyetini eerkeğin belirlediğini biliyodum ben ama bu kadarını ilk defa duydum,DUYDUNUZMU KIZLARRRR

Bende hiç duymamıştım canım. Peygamber Efendimizin söylediği bişeymiş bu bir yerde okumustum.
Yumurtanın rahime yakın bir yere gelmesi bana cok değişik gelmişti.

Back
X