- Konu Sahibi boncukboncuk
- #7.601
Hayırlısıyla inşallah canım
Durucum hoşgeldinn..allahım inşallah şifasını göndersin canım..Tez vakitte alırsın bebegini kucagına..allahım sabır versinn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla inşallah canım
muhabbet gene kaynamış ,nasılsın bebişim?
yağmur hoş geldin canım nasılsın
sperm arttiriyor
ilac degil canim o vitamin
rahatlikla kullanabilirsiniz
yagmurcum, durucum hoş geldiniz..
gelipte göremediklerim yetişemiyorummmmm![]()
hoşbulduk ,bende gene kırmzılar başladı bu ay ,eşim bir kaç gün sonra test verecek heyecanı şimdiden beni aldı(((((((
Ameliyatımızı da olduk canım fakat başarılı olamadı bu ameliyat...ameliyat olmadinizmi ki?
yagmurcum, durucum hoş geldiniz..
gelipte göremediklerim yetişemiyorummmmm![]()
Amin canım hayırlısı inşallah :)Durucum hoşgeldinn..allahım inşallah şifasını göndersin canım..Tez vakitte alırsın bebegini kucagına..allahım sabır versinn..
hoşbulduk bebişim bu aşşam klabalık ,sende hoşgeldin:)))
Ay canımmm inşallahhh milyoncuklarrrrr sizinle olurr pambığımın sonucu gibi sürpriz yapsın size..Merak ettim çokkk..
hoşbulduk ,bende gene kırmzılar başladı bu ay ,eşim bir kaç gün sonra test verecek heyecanı şimdiden beni aldı(((((((
hoşbulduk canım, 3 gundur yoktum sankı aylardır yokmusum gıbı, yazılanları bı taraftan okumaya calışıyorum.![]()
hoşbulduk canım, 3 gundur yoktum sankı aylardır yokmusum gıbı, yazılanları bı taraftan okumaya calışıyorum.![]()
bende rahatsızdım biraz okudum dün arkadaşların yazdıklarını ama bu pambık hangi mahrem siteye girdi bir türlü anlamadım,Hiiişşşşşş kirisim söylesene merak ettim:)))999
Hoşgeldin canım..Okula gitmediğinde dersler ilerlemiş olurda sen geride kalırsın ya..1 gün gelmesem bile öyle hissediyorum kendimi ya:))Haftasonu bende yoktum..Dersler almış başını gitmişşşşşş:)))
inşallah artmıştır değerler canım canım güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah kuşum eşim gözlerini açar açmaz bu sabah ilk işi sordu oldummu diye ,ewet deyince kızdı içmicem bu ilaçları hiç bir faydası yok ,bıktım deyip isyan etti ama sonra gene içti ,eğer sonuç kötü çıkarsa imkanı yok bir daha ağzına sürmez ,başkada ilaç kullanmaz ,ben deşimdiden başladım stres etmeye(((((((
![]()
preseed siparişi verdim sonunda paypala üye oldum ebaydan aldım ee ne zman gelir nasıl takip edicem şimdi bunu
bende rahatsızdım biraz okudum dün arkadaşların yazdıklarını ama bu pambık hangi mahrem siteye girdi bir türlü anlamadım,Hiiişşşşşş kirisim söylesene merak ettim:)))999
Ben orayı kaçırmışım bakkkk:)Pambığımmm yagmurla bana cevap verrr:)