- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.921
Pamukk nasılsın canım?
Miniğimiz nasıllll teyzeleri merak ediyorrrrr
ekinim sizleri çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miniğiniz gayet iyi Allah a şükür sizler nasılsınızzzzzzzz
İyiyiz be canım öpüyorum miniğimiiiiiiii
Eksikliğin hissediliyo canımmm
Evine döndünmü?
döndüm canım geleli 1 saat oluyo hemen pc başına geçtim sizlere bakayım diye :)))
oda teyzelerine çok dua etti darısı başına inşallah
O artık beraberiz süper..
Amin canım darısı bekleyen herkese İnşallahhhhhh
Pamuğum ben çıkıyorum.Yarın görüşürüz.İyi bakın kendinize..
hoşgeldin pamuukkk
ikinizde iyiymişsiniz sevindim
hoşbulduk canım çaya dalmışım görmedim :)
Canlarım selam :) bugün bebeğimle 8.günü de bitirdik çok şükür :) sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyoruz..Topikte herkes iyidir inşAllah..
yazdıklarını okuyunca kendı yasadıklarım aklıma geldı arkadasım her memlekete gıdısımde aglayarak gıderdım evde baslardım yol boyunca...mılletın o zehırlı lafları yok mu ınsanı delı edıyor ne zevk alırlar bılmem bız zaten yaralıyız canımızı acıtmaktan ne haz alırlar anlamıyorum dun esımın teyzesıne gıttık hamıleyım yınede gıcık gıcık bızım evlenme yılımızın hesabını yapıyor ımalı ımalı sızın bu temmuzda 4 dolmustu falan dıyerek yok bılmem kımın ogluda evlenelı 10 yıl oldu onlarında yenı oldu yaslı kadının baska ısı yok bu hesapları yapıyor esımle sınır olduk.....Rabbım ınsallah tez zamanda göbegını melegınde doldurur canım ınsallah hamılesındır sızlere bol bol dua edıyorum ınsallah dua kapımız acıktırKızlar günaydın , bugün evdeyim annemin yanına diğer kardeşlerim gidecek ...
Bende bugün ateşimi ölçtüm ama giremedim ff'e , sorun mu var anlamadım , defalarca yazdım şifremi kabul etmiyor ..
Neyse ateşim 36.8 çıktı ...
Kan vermeye gidecektim ama gidemeyeceğim , çünkü görümcemle işlermiz var dün akşam söyledi, bende hastaneye gidip kan verecektim diyemedim , çünkü kimseye bişey söylemek istemiyorum .. Olurda hamileysem eşim ve kendimden başka kimsenin bilmesini istemiyorum (reelde).. Çünkü bir sorun çıkıyor , birsürü teoriler atılıyor ortalığaa...
Gebelik testi alıp yapacağım ama mutlaka ..
Kasıklarımda ağrıyor aynı adet sancısı gibi ama 4-5 gündür gelmedi..Otururken yaterken oluyor , şöyle biraz yürüyünce geçiyor..
Mesela şuan yok ama gün içinde mutlaka gelecektir ağrı..
Hayırlısı olsun artık kızlar ne diyim ki...
Dün dua ettim , Rabbim sana yalvarıyorum , ne olur bana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip et , hamile olmuş olayım , tüp bebeğe gerek kalmasın dedim ..
4 sene oldu her gördüğüm hamile kadına , her gördüm bebeğe imrenerek bakıyorum ..
Ablamın kızı ben evlendikten sonra doğdu , büyüdü , neredeyse okula gidecek ha :)
Dün hastanede bile olmuyor mu diyen soruyorlar ..(böyle bir soru var mı?)
Oracıkta , hastanede bile düşünün kızlar ..
Herkese laf anlatmaktan sıkıldım ..
Bende ekin gibi bayram gelmesin istiyorum , herkese laf anlatmaktan sıkıldım ...
1 yıllık evli olunca sormuyolar 2.-3. yılda artıyor 4. senede kesin bir tanı koyuyolar :Bunların bebeği olmuyor..
Rabbim bizlerede sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin , boynumuzu bükmesin ele güne karşı ..
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine , emeklerimizin karşılığını veriri inşş Mevlam ..
Bilgem inan seni bekliyordum.Hatta bugün gecikti dedim.
Düşmesin o ateşin,gelsin bebişin
Test içinde acele etme, hepimiz senin adına sabır edelim.Sonu hayır olsun YA RAB..
Rabbim günah yazmasın ama bayram yaklaştıkca, ben resmen kaçtıklarıma yaklaşıyorum ve kaçınılmaz yakalanış olacak.
ALLAHIM DÖRT GÖZLE BEKLEDİĞİMİZ BAYRAMLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE..
kizlarrrr nobet teslim ettim veeee evimdeyimm :) cok yorulmusum yaaaa sizlerr nasilsiniz
bilgem canim hakkinda hayirlisi olsun canim INSALLAH minik mucizen seninledir...
yazdıklarını okuyunca kendı yasadıklarım aklıma geldı arkadasım her memlekete gıdısımde aglayarak gıderdım evde baslardım yol boyunca...mılletın o zehırlı lafları yok mu ınsanı delı edıyor ne zevk alırlar bılmem bız zaten yaralıyız canımızı acıtmaktan ne haz alırlar anlamıyorum dun esımın teyzesıne gıttık hamıleyım yınede gıcık gıcık bızım evlenme yılımızın hesabını yapıyor ımalı ımalı sızın bu temmuzda 4 dolmustu falan dıyerek yok bılmem kımın ogluda evlenelı 10 yıl oldu onlarında yenı oldu yaslı kadının baska ısı yok bu hesapları yapıyor esımle sınır olduk.....Rabbım ınsallah tez zamanda göbegını melegınde doldurur canım ınsallah hamılesındır sızlere bol bol dua edıyorum ınsallah dua kapımız acıktır
Kızlar çok sağolun ..
Gebelik testi yaptım tek çizgi...
Usandım artık , rabbimin gücüne gitmesin usandım ..
Üzülmeyeceğim diyorum her seferinde ama elimde değil ..
Her regl dönemine yakın 40 kere gebelik testi yapıyorum , üstelik sonucu bile bile..
Daha da yapmayacağım kızlar , kan da vermeyeceğim , adet olmayı beklicem , oluncada gidip o histeroskopiyi çektireceğim , tüp bebek için uğraşıcam , yok olmuyor zaten doğal yoldan ..
7 aydır yapmadığım şey kalmadı , eşimde zaten çocuktan çok sigara seviyor , aklıma geldikçe deliriyorum ...
Tüp bebekten başka çare yok bana kızlar , ona yoğunlaşacağım , inşşş gelir bu kez , inşşş bu kez benimle kalır ..
Kızlar çok sağolun ..
Gebelik testi yaptım tek çizgi...
Usandım artık , rabbimin gücüne gitmesin usandım ..
Üzülmeyeceğim diyorum her seferinde ama elimde değil ..
Her regl dönemine yakın 40 kere gebelik testi yapıyorum , üstelik sonucu bile bile..
Daha da yapmayacağım kızlar , kan da vermeyeceğim , adet olmayı beklicem , oluncada gidip o histeroskopiyi çektireceğim , tüp bebek için uğraşıcam , yok olmuyor zaten doğal yoldan ..
7 aydır yapmadığım şey kalmadı , eşimde zaten çocuktan çok sigara seviyor , aklıma geldikçe deliriyorum ...
Tüp bebekten başka çare yok bana kızlar , ona yoğunlaşacağım , inşşş gelir bu kez , inşşş bu kez benimle kalır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?