Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin topiğimize
sen yenısın galiba????????????

evet canım öle oldu yeni atıldım aranıza şuan durumumuz daha net değil 2 milyondan 76 milyona yolculukmu yapıcaz yoksa tüp bebeğe mi baş vurucaz bilemiyorum kaan hocayla görüşücez 5 eylülden sonra o zamana kadarda sizlerden tevrübelerinizden yararlanıyorum sayenizde anlıycağın mutlu haberi alana kadar bende buradayım

Canlarım selam :) bugün bebeğimle 8.günü de bitirdik çok şükür :) sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyoruz..Topikte herkes iyidir inşAllah..
melisim inşallah salı günü müjdeni vereceksin topikte bayram havası esecek ,inşallah:))

esranm güzel yüreli ,sarışın afet arkadaşım
Rabbim herkese nasip etsin,inşallah hislerin doğruçıkar:))

inşallahbebğim bizde seni bu zorlu süreçte
hem bacı ,hem kardeş,hemde arkadaş,hemde sırdaşın olacağız
inşallah bebişin çok bekletmez senı:))

inşallahbebğim bizde seni bu zorlu süreçte
hem bacı ,hem kardeş,hemde arkadaş,hemde sırdaşın olacağız
inşallah bebişin çok bekletmez senı:))

çok saol çok teşekkür ederim inan burda sizlerle konuşalı içim daha raht aklım daha rahat b şekilde oluyorum ilk günler uykularım kaçmıştı sizin sayenizde 2 gündür daha huzurlu uyuyorum Rabbim yardımcımız olsun hepinizin çok saol desteğin iyi niyetin için teşekkür ederim kendimi yanlız hissettirmediğiniz için

yagmur bi kulup açalım çocugu olmayanlar kulubuuu diiieeeeee
açak bacım bi o eksikti zaten:)))))))))))9
geçmiş olsun bilgemcim
inşallah yarın hayır hzberle geleceksin:))))))

aşkımmm çok üzüldüm bitanem
ne desem bilmemki
Allah rahmet eylesin
kıyamam sana ya:2:

ehh işteeee sadece canımız sıkılıyo o kadar
siz napıyosunuzzzz
iyimisin bugün biraz

niye canin sikiliyomus senin bakim gezmedinmi bugün sen :82:
bizde ne yapalim iste burnum kapanmis yine tis tis ediyom gene yaw
bebislerde yatmadi hala dus alasim vardi üseniyom bende sen bize bkma ayni anda farkli seyler istiyos iste
delimiyim ne

ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gozum uzerinde tatlim

Gözlerini yorma boşunaaa:)

annemdeydim temizliğini yaptımmm geç geldimm.
yağmırım sevindirdin beni ama daha çok sevindirebilirsinde yaniiiiiiii

Pamuğumu gördü kris bağırmıştaa

esra olabilirler listesinde ben niye yokum bak kris gözlerini benden ayıramıyooo

ceylanım topiği bekliyosun yazık sana bende çok kalamıcam yoruldum

Kızlar bebiş içim anneme biri abdestli olarak 41 gün, 41 defa fatiha suresini okusun demiş.Şiddetle tavsiye etmiş..
Haydi hep beraberrrrrrrrr

Nettede buldum

Her gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…