- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.901
hoşgeldin topiğimize
sen yenısın galiba????????????
melisim inşallah salı günü müjdeni vereceksin topikte bayram havası esecek ,inşallah:))Canlarım selam :) bugün bebeğimle 8.günü de bitirdik çok şükür :) sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyoruz..Topikte herkes iyidir inşAllah..
KARDEN ___basın sagolsun canım rabbm sabır versın
SEVSER___ hayırlı sonuclarlan donun ınsallah
BILGEMM___annenın durumuna sevındım rabbm sıfa versın
LORKEM__ii gecms doktor kontrolun sevımdım tatlım ,ıyısın demı sımdı
MIDYE___kızın olacakmıs saglıklan kucagına al ınsallah
EDA___bılındık erkek tavrları oldugu ıcın aslında cvp atmak ıstemedım ama alıs,orucluyken onlar bırbaska ınsan oluyorlar,uzulme bos yere.hatasını anlayıp senden ozur dıleyecektır :)
YAGMUR,CAKIR,EKIN,BULGEM (ceylanda olabılır )bugunlerde ıcıme bısıler doguyor ona gore
evet canım öle oldu yeni atıldım aranıza şuan durumumuz daha net değil 2 milyondan 76 milyona yolculukmu yapıcaz yoksa tüp bebeğe mi baş vurucaz bilemiyorum kaan hocayla görüşücez 5 eylülden sonra o zamana kadarda sizlerden tevrübelerinizden yararlanıyorum sayenizde anlıycağın mutlu haberi alana kadar bende buradayım
inşallahbebğim bizde seni bu zorlu süreçte
hem bacı ,hem kardeş,hemde arkadaş,hemde sırdaşın olacağız
inşallah bebişin çok bekletmez senı:))
açak bacım bi o eksikti zaten:)))))))))))9yagmur bi kulup açalım çocugu olmayanlar kulubuuu diiieeeeee
geçmiş olsun bilgemcimKizlar cok sukur annem anjiyosunu oldu.Damar tikanikligi yokmus,kalp agrisini ve carpintisini ogrenmek icin bu kez yarin EPS diye bir islem yapilacak.
Bunada sukur.
Sevser cok buyuk bir adim attiniz ins karsiligini alirsiniz.
Midye gozunaydin,saglicakla gelsin kizin.
Lorke ne yapti acaba,ins rahat gecmistir endoskopisi.
kızlar dün akşam babannem arkamızdan fenalaşmış gece yarısı vefat etmiş ama benim daha yeni haberim oldu eşimi bekliyorum oraya gidicem benim sevincim bu kadarlıkmış şimdi hem öksüz hem yetim kaldım kolum kanadım kırıldı canım çok yanıyo
uykumuz gelmedi bizimnasilsinizz??
ehh işteeee sadece canımız sıkılıyo o kadar
siz napıyosunuzzzz
iyimisin bugün biraz
niye canin sikiliyomus senin bakim gezmedinmi bugün sen :82:
bizde ne yapalim iste burnum kapanmis yine tis tis ediyom gene yaw
bebislerde yatmadi hala dus alasim vardi üseniyom bende sen bize bkma ayni anda farkli seyler istiyos iste
delimiyim ne
ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gozum uzerinde tatlim
pamukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?