Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ınsallah ceylannnn bakalım......

Kuzummm eminim öyledir
Ama ahh erkekler.......
Kendilerini daima güçlü kontrollü göstermek
Ve eşlerini kendilerince üzmemek adına sıkıntılarını paylaşmaktan hoşlanmazlar
Bilmiyorlarki bu durum daha çok üzüyor bizi...
Buda geçicek inşallah öpüyorum seni kuşum...

Esram hiçbirşey olmayacak!.
Her şerde bir hayır var..
Sizin hayrınızda bu yıkımın ardında.
Gör bak!..

Kaan hocaya kistle ilgili mail attınmı?

canım esram canım arkadaşım tanışalı daha 2 gün oldu belki daha ama öle yakın hissettim ki kendimi sana daha yeni girebildim siteye ve okuyunca öle üzüldümki nasıl dile getireciğimi bilemiyorum canım benim derdine ortağım inan buna seni nasıl teselli edebiliceğimide bilmiyorum açıkcası şu durumda ne söylesemde az boş gelicek biliyorum senin için bol bol dua edicem bitanem Rabbim yardımcınız olsun inşallah korktuğunuza uğratmasın güzel Allahım eliminden gelen ne olursa yardımcı olmaya çalışırım her zaman esracım üzülme demek çok anlamsız elbet ama kıyamam ya sana ben yanlız değilsin canım bizler burdayız ne zaman istersen dinleriz dertleşiriz seninle bunu sakın unutma

esraaa canimm nett gitti ya ciktim san destek olamadim.canim hic uzulme ALLAHIM beterinden korusun ins..su an esine destek olma zamani..hepimiz zor sinavlardan geciyoruz..ama her zorlugun bi kolayligida vardir inss.bu mubarek gunlerde tum dularim seninle..insan ilk duydugunda cok uzuluyo yikiliyo ama zmanla herseye alisiliyo..

benim esimde benimle cocugu olamicagini paylastiginda daha ben 2 aylik evliydim esim daha oncesinden biliyomus zaten sorunu oldugunu..ben o an esime destek oldum evet cok uzuldum ama belli etmedim..sadece destek ve moral cok onemli...ALLAHIM sen herseyi bilen gorensin sen esranin esine ve tum arkadaslarima sifa ver RABBIM tez zamanda bu gunlermizi unutturucak hayirli saglikli evlatlar ver...

esracım canım benım cok uzuldum yazdıklarını okuyunca bı an once dra gıdın canım ınsallah hemen atlatırsınız bu durumu ahhhh ıste erkekler bızım gıbı herseyı anında anlatmıyorlar kı bızde onları bu nedenle anlamıyoruz.........canım benım su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne acıl sıfalar versın Rabbım umarım cıddı bısey degıldır basıt bı tedavıyle bıter bu sıkıntınız

cnm esram diğer topikte de yazdım bugün iki tane meryem okuyacağım tatlım dularımdasın şu an eşinin desteğe ihtiyacı var benimde eşime prostat kanseri olbilirsin demişti dr oysaki sadece iltihap varmış o süreci çok iyi bilmiyorum inşallah çok basit bir şey çıkacak

herkese güzel pazarlar
esracım çok geçmiş olsun yüreğim çok ferah bence kötü bir şey çıkmıcak

kızlarrr ya ben 7602 nolu sayfayı okuyamıyorum
dünden beri uğraşıyom bütün sayfaları açıyor o sayfayı açmıyor
sizdede öyle oluyormu :97:

hayırlı pazarlar kızlar herkese
hepınızın gecmıs olsun mesajlarını okudum Alllah razı olsun sızden
cakırcan Rabbım en guzelını en hayırlı zamanı beklıyo emın ol
ıcın ferah olsun ıolacak bı gun hayalımız ama bız sabrıbızla tavrımızla ımtıhan oluyoruz
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablom kızlar
bu gece çatlatma iğnesini oldum,bakalım çatlayacaklarmı??????

yagmurum catlama ıgnesı oldugunu tabloya ıasaretleyebılıyosun bugun denk gelırsek anlatayım sana
atesın sabıt olmus dun yarın da bırden yukselme ıhtımalı yuksek hayırlısı bakalım

kardencım Rabbım sana sabır versın ve bebegını saglıkla kucagına alıp acılarını onunla dındırmeyı nasıb etsın
bence hamılelegı gec ogrenmende de bı hayır vardı
Rabbım sana tesellı olsun dıye gonderdı belkıde melegını

esracım canım yazdıklarınıj okudum ve aklımdan zerre kadar kotu bı sonuc gecmedı
sen yeterkı duanı eksık etme bızlerde aynen dualarımızı katlandıralım
ama suan en onemlı senın durusun esının yanında sapasaglam yere basabılesın kı o da bu moralle butun tedavılerını yaptırsın ve sız durumun kotu olmadıgını ogrenıp bırlıkte sevınesınız ınsallah

ekın e de katılıyorum
kesınlıkle bıze her ser gozuken seylerde bı hayır var Rabbım sıze bunu verdıyse ardından mutlaka bı ferahlık verecektır
gecenın en karanlık anı gun agarmadan oncesıdır emın ol

ronyam canım bu topıkte degılde baska topıkte oldu bana da
bı tek sayfayı acamadım
tıkladıkca bakımda hata vs bıseyler yazdı kaldı

senın ıcın baktım o sayfaya
pamuk ekıntos yazmıslar bıseyler 1 tane de senın mesajın var

herkese mutlu pazarlar....
esracım okudum,önce üzüldüm sonra duamı ettim sana ve eşine...
bu durum erkeklerde yaşanan bir olay benim eşimin arkadaşında da oldu...hemen çocuk yapması,sperm dondurması istenildi....hepsi yapıldı ama doktorların en kötüsü diye anlattığı şeyler yaşanmadı...doktorlar yapılması gerekenleri ivedi bir şekilde söylemesi gerekiyor...

hiçbişey olmayacak ,hiçbirşey düşündüğünüz gibi çıkmayacak...
sen kaan hocaya durumu anlatan bir msj gönder...ya gelin der yada bu konuda uzmanlaşmış bir başka profa yönlendirir...yeterince ihmal etmişsiniz artık etmeyin...
her hayırda bir şer vardır elbet:siz de hiçbişy çıkmayacak.. ama sen gitmem ,gerek yok diyip duruyordun ya,gideceksin ve bu sizin için en hayırlısı olcak...bir bebeğin olcak:)

kızlar bilgemin ateşine baktım çok güzel gidiyor
yani eğerki yumurtlamadan sonraki dönemi uzun sürmüyorsa
muhtemelen güzel haber alıcaz
bu ateş tablosu lorkenin olsaydı kesin gebiş derdim
ama bilgemin ilk ayı bedenini tanımıyoruz :97:
ama inşallahhh bizi heyecanlandıran bu tablonun sonu bebeişle taçlanır

İnşallah ronyam
Bilgeme kendimden daha çok dua ediyorum.
Okadar çok şey üstüste yaşadıki sonu güzel olsun inşallah..

ateşini girmiş buraya uğramamış mı?
ayyy çok heyecanlandım o zaman....
tüylerim diken diken valla....Allahım ne olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…