Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım iyiyim şükürler olsun,bebekte iyidir inşallah bu hafta kontrol var...
sen nasılsın,hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum dua ediyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum:)

Çok sevindim iyi maşaAllah daha iyi olsun inşallah
Sağol ekintoşum inşallah vakti saati gelince hepimiz hamiş haberimizi yazarız.....

bilgem bu sabah gelmemiş:44:

evet gelmedi ya.Heyecenla onu bekliyorum.Bu aralar topiğin güzel bi olaya çok ihtiyacı var.

İnşallah ronyam
Bilgeme kendimden daha çok dua ediyorum.
Okadar çok şey üstüste yaşadıki sonu güzel olsun inşallah..

ateşini girmiş buraya uğramamış mı?
ayyy çok heyecanlandım o zaman....
tüylerim diken diken valla....Allahım ne olursun....

bende aynı şeyi düşünüyorum heyecanlıyım :18:
acaba kan vermeyemi gitti
umarım güzel haber alırız

Ronya bugünki ateşide iyimi bilgemin..

İnşallah
İnşallah
İnşallah..........

Günaydın kızlar , günaydın canlarım ..
Hepinize dualarınız için teşekkür ederim ..
Bugün ki ateşimi sabah girdim 36.7 yani ortalamanın üstünde hala ..
Ama kasıklarımda öyle bir ağrı var ki her an adet olucam diye öd
m kopuyor , aradan biraz zaman geçiyor ağrı aniden kesiliyor , yok yok ben adet olmam olsaydı hiç kesilmezdi ağrım diyorum ..
Öyle arada derede bir durum ..
Yarın sabah idrar testi yapacağım kızlar , 20 . gün .Çift çizgi çıkarsa koşa koşa giderim kan tahliline ..
Yarın sabahtan yapıp işe gitmeden yazacağım mutlaka sonucu .. Aslında bu sabah yapacaktım ama tuttum kendimi ne olur ne olmaz diye ..
İlginiz alaknız beni öyle mutlu etti ki, yatılı misafirim olduğundan ancak girebildim ..
Şimdi yine çıkmak zorundayım kızlar , temizlik yapmam lazım ..
Öğleden sonra olmadı akşama girerim mutlaka ...
Ronya akıntım hala su gibi, ama korkuyorum adet olucam diye :)
Kızma bana nolur , olmazsa üzülmek yok söz .. Yalnızca heyecan yaptım biraz ...
Eğer adet olursam kızlar tüp ebbekte başaracağız nasılsa değil mi?
Hep birlikte dualarla poztif sonucu alacağım nasılsa değil mi? Gün sayacağız burda ..
Benim için bu ihtimal , umut oluyor bana ..
Hepinizi çok seviyorum..

ben de seni çok seviyorummmmm

bilgemmm benim ilk günler adet sancısı gibi sancım ve akıntım oluyordu
kesin geldi kırmızlar diye wc ye koşuyordum
yani unutmaki gebelik belirtileri adet belirtilerine benziyor
umarım tüpe gerek kalmadan bu ay bebişin gelir
ama eğer gelmezsede tüple gelecek kerata

Canımmm Bilgem biz burada ne kadar heyecan yapıyoruz senin yapman çok çok normal...
Olumlu konuşup seni ümitlendirip sonra olumsuzlukla karşılaştığında hayal kırıklığı yaşamanı asla istemem.
Temkinli konuşmak istiyorum Ronyamında dediği gibi
Ama içimdene öyle güzel şeyler geçiyorki söylemedende edemiyorum napıyım :26:
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK BİLGEMMM.....
(inanarak içtenlikle söylüyorum)

Esraaa kuşum uzun uzun yazacaklarım var sana gelince ..
Üzülme lütfen ..
Şimdi çıkıyorum kızlar ..
Akşama gelirim , hepinizi kocaman öpüyorummm..:78:

Mues senin düşüncelerin samimiyetine gerçekten kalpten inanıyorum ..
Canım arkadaşım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ..
Kadere inan bir insanım , birde insanın sadece nasibinde ne varsa ona sahip olacağına ..
4 yıllık süre içinde en çok sabır etmeyi öğrendim , sakin olmayı , alınımıza ne yazıldıysa ondan ötesine geçemeyeceğimizi öğrendim ..
Şimdi şükürler olsun , Mevlama asla sitem etmiyorum ..
Yerin göğün yaratıcısı gerek duyarsa benim evladımı bana yollar , benim ellerimi boş , gzölerimi yollarda bırakmaz..
Ama gelgelelim insanoğlu hep umud ediyor , hep olsun istiyor ..
Rabbim hayırlısıyla oldursun olacakları ..
Beni rahatlatan mutlu eden , tüp bebek için büyük bir şans elde ettim devlet yardımıyla hemde , doğal yolla olmazsa orada deneyeceğim şansımı ..
İnşşş hiç gerek kalmaz ama gelecekse bitanecik evladım , varsın annesini yorsunda gelsin hiç önemli değil..

Esraa kuzum öylesine çok üzüldüm ki, inan yüreğim paramparça oldu ..Bu başınıza kötü birşey geldiği için değil senin en zor zamanlarına denk geldiği için ..
Ama bununda hiçbirşeyin sonu olmadığı düşüncesindeyim , Rabbime diliyorum ki, kapattığı kapının ardında senin için bir güneş açmış olsun ..
Her şerde bir hayır vardır derler, gerçekten yaşadığım şeyler beni buna inandırdı ..
Sakın bunun içinde yıpratmaya başlama kendini, daha güçlü olmak zorundasın ..
Bu yol ne olduğu belirsiz bir yol , yürüdükçe istikametizimi görebiliriz, sende başla bir yerden, Ankara'ya gelecekmişsiniz mesela , iyice bakılsın eşine, inşş değersiz bir kist parçasından ibarettir..
Dualarım seninle..

canlarım ben simdi yoldaym sizı çok şeviyorum bilgem insallah yarın senden guzel haberler alırız kuzularm yarn sabah amelıyat olcak dualarınızı bekliyorum şuanda telden girdm baska guzel haberler alırm çok umutlym bu ay herkesn regl sıralaması ard arda allah yardîmcımz olsun.bılgem bu ay olmazsada nolur uzulme hoşcakaln...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…