Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekin ceylan pamuk
gordunuz dimi sahit olun
ronya bana cvp bile vermedi(((

yok ama bu aralar benimle hic ilgilenmiyor
unuttu beni

iyiyiz canim ya burada cok rahatiz istanbula donmekten korkuyorum ama cumartesi kesin donus bakalim
sen nasilsin?

canımıniçi sen yazlıktamısın hala yoksa :)))))))))))
minik prensesimiz nasıl hbb kardeşime gösterdim sayısız maşallah çektik yerim ben onu okadar içim kaynıyoki Allah ım nazardan saklasın hayırlı evlat olsun inşallah

Kris istanbul çok serinledi dön canım nie korkuyon.. benim totoş donuyo valla:))
Ronya gözünü açamadığı için anca rüyasına girersen cvp alırsın canım:)

Esraaa çok güçlü maşallah canım yaa bugü telde msjlaşıyoruz bana hala diyorki msj çok pahalı fazla gönderme:)))
Ankaraya gitmeleri için bir sebep lazımdı Rabbim onu gönderdi.Ben buna inanıyorum yoksa bu inat keçi tüpe birikim yapıp sonrada yine dön başa yapacaktı.

Kris istanbul çok serinledi dön canım nie korkuyon.. benim totoş donuyo valla:))
Ronya gözünü açamadığı için anca rüyasına girersen cvp alırsın canım:)

canim burada bahcedeyiz acikhavada
birde kayinvalidem yanimda
is guc te fazla yok
cocukta rahat gece 11 de aliyoruz iceriye hep bahcede salincakta uyuyor uyaniyor

nerede bulacagiz bu rahati istanbulda

pambığım gözümüzün önünde olmadığın için sanki daha dün gibi geliyor maşallahhh 22Hfta olmuş

canım benim ya :) okadar çabuk geçtiki banada dün gibi valla 1 hafta sonra 6 aylık olacak tekme yiyorum artık ekinim darısı hepinizin başına inşallahhhhhhh

evet aynı fikirdeyim ekin seninle....peki kaan hocaya msj göndermiş mi?

canim burada bahcedeyiz acikhavada
birde kayinvalidem yanimda
is guc te fazla yok
cocukta rahat gece 11 de aliyoruz iceriye hep bahcede salincakta uyuyor uyaniyor

nerede bulacagiz bu rahati istanbulda

O zaman benim kanka eve dönünce bayağı zorlancak yaa,yani seni zorlayacak..
Ama özledik biz sizi

esracım canım benim msjını okudum Allah okadar büyükki acıda olsa Allah ın verdiği bir zaman bir vesile bir musibet ve bir kısmeti verdiğinide unutma sakın bizler dünyada herzaman sınanıyoruz misafiriz Allah inanıyorum ki merhametini üzerine yağdıracaktır

gel ankaraya bak vesile işte hayatım sakın üzülme imkansız diye birşey yok Allah isterse olur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…