Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitti canım ya inan artık kendimi dinliyorum canın ne çekiyo diye ama tık yok :)))))))))
sende durumlar nasıl bebişin büyüyor maşallah

büyüyor bakalımmmm.....
bende senin gibi olmadı hiç....canımın istedğini bir ara yiyorum,hemen yiyim diye bir isteğim oluşmadı...
dur bakıyım ben bir ara denerim seni:)

Esra bak sana ne demişim bikaç gün önce
Ben çok umutluyum
herşey çok güzel olacak

büyüyor bakalımmmm.....
bende senin gibi olmadı hiç....canımın istedğini bir ara yiyorum,hemen yiyim diye bir isteğim oluşmadı...
dur bakıyım ben bir ara denerim seni:)

canım ben bekarkende aşerirdim aslında ayırt edemiyorum ikisi arasındakini :)))
ama sen bence hiç o konulara girme yoksa ben zararlı çıkıcam

canım benim ya :) okadar çabuk geçtiki banada dün gibi valla 1 hafta sonra 6 aylık olacak tekme yiyorum artık ekinim darısı hepinizin başına inşallahhhhhhh

cnm benim maşallah o kadar oldu demek bir avazdan da çıkmayı nasip etsin ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah

cnm benim maşallah o kadar oldu demek bir avazdan da çıkmayı nasip etsin ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah

oldu canım valla banada şaka gibi geliyo güzel dua n için sağol canım arkadaşım aminnnnnnnnnnnnnnnnn darısı başına olsun inşallah

hoşbulduk şeker iyiyim ben sen nasılsın
minik de iyi teyzesi özledik işte

bizde özledk canım yaa o kadar uzun zaman olduki nerdeyse minik paşamızı tatilllerde doğuracaktın... tekmelere başlamış futbolcumu olacak ne??
bizde napalım canım yaa bildiğin gibi gün aşırı nöbetler değişen bişe yok.. bizde 1 hafta sonra nihayet izine çıkacağız onun hayaliyle nöbet tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…