- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.201
bizde özledk canım yaa o kadar uzun zaman olduki nerdeyse minik paşamızı tatilllerde doğuracaktın... tekmelere başlamış futbolcumu olacak ne??
bizde napalım canım yaa bildiğin gibi gün aşırı nöbetler değişen bişe yok.. bizde 1 hafta sonra nihayet izine çıkacağız onun hayaliyle nöbet tutuyorum
amınnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel gözlümmmmmvayyy yagmurum vayy süpermenlerin yolları acık olsun İNŞALLAH...yumoşunla sarmaş dolaş olsunlarsa 9 ay sonra teyze olalım İNŞALLAH...
şekılden şekıle girdim size yazacağım diye:)))superwomen yağmur
Yagmurcum vucüt dayanmıyo demekki, her fik fik yaparsan ateşinin halimi kalır yükselmeye:)))
bazen sessizlik iyi oluyor rabbim meleğini tez elden gönderir sıkılacak vaktin kalmaz inşallah
cnm nslsn minik meleğimiz nsl
orasıda dogru kız
naparsın iki ucuda .... degnek ama en azından pc yüzünde kapışıyoduk iyi oluyodu insanın canı sıkılmıyo
Benim alıngan kuzum, geçmişe bakıyordum. Seni ne çok sevdiğimi bilmez gibi naz yapıyosun dimi?
Pamukcum selam, özlettin kendini valla. Sen daha dur ne tekmeler yiyeceksin haberin yok, bebiş hele gramlaran kilolara geçsin sen gör
evet canım sizden uzak kalamıyorum evet büyüdü teyzesi senin şu nöbetler hala azalmadımı yoruluyosun okadar ya
amınnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel gözlümmmmm
inşallah sende beni teyze yapacaksın:)))
İNŞALLAH yagmur yüreklim İNŞALLAH...
evet bak orda haklısın yanımızdaykende okkende sıkıntı yapıyoruz bizmi nankörüz ne
ben eşim pc deyken tlf giriyorum topğimize zorlanıncada yaa burdan sor oluyor kalk ben bakacam die söylenmeye başlıyorum...
Krisim hakkaten dönün artık yaaaaa, bi ceee deyip kaybolmana hala alışamadım...Çok özledim seniiii...
tesekkur ederım ıyıyım ben Kızım da ıyı cok sükür sen nasılsın
aynen bende o pc den yabancı film izliyo tmm izle diyom
sonra ikide bir gidip daha ne zaman bitecek daha ne zaman bitecek diye söyleniyom hiç bi zevk almıyo
atlaya atlaya izliyo zavallım
cumartesi kesin donus hayatim az kaldi
napim baska kime naz yapim:))
idare edein azcik :)
tatlım bebeğimin bana yazıldığı tarihi elimden gelen sabırla bekliyorum ilk defa bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptırdım yumurtam oluştu çatladı çar yine dr beklemedeyim duaya ihtiyacım var
sumağım senın kuzu maşallah kocaman olmuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?