Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamm kizlarr nasilsinizz ben nobetteyim ve butun psikolojik gebelik belirtilerini yasiyorum bas donmesi mide bulantisi bat 25 agustoz herzamanki gibi umutsuz gebelik belirtileri benimki ahh bir gercek olsa ama nerdeee
ne biliyorsun ,
belki hamilesindir:)))
inşallah hamilesin,bebişin göbişinde:))
gelmesinler:))):))) kaynanan yakin mi sana
tam yanımdakı koltukta oturuyor şu an ,süreklı sorular soruyor
hıııııı diyorum sadece,ama anlamıyor,şu an boyacı muhabbeti yapıyor bana:)))

benım alt katımda oturuyor ,yanı kaçış yok her an tepemde((((((((

anladim canim bende kaynanmala muhabbetten pek hoslanmiyorum..iyiki alt katinda biz ayni evin iicndeyiz(

artık çocuk hayli felan yok kızlar eşimden ayrılıyoruzzz karşılıklı boşanıyoruzz bana dua edinnnn

ne psikolojiği hamılesin sen
canım arkadaşım yaptır bir kan testi
benıde haberdar et ama:)))

canim yagmur yureklim yaptim bir idrar testi yaa bi silik ciksa bari yok ama illide tek cizgi verecek manyakk test yaa... ama dedimyaa psikolojik die eee baska ne bekliyosam tupde tutmadi iki fikfiklemi tutacakk ahhh yagmurum ahh benim bebegim nazli anacim ole fikfik bacaklar havaya bana kar etmiyorr

Merhaba kızlar ...
Ben yumurtlama günleri olsun olmasın 2 günde 1 ilşki yaşanmasını tavsiye ediyorum ..
Çünkü erkek iki günde bir boşalırsa spermler daha kaliteli olur , hatta sırf kalitesini artırmak için bu yöntemi uygulayanlar var ..
Bu ay bende bol bol preseed ile 2 günde bir çalışacağım , ha şimdi söyleyimde sonradan bu kız nerelerde demeyin :)
Şaka bir yana insana baygınlık geliyor ama ne yapalım , bebeğimiz için yapmamız lazım ..
Yoksa zırt bırt bonyaya girmekte zor gece gece :)
Tüp bebekten önceki 1-2 ayımı değerlendirmek istiyorum , ne olur ne olmaz..
Menegondan sonra eşimin spermleri yükselişe geçiyordur diye düşünüyorum ..

merhaba yagmurum nasilsinn
iyiyim tatlışım:)))
sen nasılsın kuşum:)))))))))))

ah tatlım
o yüzden bende yapmak istemiyorum(((((
canım benım inşallah çift çizgiyi göreceksin

benım fik fiklerde bir işe yaramaz ama ,hayırlısı olsun:))))))))

canim kolay gelsin sana 1 yil oncesine kadar cocuk sahibi olmamanin bu kadar zor olacagini dusunmezdim

tesekkurlerr...bir de preseed nedir, ne işe yarıyor faydalı mı, bir de arkadaslar afedersınız ama bızler için arkadan yanaşmak daha ıyı dıye duydum ama arkadan sanki dısına cıkıyomuş gibi olmuyor mu?

canim kolay gelsin sana 1 yil oncesine kadar cocuk sahibi olmamanin bu kadar zor olacagini dusunmezdim
Bende 4 yıl önce düşünmüyordum hiiiç :)
tesekkurlerr...bir de preseed nedir, ne işe yarıyor faydalı mı, bir de arkadaslar afedersınız ama bızler için arkadan yanaşmak daha ıyı dıye duydum ama arkadan sanki dısına cıkıyomuş gibi olmuyor mu?

Canım senin dediğin diz dirsek pozisyonu ..
Ayrıca böyle şeylerin utanması olmaz ki, saatte zaten 11'e geliyor artık bu konular konuşulabilir :)
Bu dediğin pozisyon hareketi düşük olanlar için iyi ama spermleri dışarıya kaçırmamak çok zor yatarken ..

Preseed vajinaya ilşkiden 15 dk önce sıkılan bir jel , spermleri yüzdürüp yumurtalığa ulaşmasını sağlıyor ..
Çok faydalı çoğumuz kullanıyoruz ..
Ben hemen hemen tüm ovl günlerimi preseed ile değerlendiryorum ..

bilgem preseedi nerden temin ediyorsunuz

anladım canım..eczanelerden temın edebılıyomuyuz bunu ben de alayım..

evet dışına kaçmaması için ne yapsak acaba ama zaten o durum bel agrısı yapıo :18:

hayırlısı artık

anladım canım..eczanelerden temın edebılıyomuyuz bunu ben de alayım..

evet dışına kaçmaması için ne yapsak acaba ama zaten o durum bel agrısı yapıo :18:

hayırlısı artık

bende 3 yil once bebegim olmayacagini dusunmezdim deli gibi 2 yil korunduk sonra tup bebek simdide bebek olsun die 40 takla atiyoruz ne celiski ama.... preseedi bende alip bu ay denemeye baslayacagim... umud iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…