- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #76.541
bende 3 yil once bebegim olmayacagini dusunmezdim deli gibi 2 yil korunduk sonra tup bebek simdide bebek olsun die 40 takla atiyoruz ne celiski ama.... preseedi bende alip bu ay denemeye baslayacagim... umud iste
canlarim bitanelerim allaha şukurler olsun eşime bugun sipermiogram yapildı 3 ayrı ôzel haştanede muayne oldu veeee varikosel yok ameliyat olmadı 81 milyon sperm ve % 8 morfolojı varmiş dr çok çok guzel amelıyat yapmam dedı solda cok cok az varıkosl var ama amelıyat etmem gerekli degıl dedi şukürlr olsun darısi sıze insallah sızı çok sevıyorum bugun hep sıze dua ettım edecemde ...
canlarim bitanelerim allaha şukurler olsun eşime bugun sipermiogram yapildı 3 ayrı ôzel haştanede muayne oldu veeee varikosel yok ameliyat olmadı 81 milyon sperm ve % 8 morfolojı varmiş dr çok çok guzel amelıyat yapmam dedı solda cok cok az varıkosl var ama amelıyat etmem gerekli degıl dedi şukürlr olsun darısi sıze insallah sızı çok sevıyorum bugun hep sıze dua ettım edecemde ...
bende ilk evlendigimde hamile kalcam diye o kadar korkuyodumki uzun sure korunma yontemi arastirdim simdi guluyorum kendime
lorkemm yarın sabah başla dicem ama tamda emin olamıyom
yani su gibi akıntının olması iyi
kasıklarında ağrı oldumu yani sen daha iyi anlarsın
eğer sencede olduysa yarın sabah başla
sabah akşam 1 tane iç
inşallah tutunur bu ay meleğin
Benimde öyle bi şüphem var lokee luteal fazımdan.
Bak şimdi ov.testinde kopkoyu çizgiyi ayın 10.günü görüyorum 24.günü adet oluyorum.
Normalmi bu
hosbulduk canım sagolasınlorke mues krishazel
hosgeldiniz nasilsiniz sevser nasilsin esin ameliyat oldumu gecmis olsun
gözünaydın geçmişolsunnnnn.
Canlarııımmm iyi gecelerrrrrrrrrr.umarımmm iyisinizdirrrrrrrr....ben iyiyim şükür eşim ameliyat olduuu.bu arada ben ders veriyorum bebişime cicicler alıyorumm zaman öyle gidiyoooooooooo.
sevserr gozun aydin canim desene senin minik gelir yakinda..
kayyum gecmis olsn canim
eeee topicte baska haber yokmu benim sahte gebelik belirtilerimde gecti idrarda negatifi alinca normale dondum :) offf ne zaman gercegini yasayacam acaba hicbizaman bu hayalim gercek olmayacakmi
bayanların eli neden öpülür?
İngiliz Erkeği:Saygıdan
Alman Erkeğieğer verildiği için
Türk Erkeği:Bir yerden başlamak lazım abi
bayanların eli neden öpülür?
İngiliz Erkeği:Saygıdan
Alman Erkeğieğer verildiği için
Türk Erkeği:Bir yerden başlamak lazım abi
umud canini sikma zamani gelmemis demekki banada hayal gibi geliyor birgun cocugumuzun olacagi bir gun bizimde olacak insallah
krıs pamuk hosgeldınız
besıktekı bebeylegobektekı bebe nasıllar
biz iyiyiz canim sen nasilsin?
ramazandada geziyorsundur sen ??
Geldimmmm..
Napıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?