Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende 3 yil once bebegim olmayacagini dusunmezdim deli gibi 2 yil korunduk sonra tup bebek simdide bebek olsun die 40 takla atiyoruz ne celiski ama.... preseedi bende alip bu ay denemeye baslayacagim... umud iste

bende ilk evlendigimde hamile kalcam diye o kadar korkuyodumki uzun sure korunma yontemi arastirdim simdi guluyorum kendime

lorke mues krishazel
hosgeldiniz nasilsiniz sevser nasilsin esin ameliyat oldumu gecmis olsun

Son düzenleme:
canlarim bitanelerim allaha şukurler olsun eşime bugun sipermiogram yapildı 3 ayrı ôzel haştanede muayne oldu veeee varikosel yok ameliyat olmadı 81 milyon sperm ve % 8 morfolojı varmiş dr çok çok guzel amelıyat yapmam dedı solda cok cok az varıkosl var ama amelıyat etmem gerekli degıl dedi şukürlr olsun darısi sıze insallah sızı çok sevıyorum bugun hep sıze dua ettım edecemde ...

canim gecmis olsun cok sevindim insallah kisa zamanda guzel haberlerini duyariz

gözünaydın geçmişolsunnnnn.

Canlarııımmm iyi gecelerrrrrrrrrr.umarımmm iyisinizdirrrrrrrr....ben iyiyim şükür eşim ameliyat olduuu.bu arada ben ders veriyorum bebişime cicicler alıyorumm zaman öyle gidiyoooooooooo.

canlarım bız şimdi esımin amcasındayız telden gırdm çikmak zorundayim size haber vermeden edemedım ayrıntılı yazarım yarın sıze acaba neden çocuk olmadi anlamadi dr ama olsun daha 10 aylk evliyim ayrıntiları yarın anlatirım krışım umarım yarin karşılaşiriz sana ıhtiyacm var hoscakaln hep dualarımdaşınız

sevserr gozun aydin canim desene senin minik gelir yakinda..
kayyum gecmis olsn canim
eeee topicte baska haber yokmu benim sahte gebelik belirtilerimde gecti idrarda negatifi alinca normale dondum :) offf ne zaman gercegini yasayacam acaba hicbizaman bu hayalim gercek olmayacakmi

bende ilk evlendigimde hamile kalcam diye o kadar korkuyodumki uzun sure korunma yontemi arastirdim simdi guluyorum kendime

VALLA ne yalan soyleyeyim ben kiziyorum kendime neye korunduysam belkide minik melegim kizgindir bana sen zamaninda beni istemedin simdide ben gelmiyorum die.... ama inan bu ilerleyen zamana karsi umudumu kaybediyorum bir belirsizlige dogru gidiyorum ne zaman olacagini bilsem bekleyecem ama bu belirsizlik artik canimi yakiyor

canım oncekı gun dun ve bugun agrıdı kasıklarım cok
uzayan akıntı yok ama su gıbı vardı
o da bugun kesıldı gıbı
yarın sabahkı atese gore ıceyım ben o zaman
ınsallah tutunur ronyam yyaaa

Benimde öyle bi şüphem var lokee luteal fazımdan.
Bak şimdi ov.testinde kopkoyu çizgiyi ayın 10.günü görüyorum 24.günü adet oluyorum.
Normalmi bu

yok canım senın lutealın o zaman 14 gun suruyor o da zaten normal olan
12 de bazen normal dıyolar doktorlar ama benım 11. gun leke geldıgı cok oluyo o yuzden ıcıyorum :26:
lorke mues krishazel
hosgeldiniz nasilsiniz sevser nasilsin esin ameliyat oldumu gecmis olsun
hosbulduk canım sagolasın
bı yandan gecmse bakıyom
bı yandan skype de kardesımle konusuyom

kız hadı bakalım hayırlısı olsun
gozunuz aydın o kadar ızın de aldınız
test pekı bı yerde mı yapıldı merak ettım
muayenemı sadece ayrı yerlerde yapıldı

slm kayyum hosgeldın cok az ugruyorsun kocaman olmus bebe masallah

umud canini sikma zamani gelmemis demekki banada hayal gibi geliyor birgun cocugumuzun olacagi ama bir gun bizimde olacak insallah

Son düzenleme:
merhaba pamuk hosgeldin bebisin ve sen nasilsini seni daha once dusuk fsh konusunda okumustum bizde ayni durumdayiz biraz anlatabilirmisin tedavi surecini

bayanların eli neden öpülür?
İngiliz Erkeği:Saygıdan
Alman Erkeğieğer verildiği için
Türk Erkeği:Bir yerden başlamak lazım abi

biz iyiyiz canim sen nasilsin?
ramazandada geziyorsundur sen ??

yok canım ya gezmek yerıne herkesı eve topladım ramazanda 2 gun dısardaydık sadece
ınzıvaya cekıldım
sen ıstanbula gelınce aratmazsın benı emınım
tanıtım turuna cıkarırsın hbb yi
Geldimmmm..
Napıyoruz:)

hosgeldın nolsun cıkacaktım tam sızler geldınız cıkasım gelmedı ama gece uyanıp atesımı olcmem lazım

merhaba kızlar,nasıl keyifler

lorkecim iftar fotolarınızı çok sevdim,Allah mutluluğunuzu bozmasın evlatlarla neşelendirsin...
peki birşey sorcam o böreklerin arkasında içi kahverengili güzel yiyecek ne? fotolara ta öğlen bakmıştım hala aklımda:)
*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…