- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.001
eee ogrensenize cinsiyeti bizde merak icindeyiz...sen 11 gunluk oldun canim.senle benim durumum icler acisi psikolojik gebelik belirtileri sonrasinda psikolojik dogum gelir...
yok teyzesi siz ara renklerden alın kıyafetlerini birazda şöyle aylık olanlardan degilde yaşlık olan kıyafetlerden alın malum benim çocugum
ne psikolojigi kızzzzz
ben o kadar temel atma töreni yaptım
onun için misafir kabul etmedim
benimkiler gerçek bi kerem
ama seninki psikolojik olabilirrr
tamam kizma hemen benimkisi zaten psikolojik seninkisi gercek.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..çok değişik bir ruh halindeyim, ağlayımmı güleyimmi bilemiyorum..ama hala bende bir belirti yok :)) nolur dua edin değerim katlansın..Sizi çok seviyorum..
MELİSELACIM HAYIRLI OLSUN, İNŞALLAH SONUNA KADAR BEBEGIN SANA TUTUNUR VE ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER.
YANLIZ BEN UZUN SUREDİR GELMEYİNCE LİSTEDE HAMİLE SAYISI BAYA ARTMIŞ.
MAŞALLAHBU ARADA RONYADA HAMILEMIYMIŞ AYYY İNANMIYORUM ONU YENİ GÖRDÜM. SONUNDA BEBEGINE KAVUSTUN..RONYACIM NASIL OLDU SENDE BENIM GIBI VARIKOSEL AMELIYATINA GİDERKEN HAMİLEMİYDİN YOKSA...
meliiisssssss canım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
barukcum nasılsın bende hamişim ronyamla bir hafta var aramızda :)[/QUO
sağol canım bende iyiyim. sendemi hamilesin süper haber allah sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin.
kaç haftalık şuan ?
meliiisssssss canım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah
barukcum nasılsın bende hamişim ronyamla bir hafta var aramızda :)[/QUO
sağol canım bende iyiyim. sendemi hamilesin süper haber allah sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin.
kaç haftalık şuan ?
amin canım darısı arkadaşlarımızın başına inşallah
7+2 oldum canım seninkide maşallah baya büyümüş
amin canım darısı arkadaşlarımızın başına inşallah
7+2 oldum canım seninkide maşallah baya büyümüş
ayy canım benim daha çok yeni ne güzel.
bizimki nerdeyse koca delikanlı oldu, allah sizlerede o günleri göstermeyi nasip etsin..
kızlar size bir şey soracağım bu gün bir arakadaşım tüp bebk yaptırmak için merkeze gitmişiti kan vermiş pregesteron çok az yüksek çıktığı için dr bu ay kalsın tedavi demiş
diyorki bunun sebebi nedir ve ne kulanmalıyım diyorrrr
ikinci idrar testi yaptım yine tek çizgiama regl de olmadım ara ara bi damla akıntılarım var cok kafam karıstı hiç böyle olmamıstım bekleyip görcem artık önümüzdeki gunlerde kanı cuma gunu verecegım eger hala olmadıysam
meliselaaaaaa canımmmm hayırlı uğurlu olsun
demek meleğin göbüşüne kondusağlıkla gelsin huzur getirsin evinize
saol canım benimmmmmmmmmmmaşallahh canım ya inan çok sevindim kaçgündür giremedim nete ama hep aklımdaydın hatta ben dün dualarımla ameliyat ettirmiştim sizi :)))
değerleriniz süper süper ötesi hatta bak ben biliyorum asıl problemi stres işte başka bişey değil seninki
kaynanama gıdıcez brazdan
basım cok agrıor
bır ters davranısı olursa
ona zarar verebılırım bu agrıylan
kızlar dünbir şey sordum ama kimse cevap vermmeiş nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?