Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canim ya hakkimizda hayirlisi insallah k hoca gelemesenizde maille yardimci olurum dedi sen hamilemisin bilmiyorum ama degilsen insallah bekletmez bebisin seni

evet o mükemmel bir hoca.bizde gidemedik ama allah razı olsun maille cevap . ben hamile değilim canım. bu yakınlarda da olamam( benim eşimi ramazan vurdu kolunu kıpırdatası yok başka aylara inşalah

evet o mükemmel bir hoca.bizde gidemedik ama allah razı olsun maille cevap . ben hamile değilim canım. bu yakınlarda da olamam( benim eşimi ramazan vurdu kolunu kıpırdatası yok başka aylara inşalah

bizdede ayni malesef daha cok var hamile kalmama gibi geliyor:2:

Son düzenleme:
kızlar canlarım..herkese çok teşekkür ediyorum..Ronyam, Bilgem, Muesim,Ekintosum, Yeterim, Mellekim, sevserim, adaesila.. ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım çok teşekkürler..Allah hepinizden razı olsun..

Keşke krisim de olsaydı gelir mi acaba?

Son düzenleme:
kesinlikle demiycem oyle bisey gikim cikmaz valla zaten biraz fazlaligim var cok farketmeyebilir canim esin ilac falan kullaniyomu su anda

evet canim benim esim 3 yildir hafta 3 gun gbeginden igne kullaniyo.hem hormonlar icin hemde bebk icin 3 yilda beya ilerledik cok sukur.bayramdan sonra esim turkiye gelicek izine ozmanda burda bi dokorda daha gorunucek..

evet canim benim esim 3 yildir hafta 3 gun gbeginden igne kullaniyo.hem hormonlar icin hemde bebk icin 3 yilda beya ilerledik cok sukur.bayramdan sonra esim turkiye gelicek izine ozmanda burda bi dokorda daha gorunucek..

canim siz yurtdisindamisiniz bizde yurtdisinda tedavi olcazda korkuyorum biraz iyi bir doktor bulamamaktan sizdedemi fsh dusuk ignenin adi neydi zannedersem bizede ondan vercekler cok soru oldu kusura bakma

3 yıldır iğne mi kullanıyor:26: canım ya durumunuz neydi ki ne oldu anlatırmısın yükselme oldu mu

canim siz yurtdisindamisiniz bizde yurtdisinda tedavi olcazda korkuyorum biraz iyi bir doktor bulamamaktan sizdedemi fsh dusuk ignenin adi neydi zannedersem bizede ondan vercekler cok soru oldu kusura bakma
canim tabiki sorucaksin:))
evet canim yurtdisindayiz..evet dusukmus ins iyi bi doktro bulursun benim esim proforserde tedavi goruyo..ben su an turkiyedeyim ignenin ismini hatirlamiyorum iki tane kullaniyo zzaten..biri boyel kalem gibi ayarini aýaarliyosun otomatik yapiyo..hastaneden ozel veriyolar boyle yani..sizde tedavinizden olumle sonuclar alirsiniz insss..

kızlarrr nasılsınız iş yerinin iftar yemeği vardı biraz önce ve geldim hemen makyaj temizle duş al ve kendimi buraya attım..
benim gögüs ağrım hala geçmedi sol gögsüm dünden beri ağrıyor dün daha şiddetliydi bugun o kadar kötü değil ama rahatsız edici İNŞALLAH yarınada bişe kalmaz ama huzursuz oldum açıkcası...
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz yarın koca bir 3 yılı doldurup 4. yılımıza giriyoruz zaman ne kadar çabuk ilerledi ve biz hala 3 kişilik bir aile bile olamadık.... evet yarın evlilik yıldönümümüz ve ben yarın tekrar nöbettteyim ne kadar romantik değilmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…