- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.041
sagol canim ya hakkimizda hayirlisi insallah k hoca gelemesenizde maille yardimci olurum dedi sen hamilemisin bilmiyorum ama degilsen insallah bekletmez bebisin seni
canim ben de ara verdim tedaviye normal yolla bekliyorum bebisimi.dun esimin kontrolu vardi.esim doktor 3 yildir tedavi goruyor esim doktoru ilk kez normalden olma sansiniz var demis cok sevindim ya
yazık kayınvalidene esrammkaynanama gıdıcez brazdan
basım cok agrıor
bır ters davranısı olursa
ona zarar verebılırım bu agrıylan
canim ben de ara verdim tedaviye normal yolla bekliyorum bebisimi.dun esimin kontrolu vardi.esim doktor 3 yildir tedavi goruyor esim doktoru ilk kez normalden olma sansiniz var demis cok sevindim ya
evet o mükemmel bir hoca.bizde gidemedik ama allah razı olsun maille cevap . ben hamile değilim canım. bu yakınlarda da olamam( benim eşimi ramazan vurdu kolunu kıpırdatası yok başka aylara inşalah
kendim kadar sevindim canim yaaa cok iyi bir haber insallah hep beraber koca gobek oluruz
ins canim ALLAH yardimcimiz olsun..yok gobegimiz cikti yok hamilelikte kilo aldim yok tekme atiyo diye anlattigimiz gunler hemen gelsin inssss
kesinlikle demiycem oyle bisey gikim cikmaz valla zaten biraz fazlaligim var cok farketmeyebilir canim esin ilac falan kullaniyomu su anda
hosbulduk canim insallah bizde senin gibi oluruz bu foruma uye olmadan ilk seni okudum cok umutlanmistim o zaman
evet canim benim esim 3 yildir hafta 3 gun gbeginden igne kullaniyo.hem hormonlar icin hemde bebk icin 3 yilda beya ilerledik cok sukur.bayramdan sonra esim turkiye gelicek izine ozmanda burda bi dokorda daha gorunucek..
kızlar canlarım..herkese çok teşekkür ediyorum..Ronyam, Bilgem, Muesim,Ekintosum, Yeterim, Mellekim, sevserim, adaesila.. ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım çok teşekkürler..Allah hepinizden razı olsun..
Keşke krisim de olsaydıgelir mi acaba?
evet canim benim esim 3 yildir hafta 3 gun gbeginden igne kullaniyo.hem hormonlar icin hemde bebk icin 3 yilda beya ilerledik cok sukur.bayramdan sonra esim turkiye gelicek izine ozmanda burda bi dokorda daha gorunucek..
halayını çekemedim gündüz
kızlar canlarım..herkese çok teşekkür ediyorum..Ronyam, Bilgem, Muesim,Ekintosum, Yeterim, Mellekim, sevserim, adaesila.. ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım çok teşekkürler..Allah hepinizden razı olsun..
Keşke krisim de olsaydıgelir mi acaba?
canim tabiki sorucaksin:))canim siz yurtdisindamisiniz bizde yurtdisinda tedavi olcazda korkuyorum biraz iyi bir doktor bulamamaktan sizdedemi fsh dusuk ignenin adi neydi zannedersem bizede ondan vercekler cok soru oldu kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?