Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız olsun yedir bence yinede boşa gitmesin :1:

ayy dün çok güldüm arkadaşıma tel. açtı anlatıyo
markete gittim bal alıcam bir baktım arısütübalpolen iyidir herhalde diyerek 2 kutu aldım birini istanbula eşime diğerini kendime aldım sonra öğretmenler odasında oturuyorum arıcılıkla ilgilenen bir öğretmen varmış gittim ona sordum hocam bu iyimi demiş :1: yanındakiler gülmeye başlamış ne bilsin saf arkadaşım:9: demişlerki hocam siz değilde eşiniz bunu kullanabilir demişler bu hala bişey anlamamış sonra eve gittim diyo biraz yedim duvara tırmanmaya başladım diyo gülmesinden bana da anlatamıyo :)))))))) kız dedim o sorulurmu o erkekler için

canım sahte ürünün faydasından çok zararı olur
boşver gitsin 18 tl

pammuk gerçektende çok ucuz almışın yani 18 tl lik ürününde orginal olabilceğini
tahmin edemiyom :111:

markasıda iyiydi ozaman aaaa ucuzmuş deyip aldım şişeside küçük öyle büyük değil yani ama fazla kullanmadım güvenmedim yani burada şu zeytinyağlı incirin faydası nedir ya yapıyorum onuda

markete gittim bal alıcam bir baktım arısütübalpolen iyidir herhalde diyerek 2 kutu aldım birini istanbula eşime diğerini kendime aldım sonra öğretmenler odasında oturuyorum arıcılıkla ilgilenen bir öğretmen varmış gittim ona sordum hocam bu iyimi demiş :1: yanındakiler gülmeye başlamış ne bilsin saf arkadaşım:9: demişlerki hocam siz değilde eşiniz bunu kullanabilir demişler bu hala bişey anlamamış sonra eve gittim diyo biraz yedim duvara tırmanmaya başladım diyo gülmesinden bana da anlatamıyo :)))))))) kız dedim o sorulurmu o erkekler için

canım arısütübal poleni kadınlarada tavsiye ediyolar
yumurtlama periyodunu düzenlemeye yardımcı oluyor

kadını azdırıcı bir etkisi olmasın :))))))) baksana

kızlar nasılsınız hepiniz hoşgeldiniz.bişey sorucam size adetime 5 gün falan kaldı beyaz bir akıntı geliyo ama böle çok.neden gelir bu akıntı?bileniniz varmı?üşüttümmü ben acaba diyorum boğazımda hafif şiş ama hap içemiyorum:(

pammukum kuzum iyiyim ben günümü bekliyom yani adet olmayı

kızlar ozlembaris,ceylan06,emine82,sherin, esilanur, kadser nasılsın güzeller :16::16:

kızlar nasılsınız hepiniz hoşgeldiniz.bişey sorucam size adetime 5 gün falan kaldı beyaz bir akıntı geliyo ama böle çok.neden gelir bu akıntı?bileniniz varmı?üşüttümmü ben acaba diyorum boğazımda hafif şiş ama hap içemiyorum:(

soğan kürü yaptınmı bu ay genelde adete yakın bu şekil akıntılar belirti olabilir ama :)))) varmı öyle bir durum peki

ebaydan sipariş veren arkadaşlar bakın size ürününüz nerde olduğunu belirten bir link vericem burdan takip edebilirsiniz yalnız mailenize gelen ( tracking number ) numaranızı bilmeniz gerekiyor eğer bilmiyorsanız satıcıyla iletişime geçerek tracking number isteyebilirsiniz böylece ürünüm ne zaman gelecek diye kaygınız olmaz türkiyeye geldiğini dahi anlayabiliyorsunuz

USPS - Track & Confirm - Put our delivery information to work for you

umarım faydasını görürsünüz ben çok gördüm :34:
tatlım bunu nasıl yapıcam anlat bakıyım :)

tatlım bunu nasıl yapıcam anlat bakıyım :)

sayın pamuk mu :1:
hayatım ürürünün madde numarası bu ebaydan gelen mailerine dikkatli bakarsan tracking number yazar yanında da 10 mu 9 mu haneli bir numara vardır o numarayı kopyalayıp verdiğim linke yapıştır sonra onayla ürününün bilgilerini yazıyo sana nerde diye

güzel pamuğum benim hiç umudum yokki sizlere güzel haber verem
ben adetim gecikmesin diye ümit ediyorum bugün 29.gün inşallah çok gecikmezde
biran evvel tedaviye başlarız

soğan kürü yaptınmı bu ay genelde adete yakın bu şekil akıntılar belirti olabilir ama :)))) varmı öyle bir durum peki

yok canım yapmadım.buay üşüttüm ben galiba:(bari adaçayı içeyim hap kullanmıyayım.bu ay ablam bilmedi hamile olduğunu çünkü ilk bebeklerini aşılamayla doğurmuştu.dişçiye gidiyodu antibiyotikler rontgenler falan çektirmişti meğerse hamileymiş 1,5 aylık.kahrolduk çok kötü olduk aldırmak zorunda kaldı.o yüzden olmaz olmaz deriz tutar içtiğim haplar yüzünden aldırmak zorunda kalırım

o daha zor be güzelim nedeni bilmemek
bizler en azından biliyoz tedavi olmaya çalışıyoz
Allahım yardımcıları olsun tez vakitte bebeişleri gelsin

amin canım evet hemde ne zor istanbuldayken onunla az hastanelere gitmedim doktor bişeyin yok diyo yolluyodu ama Allah ım onada nasip etsin çok isterim bir bebeği olsun

abowwwwww :)) dur bi kaşıkta ben yiyim bakıyım şundan :9::9::9:
sayın pamuk mu :1:
hayatım ürürünün madde numarası bu ebaydan gelen mailerine dikkatli bakarsan tracking number yazar yanında da 10 mu 9 mu haneli bir numara vardır o numarayı kopyalayıp verdiğim linke yapıştır sonra onayla ürününün bilgilerini yazıyo sana nerde diye
canım öyle bakıyorum ama bulamdım yahu :26:
neyse gelirim birazdan çook acıktım aşkımda geldi bir börek yapmışım ımmmmmm :56: yiyimde gelim

yok canım yapmadım.buay üşüttüm ben galiba:(bari adaçayı içeyim hap kullanmıyayım.bu ay ablam bilmedi hamile olduğunu çünkü ilk bebeklerini aşılamayla doğurmuştu.dişçiye gidiyodu antibiyotikler rontgenler falan çektirmişti meğerse hamileymiş 1,5 aylık.kahrolduk çok kötü olduk aldırmak zorunda kaldı.o yüzden olmaz olmaz deriz tutar içtiğim haplar yüzünden aldırmak zorunda kalırım

hayatım eşinde problem yoksa neden hamile kalmayasın ablanada çok üzüldüm :((( geçenlerde bir topikte okudum kadın bilmeden radyasyona girmiş hastaymış film falan çekilmiş haberim olsa seni öldürürmüydüm yawrum diye üzüntüsünü dile getirmişti :(((

belki sende bu ay hamilesindir sakın ilaç falan içme benim eşim normal değilken bile adet günü hemen ilacımı içmiyorum bakıyorum devamı varmı var ozaman içmeye başlıyorum ilacı ben de ne tuhafım ama :1:

Back
X