Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
abowwwwww :)) dur bi kaşıkta ben yiyim bakıyım şundan :9::9::9:

canım öyle bakıyorum ama bulamdım yahu :26:
neyse gelirim birazdan çook acıktım aşkımda geldi bir börek yapmışım ımmmmmm :56: yiyimde gelim

bittin sen kadser krishazel gelince bunu duyarsa elinden çekeceğin var keşke demeseydin :)

kadser dua edilimki krisimin canı çekmeye :18::18:
neyse canı çekerse yollar artık kocişini pastaneye aldırır

hayatım eşinde problem yoksa neden hamile kalmayasın ablanada çok üzüldüm :((( geçenlerde bir topikte okudum kadın bilmeden radyasyona girmiş hastaymış film falan çekilmiş haberim olsa seni öldürürmüydüm yawrum diye üzüntüsünü dile getirmişti :(((

belki sende bu ay hamilesindir sakın ilaç falan içme benim eşim normal değilken bile adet günü hemen ilacımı içmiyorum bakıyorum devamı varmı var ozaman içmeye başlıyorum ilacı ben de ne tuhafım ama :1:

Allah sabır versin.bende senin gibiyim içemiyorum nedense:)eşimde problem var canım olmazmı ama işte insan yinede korkuyo Rabbim bir mucize verirde ben onu yokedersem diye.o yüzden içmiyorum bana genelde olur adete yakın vücut direnci az olduğu için grip gibi olurum:(

ceylan sen niye hiç yazmıyosun canım iyimisin nasılsın

teşekkürler canım iyiym ben iki gündür yoktum geçmişi okuyodum o yüzden göremedim iki gündür hsg için ugraşıyorum makina bozulmuş önümüzdeki aya kaldı aslında bu hafta yapılırsa makina gel dedi ama adetim biteli çok olmuş oluyo o yüzden bende korkuyorum bi problem olursa diye önümüzdeki aya kalsın diyorum hayırlısı olsun...

gelmesin adetin bebişine kardeş gelsin inşallah :))))))

canım biliyonmu bir buçuk yıldır korunmuyoz ve bu sürede hiç gebelik yaşamadım
ancak her ay bir kaç kişi benim hamile olduğumu hissederdi ancak sonu fos çıkardı
bu ayda kimseden ses çıkmıyo bir tek sen hissediyon
bakalım olursa bu senin uğurundur diyeceğim :71:

teşekkürler canım iyiym ben iki gündür yoktum geçmişi okuyodum o yüzden göremedim iki gündür hsg için ugraşıyorum makina bozulmuş önümüzdeki aya kaldı aslında bu hafta yapılırsa makina gel dedi ama adetim biteli çok olmuş oluyo o yüzden bende korkuyorum bi problem olursa diye önümüzdeki aya kalsın diyorum hayırlısı olsun...

hsg nedir tatlım bilmiyorum kadserdemi yaptıracaktı acaba önümüzdeki ay a yaptırırsın sende sendemi bir problem olursa diye korkuyosun inşallah bie problemin yoktur canım adetlerin düzenli değilmi

canım biliyonmu bir buçuk yıldır korunmuyoz ve bu sürede hiç gebelik yaşamadım
ancak her ay bir kaç kişi benim hamile olduğumu hissederdi ancak sonu fos çıkardı
bu ayda kimseden ses çıkmıyo bir tek sen hissediyon
bakalım olursa bu senin uğurundur diyeceğim :71:

bende öyle hissediyorm işte inşallah uğurlu gelir söylediklerimde meleğin göbişinde olur :16:

hsg nedir tatlım bilmiyorum kadserdemi yaptıracaktı acaba önümüzdeki ay a yaptırırsın sende sendemi bir problem olursa diye korkuyosun inşallah bie problemin yoktur canım adetlerin düzenli değilmi

hsg rahim filmi yok diye biliyorum 1 kaç yıl önceki tahlillerden falan ama tekrarlamakta yarar var zaten kaan bey istedi eşin tedavi olurken sende boş durma dedi galiba bende zaten istiyodum eşimin durumu düzelince adetimde önceden 2-3 gün önce olurdum son bi kaç aydır 2-3 gün sonra oluyorum inşallah bi problem yoktur kan sonuçlarında bi sorun çıkmadı ultrasyondada yok galiba sadece rahim filmi kaldı inşallah onuda sorunsuz atlatırız:)))

hsg rahim filmi yok diye biliyorum 1 kaç yıl önceki tahlillerden falan ama tekrarlamakta yarar var zaten kaan bey istedi eşin tedavi olurken sende boş durma dedi galiba bende zaten istiyodum eşimin durumu düzelince adetimde önceden 2-3 gün önce olurdum son bi kaç aydır 2-3 gün sonra oluyorum inşallah bi problem yoktur kan sonuçlarında bi sorun çıkmadı ultrasyondada yok galiba sadece rahim filmi kaldı inşallah onuda sorunsuz atlatırız:)))

bizde kaan hocanın yanına gittiğimizde bana da sordu sizde bir problem yok değilmi adetleriniz düzenli dedi öyle baktır falan demedi bence sende de hiç bir sorun çıkmayacak canım boşuna stres yapma ben soğan kürüne başlıcam ama bir türlü başlayamadım sen yapsana 15 gün sürüyo zaten

bizde kaan hocanın yanına gittiğimizde bana da sordu sizde bir problem yok değilmi adetleriniz düzenli dedi öyle baktır falan demedi bence sende de hiç bir sorun çıkmayacak canım boşuna stres yapma ben soğan kürüne başlıcam ama bir türlü başlayamadım sen yapsana 15 gün sürüyo zaten

sorun yoktur canım banada öyle geliyo nedense:)) ama yaptırmaktan korkuyorum ben sonuçtan degilde :)) ben sogan hiç yemiyorum sevmiyorum yani sogan kürünü hiç düşünemiyorum ya allah muhtaç etmez inşallah beni:))))))))))

Back
X