Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[/QUOTE]

bilgem tatlim benide eklemissin tesekkurler

# Klomen tablet. Sabahları aç karnına sadece yarım tablet alınacak.
# Endol tablet. Sabahları tok karnına 1 tane alınacak.
# Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
# M-Sure tablet. Sabah ve akşamları 1 tane tok karnına içilecek. Bunu da eczanelerden ya da internet üzerinden bulabilirsiniz.
# Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
# Adetinizin ilk başladığı güne 1 derseniz, 12, 14 ve 16. günlerden birinde sizde yumurtlama olur. Eğer bu günlere rasgelecek şekilde ilişkiye girerseniz, tutma şansı daha da artar.
# 1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazacaksınız. Şimdilik sperm testine gerek yok.

kizlar kaan hocaya mail atmistim bunlari kullanin demis nasil ise yararmi boyle hic doktora gorunmeden

Son düzenleme:
sabah 9 dan beri işteyimmm isyanları oynuyorum gerizekalı inşanlarrrrr geliyor ay bıktım evlereime avize bakmajktan bakma anam bakmaaa gelip ne beni yor ne kendini yatmışsın öylene kadar evine de kadın tutmuşsum 3 saatir arkanda dolandırırsın tabi beniiii bu hayat ne adaletsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ayyy oynatmaya az kaldı ben bi mezarda dinlenecem onada zebaniler izin vermezzzz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım benim hiç unuturmuyum sizleri inan bu aralar hep annemlerdeyim mevlütle felan uğraştık bugünde sancım olunca eve geldik hafif kanamam oldu biraz uzandım şimdi iyiyim sana yazmıştım ama görmedin galiba durumuna çok sevindim canım umarım tez zamandada kavuşursun bebeğine bak herşeyde var bi hayır benim hamile kalmam sizin ameliyatınıza yol açtı ve en azından durumunuzu öğrendiniz şaka bitarafada ne mutlu size eşin öğrenince naptı canım

tabiki enfeksiyonla alakası var canım
benim kuzenim 1 ay kullandı bırakınca hemen hamile kaldı
onda aşırı derece enfeksiyon vardı
inşallah sende vereceksin en kısa zamanda güzel haberi
canımmm içim kıpır kıpır oluyor siz böyle yzınca googledende araştırdım senin dediğin gibi olmuş hep darısı banada olsun inşallah...
kızlar selam ben geldim :))) çok şükür değerim katlanmış ve 700 olmuş..doktorum ikiz olabilir dedi ve bayramdan sonraki haftaya gün verdi..Rabbime şükürler olsun..
canım çok sevindim bende ikizim olsun isterim hep tabi rabbim bilirde yavrularını güle güle kucağına al inşallah

ayyy çok güzel bişi bu ya düşünsene boncuk bu gece miniğiyle uyuyacak ve sabah yanında küçücük bişi olcak darısı bizlere olsun inşallahhhhhhhh
iyi geceler arkadaşlar. Hamileliğin en belirgin etkisi göğüslerdeki hassasiyetmi ?
canım sakın kendini kaptırma
bunlar yalancı belirtiler
adettede aynı hassasiyet oluyormuş lütfen kendini kaptırma

ooooooooooooo eşimi görsen canım nasıl şımardı anlatamam hala havalara uçuyor ameliyattan kurtuldu aşkım benim nasıl mutlu anlatamam bu keyifle söz aldım abimin yanına istanbula götürecek abim nişan taşında polis benide hep gitmek isterdim şimdi eylül 15 den sora gitcez inşallah canım kanaman için dr a gitsene vede hiç ayaa kalkma şimdi nasılsın

goguslerde hassasiyet kisiden kisiye degisiyormus adet gecikmesi en buyuk belirti

Aslında regl gününü beklemek istiyorum belirtiler yanıltıcı oluyor haklısın ve daha 4 gün var regl olmama. Ama kendimi nekadar frenlemeye çalışsamda aklına getirme desemde son günler bana bir haller oluyor regl zor bekliyorum çoğu zaman erken test yapıyorum:)
Ama bu ay anormal göğüs ağrısı var benim regl öncesi göğüslerim çok şişer ve acır ama şuanki durum bi garip göğüslerim çok sert değil ama uçları inanılmaz acıyor ve belirgin oldu ayyy çok utandım

tekrar gözünüz aydın canımnasıl sevindim anlatamam inşallah yakındır senin haberin bende yarın gidiyorum canım doktora şimdi hafif sancı var yerimden kalkmıyorum ne şanssızmışım canım ya hamileliğime bile sevinemedim doğru dürüst hep göz yaşıyla geçti inşallah bundan sonrası iyi geçer

canım sakın kendini kaptırma
bunlar yalancı belirtiler
adettede aynı hassasiyet oluyormuş lütfen kendini kaptırma[/QUOTE]

Haklısın bende kendime aynı şeyi söyleyip duruyorum ama elimde değil kafayı taktım daha 4 gün var regl ye

tatlim doktora gorunmusun iste :))
ise yaramzzmi hepimiz boyle hamile kaldik

canim olma ihtimalide var benim bi arkadasimda demisti hassasiyet oldugunu hamileyken bende bi kac kere yasadim ama hamile degildim o yuzden umutlanmamak lazim
hatta bazen hamilelik testeri bile yanlis olabiliyomus nadirde olsa o yuzden kande gorunceye kadar cok kaptirmamak lazim insallah hamilesindir belli olunca fazlasiyla seviniriz

kriss benim kanamam oldu biraz napmam gerek kötü bişey olmaz demi 2 gündür çok yoruldum onla alakası varmıdır :18:

İnşallah canım inşallah 3 yıllık evliyim 33 yaşındayım 1,5 yıldır korunmuyoruz olmuyor olmuyor eşimde sıkıntı vardı ama en son tahiller iyi çıktı ondanmıdır ne ümitlendim piskolojikte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…