- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.561
sabirla bekleyelim bakalim neden olmasin
tekrar gözünüz aydın canımnasıl sevindim anlatamam inşallah yakındır senin haberin bende yarın gidiyorum canım doktora şimdi hafif sancı var yerimden kalkmıyorum ne şanssızmışım canım ya hamileliğime bile sevinemedim doğru dürüst hep göz yaşıyla geçti inşallah bundan sonrası iyi geçer
canım sakın kendini kaptırma
bunlar yalancı belirtiler
adettede aynı hassasiyet oluyormuş lütfen kendini kaptırma
KARDEN ADAESİLANINDA DÜŞÜK RİSKİ VARDI hep yattı hiç ayağa kalkmadı sende kalkma tuvaletin hariş hiçayağa kalkma lütfen
inşallah öyle bişey yoktur canım ama benim öyle kanamam çok fazla olmadı :18:
sıcakkkkkkkkkkkkk
cok sıcakkkkkkk
sıcakkkk
dahada sıcak olacakkkkkkkkkk bu geceeee
canım inşallah olmaz dua et ve şükret cadı
bende kayınvaldemlerdeyim pek rahat yazamıyorum gelin öyle nette diycekler valla
canım moralini yüksek tut sakın moralini bozma kris görmedi heralde dr a hemen git adaesilam ialç kullanmıştı sora risk kalktı 3 ay tehlikeli zaten sen daha 3 aylık olmadın dimi
esra ya ben şuan yozgattayım inan hava okadar soğukki hırkaylan oturuyorum bacım ya bu benim şansım ne böyle
kız herzaman şükrediyorum ama korkuyorum işte bizlerin zor eline geçiyo azcık pimpirikli oluyoruzzaten kımıldamıyorum bile öylece oturuyorum yatağımda sen napıyosun kaynananlarda canım nezaman döneceksiniz
ayyyyy ne güzel yaa
esra ya ben şuan yozgattayım inan hava okadar soğukki hırkaylan oturuyorum bacım ya bu benim şansım ne böyle
canım ameliyat için izin aldık zar zor 1 hafta napalım bizde buraya geldik annemlere gittik geziyoruz ama çok şükür kayınvaldemi acaip seviyorum valla çok tatlıdır cadı kadın maşşallah ve çok şükür
cananım içini ferah tut nolur sitres olma yarında erkenden dr una git allah korusun bişi olmasın ha buarada ayaklarının altına yastık koy yat oturmacanım benim nettwen araştır bi
canım ameliyat için izin aldık zar zor 1 hafta napalım bizde buraya geldik annemlere gittik geziyoruz ama çok şükür kayınvaldemi acaip seviyorum valla çok tatlıdır cadı kadın maşşallah ve çok şükür
cananım içini ferah tut nolur sitres olma yarında erkenden dr una git allah korusun bişi olmasın ha buarada ayaklarının altına yastık koy yat oturmacanım benim nettwen araştır bi
kriss benim kanamam oldu biraz napmam gerek kötü bişey olmaz demi 2 gündür çok yoruldum onla alakası varmıdır :18:
kapıyı ac sıze gelıorumesra ya ben şuan yozgattayım inan hava okadar soğukki hırkaylan oturuyorum bacım ya bu benim şansım ne böyle
ılk defa duydum agrı kesıcı verıldıgınıiğrençççççççççççççççççççççççç çok üşüyom ama yaaaaa
esraaa dr bana 2 tane toz verdi 3 gün arayla içecem enfeksiyon için bide ağrı kesici verdi günde 3 kez içecem ama neden içecem anlamdım ağrı kesiciyi
yozgattamıııı
bizde oralıyız biliyın dimi sevser ve şu an soba yakıyomuş bazı evler orda
alakasi olabilir tatlim malesef hersey ustuste geldi
progesteron alip yatip dinleneceksin baska yapabilecegin birsey yok
bundan sonra dikkat et ama kendine
kapıyı ac sıze gelıorum
totosum terledı sıcaktan
ılk defa duydum agrı kesıcı verıldıgını
acaba ıdrarından sonra yanma var dedıysen o yuzdenmı verdıkı
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sobamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?