Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

KARDEN ADAESİLANINDA DÜŞÜK RİSKİ VARDI hep yattı hiç ayağa kalkmadı sende kalkma tuvaletin hariş hiçayağa kalkma lütfen

canım sakın kendini kaptırma
bunlar yalancı belirtiler
adettede aynı hassasiyet oluyormuş lütfen kendini kaptırma

Haklısın bende kendime aynı şeyi söyleyip duruyorum ama elimde değil kafayı taktım daha 4 gün var regl ye[/QUOTE]

inşallah hamilesindir kuzum ya ben bu belirtiler yüzünden çektimde siz bari çekmeyin

inşallah öyle bişey yoktur canım ama benim öyle kanamam çok fazla olmadı :18:

canım inşallah olmaz dua et ve şükret cadı
bende kayınvaldemlerdeyim pek rahat yazamıyorum gelin öyle nette diycekler valla
canım moralini yüksek tut sakın moralini bozma kris görmedi heralde dr a hemen git adaesilam ialç kullanmıştı sora risk kalktı 3 ay tehlikeli zaten sen daha 3 aylık olmadın dimi

kız herzaman şükrediyorum ama korkuyorum işte bizlerin zor eline geçiyo azcık pimpirikli oluyoruz zaten kımıldamıyorum bile öylece oturuyorum yatağımda sen napıyosun kaynananlarda canım nezaman döneceksiniz

canım ameliyat için izin aldık zar zor 1 hafta napalım bizde buraya geldik annemlere gittik geziyoruz ama çok şükür kayınvaldemi acaip seviyorum valla çok tatlıdır cadı kadın maşşallah ve çok şükür
cananım içini ferah tut nolur sitres olma yarında erkenden dr una git allah korusun bişi olmasın ha buarada ayaklarının altına yastık koy yat oturmacanım benim nettwen araştır bi

iyi canım tadını çıkarın sizde bari bu günlerinizin sonuçta siz gurbet kuşlarısınız hayatım yat yat bende sıkıldım ama yarın kesin dr gidicem nolur bana dua et

iyi canım tadını çıkarın sizde bari bu günlerinizin sonuçta siz gurbet kuşlarısınız hayatım yat yat bende sıkıldım ama yarın kesin dr gidicem nolur bana dua et

esra ya ben şuan yozgattayım inan hava okadar soğukki hırkaylan oturuyorum bacım ya bu benim şansım ne böyle
kapıyı ac sıze gelıorum
totosum terledı sıcaktan

ılk defa duydum agrı kesıcı verıldıgını
acaba ıdrarından sonra yanma var dedıysen o yuzdenmı verdıkı
yozgattamıııı
bizde oralıyız biliyın dimi sevser ve şu an soba yakıyomuş bazı evler orda

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sobamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

heeeeeeee
ablam gezmeye gittide yakıyolarmış banyo sobasını bile düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…