- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.641
eeee agrlastı bızım topıgımızın karamelı BONCUGUMMMMMMMMMMM
oglusu uyutmuordur
cylan evet bırıktırıp öle cvp verıom sorunmu var
ensssssssss hosgeldın ban ben esra tanıdınmı sırınen :))of senın ısınde zor :)))))))))))))))))
yagmırrrrrrrrrrrrrrrr
bikiyormusun bende aynısını diyecektim
çünki değerin yüksek:))
benım değerlerde öyleydi çünki
sana kaç tane transfer oldu????????
kızlar sımdı arkadasın tavsıyesı uzerıne
yenı bısı ogrendım
belkı bılıorsunuzdur
adı duanın DÖN ELHAM
her dılegının kabulu ıcın yapmak lazımmıs
nıyet edıp namaz kılıorsun 2 rekat
tesbıhı elıne alıp ılk boncugu okuyorsun sonra gerı basa donuyorsun 2 tane okuyorsun sonra gerı donderıp basa
3 okuyorsun
her sayıda basa donerekten okuyorsun
yanı toplamda 4850 tane elham okumus oluyorsun
ekın hergun fatıha okudun ıcın belkı yaparsın ama bnce hepımız her muradımız ıcın yapalım
anladınızmı dedıgımı yapılısını yanı ?
sen anladında bizmı anlamıyacağız delüü:)))kızlar sımdı arkadasın tavsıyesı uzerıne
yenı bısı ogrendım
belkı bılıorsunuzdur
adı duanın DÖN ELHAM
her dılegının kabulu ıcın yapmak lazımmıs
nıyet edıp namaz kılıorsun 2 rekat
tesbıhı elıne alıp ılk boncugu okuyorsun sonra gerı basa donuyorsun 2 tane okuyorsun sonra gerı donderıp basa
3 okuyorsun
her sayıda basa donerekten okuyorsun
yanı toplamda 4850 tane elham okumus oluyorsun
ekın hergun fatıha okudun ıcın belkı yaparsın ama bnce hepımız her muradımız ıcın yapalım
anladınızmı dedıgımı yapılısını yanı ?
o zaman bi tanedir koyduklarıcanım bana verilen kağıtta 1 tane yazıyor, bende anlamadım ki :))) 2 tane koysalar söylerlerdi ama değil mi?
yağmurum çok şükür 700 olmuş. Doktor bir daha yaptır falan demedi..bayramdan sonraki hafta ultrasyona çağırdı..çok heyecanlıyım valla :) Rabbim inşAllah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder..
iyi bari unutmamışsın en azından biraz daha kalmasan unutacaktın
bide kaçtınmı kız ayda yılda bir geliyo eşin
cıııkkkkkkkkkkk
kızlar dua konusunda size söyleyeceğim birşey var..Mutlaka hergün 1 defa kenzül arş duasını okuyun. ben eşimin durumunu 23 temmuzda öğrenmiştim ilk ve o günden bu yana hergün mutlaka 1 kenzül arş, tazarru ve niyaz-3 okurum..sizde mutlaka kenzül arşı okuyun çünkü ben gerçekten onun hikmetini çok gördüm..bunaldığım herşeyde bu duayı okuyup isteğimi duamı söyledim ve inanmazsınız 2-3 gün içinde kabul oluyordu yemin ederim..
gözün aydın canım maşallah sübhanallah ne güzel yükselmiş değerin
darısı keseyi görmeye hayırlısı ile kucağına almaya inşallah
kız napıyım dün akşam beni çok sinirlendirdi uyuyup dinlendi gece 12 gelmiş
bende sinirliydim kaçtım ama sabah bilmeden çok pis intikam almışım ucuz kurtuldum
Allah'ın sopası yokki derlerya o hesap oldu bu gecede süründürürdüm ama ramazanda bir
defa olsun didim
canım ya haklısın:)))kızlar dua konusunda size söyleyeceğim birşey var..Mutlaka hergün 1 defa kenzül arş duasını okuyun. ben eşimin durumunu 23 temmuzda öğrenmiştim ilk ve o günden bu yana hergün mutlaka 1 kenzül arş, tazarru ve niyaz-3 okurum..sizde mutlaka kenzül arşı okuyun çünkü ben gerçekten onun hikmetini çok gördüm..bunaldığım herşeyde bu duayı okuyup isteğimi duamı söyledim ve inanmazsınız 2-3 gün içinde kabul oluyordu yemin ederim..
tatlı cadı:)))))yagmırrrrrrrr MELISADA BILMIOR KAC TRANSFER OLDUGUNU TEK YAZIORMUS KAGITTA AMA SALMMISLAR BEBELERIN HEPSINI :)
SAKA SAKA BOLUNME OLMUSTUR TEK EMBRIODA
BENMDE ILK DEGERINI GORUNCE ANINDA AKLIMA GELDI AMA BISI DEMEDIM MASALLH ONAAAAAAA
ENES SENI SEVIYORUM ASKIMMM BENI UNUTMYAIP O BEYNINI YORUGUN ICIN :)
kenzül arş duası kaçıncı cüzde
bulmak için ugraşmayım şimidi canım biliyosan söylermisin
TESBIHI ELINE ALIORSUN
ılk boncuga elhamı okuyorsun
basa donuyorsun hc okumamıs gıbı oluyorsun
bu seefr 2 tane okuyorsun
sonra o 2 tane sayıyı basa alıorsun hc okumamıs gıbı ustune 3 tan eokuyorsun
yanı 1.2.3.4.5.....
her sayıyı tek tek sıfırlayaraktan okuyorsun
anlatabıldımmı
anlayana kadar anlatacagım ınan
yapın cunkuuuuuuuuuuuu
canım ya haklısın:)))
okumak gerek
yer gök dua üzerine kuruldu
biz sadece küçük bir can istiyoruz
ne kadar zor olabilirki:))))))))
tatlı cadı:)))))
eşin nasıl neye karar verdiniz:)))
kızlar dua konusunda size söyleyeceğim birşey var..Mutlaka hergün 1 defa kenzül arş duasını okuyun. ben eşimin durumunu 23 temmuzda öğrenmiştim ilk ve o günden bu yana hergün mutlaka 1 kenzül arş, tazarru ve niyaz-3 okurum..sizde mutlaka kenzül arşı okuyun çünkü ben gerçekten onun hikmetini çok gördüm..bunaldığım herşeyde bu duayı okuyup isteğimi duamı söyledim ve inanmazsınız 2-3 gün içinde kabul oluyordu yemin ederim..
he kız doğru ,ben sana böyle mı öğrettimdelüüüüü ne kaçması 12 olsun nolacak sen yagmurdan böylemi ögrendin
canım bu dua kur'andan değil, nette yaz çıkıyor, zaten 2-3 gün içinde ezberlersin çok kolay bir dua. bakın deneyin sizde hikmetlerini göreceksiniz Rabbimin izniyle, herhangi bir işiniz için okuyun birkaç gündür, çözüleceğini göreceksiniz inşAllah..
ceylanım tabii icraatta önemli :))))
canlarım hepinize iyi geceler, öpüldünüz, ben kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?