- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.681
Günaydın
yeni ayı açtım:)
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateş intihar düşüşü yapıyormuş meğer:)
Mues gözüm kulağım sendeeeeeeeee
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz
cumaniz ve kandiliniz mubarek olsun RABBIM dualarinizi kabul etsin...birbirimiz icin dua edelim benide dualariniza katin...
Muesim mübarek günün hürmetine Rabbim düşürmesin o ateşi inşallahhhhhhhhh
29 dan önce yapmıcan dimi kesin yani:)
belirti farklılık varmı canım.
Aminnnnn inşallah hayırlısı olur Ekinim..
yok kendi kendime söz verdim belki lutel faz uzundur diye, kendime telkinde bulunuyorum
kendimi dinliyorum dinliyorum ama normal adet belirtileri bir fark hissedemedim:44:
Adetime yakın midem çok bulanır..
Bulantım var onuda adet belirtisine yoruyorum eğer birden düşerse ateşim yıkıntıya uğramıyım diye....
Umutlanmadan sakin sakin bekleyelim..
olursa zaten seviniriz acelenin ne anlamı var 9 ay sevin dur dimi canım
muesimm canım yarında ateşin yüksek devam ederse idrar testi yapabilirsin
tabi daha evvel bilgeme dediğimiz gibi umarım luteal fazın çok uzun sürmüyordur
benim her zaman 14 gündür hatta 14.gün ateşim düşer ve 15. gün kanamam gelir
lorkemmmm bakıyom ekinin rüyasına girmişinhayır olsun
slm kızlar hemen cıkmam lazım teyzeler erken gelecek bugun dua yapılacak
canım ne ruyası kız anlamadım okumadım ben ole bısey gecmıse de pek bakamadım ama :44:
ekın canım regl olmussun hayırlısı olsun tablonda kı gıdısatı gorduk en azından son gunler ıcınn
bu ay senın ayın olsun ınsallah
muesım sende test falan yaptınmı ne yaptın gecmıse bakamıom ama tablon cok guzel Rabbım gonlunun muradını versın ınsallah bu guzel gunun hurmetını
senın ve hepımızın tabkııı
vee gulum tebrık edıyorum masallah bebegını kollarına almıssın Rabbım hayırlı evlat olmasını nasıb etsın
gogus agrim gecmedi pazartesiden beri agriyor ama geceden beri dahada siddetlendi nefes alirken batmaya basladi artik nobetciyim canim cok yaniyor aglamamak icin kendimi.sikyorum artik....
görünsene bi doktora
hem hastanedesin hem ağrıyı çekiyorsun kuzum yaa
görünsene bi doktora
hem hastanedesin hem ağrıyı çekiyorsun kuzum yaa
slm kızlar hemen cıkmam lazım teyzeler erken gelecek bugun dua yapılacak
canım ne ruyası kız anlamadım okumadım ben ole bısey gecmıse de pek bakamadım ama :44:
ekın canım regl olmussun hayırlısı olsun tablonda kı gıdısatı gorduk en azından son gunler ıcınn
bu ay senın ayın olsun ınsallah
muesım sende test falan yaptınmı ne yaptın gecmıse bakamıom ama tablon cok guzel Rabbım gonlunun muradını versın ınsallah bu guzel gunun hurmetını
senın ve hepımızın tabkııı
vee gulum tebrık edıyorum masallah bebegını kollarına almıssın Rabbım hayırlı evlat olmasını nasıb etsın
ekinim sen dhea kullanıyordun değil mi dhea so4 testi yaptırdıktan sonra mı verdi dr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pambişlerimmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım test falan yapılmadan verdi 1,5 ay içebildim.yan etkilerinden dolayı bıraktım
günaydın telefon sapığım kıs gece ağrıdan hemen sızıp yattım duymadım bileee
esra biliyon ben adetim bugün benim yerimede dua etcen anlamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?