Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz
cumaniz ve kandiliniz mubarek olsun RABBIM dualarinizi kabul etsin...birbirimiz icin dua edelim benide dualariniza katin...

Muesim mübarek günün hürmetine Rabbim düşürmesin o ateşi inşallahhhhhhhhh
29 dan önce yapmıcan dimi kesin yani:)
belirti farklılık varmı canım.

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz
cumaniz ve kandiliniz mubarek olsun RABBIM dualarinizi kabul etsin...birbirimiz icin dua edelim benide dualariniza katin...

Sanada hayırlı cumalar hayırlı kandiller umud'um
Bu mübarek gün hürmetine Rabbim edicek dualarımızı yapıcak ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah.....

Muesim mübarek günün hürmetine Rabbim düşürmesin o ateşi inşallahhhhhhhhh
29 dan önce yapmıcan dimi kesin yani:)
belirti farklılık varmı canım.

Aminnnnn inşallah hayırlısı olur Ekinim..
yok kendi kendime söz verdim belki lutel faz uzundur diye, kendime telkinde bulunuyorum
kendimi dinliyorum dinliyorum ama normal adet belirtileri bir fark hissedemedim:44:
Adetime yakın midem çok bulanır..
Bulantım var onuda adet belirtisine yoruyorum eğer birden düşerse ateşim yıkıntıya uğramıyım diye....

Umutlanmadan sakin sakin bekleyelim..
olursa zaten seviniriz acelenin ne anlamı var 9 ay sevin dur dimi canım

slm kızlar hemen cıkmam lazım teyzeler erken gelecek bugun dua yapılacak

canım ne ruyası kız anlamadım okumadım ben ole bısey gecmıse de pek bakamadım ama :44:

ekın canım regl olmussun hayırlısı olsun tablonda kı gıdısatı gorduk en azından son gunler ıcınn
bu ay senın ayın olsun ınsallah

muesım sende test falan yaptınmı ne yaptın gecmıse bakamıom ama tablon cok guzel Rabbım gonlunun muradını versın ınsallah bu guzel gunun hurmetını
senın ve hepımızın tabkııı

vee gulum tebrık edıyorum masallah bebegını kollarına almıssın Rabbım hayırlı evlat olmasını nasıb etsın

Yok canımm yapmadım arife günü yapıcam
Aminnnn canım Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah...
Rabbim mukabelenizi kabul etsin bizede dua edin....

Gülümmm doğurmuşsun çok çok sevindim...
Rabbim hayırlı evlat ve uzun ömürlü eylesin inşallah...
Hastaneye gelemedik çiçekleri buradan kabul et canım.....

gogus agrim gecmedi pazartesiden beri agriyor ama geceden beri dahada siddetlendi nefes alirken batmaya basladi artik nobetciyim canim cok yaniyor aglamamak icin kendimi.sikyorum artik....

lorkem ben şu ateş ölçme sitesine bir türlü kendimi üye yapamadım ing olmadığı için yardım edebilir misin

ekinim sen dhea kullanıyordun değil mi dhea so4 testi yaptırdıktan sonra mı verdi dr

yok canım test falan yapılmadan verdi 1,5 ay içebildim.yan etkilerinden dolayı bıraktım

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pambişlerimmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın telefon sapığım kıs gece ağrıdan hemen sızıp yattım duymadım bileee
esra biliyon ben adetim bugün benim yerimede dua etcen anlamam ben

anladım cnm bırakman iyi olmuş test bile yapmamış zaten esram günaydın tüm halaya sen dua edeceksin durumumuz ortada :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…