Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ekinimmm canım benim içime hep erkek doğuyordu
demek irkeğin geliyor hayırlı uğurlu gelsin şansı bahtı güzel evlat olsun

evet ronyam bazen kan da geliyo haklısın ben astım olduğum için zorlanıyorum ondan size bir sorayım dedim demekki düşündüğüm gibi hamilelikten sizlerde yaşamışsınız bende yatak odasına alayım ozaman demekki faydasını görüyosunuz ki memnunsunuz

evet canım az kaldı, Rabbim hepimize en kolayından nasip etsin inş. diğer arkadaşlara da önce kolay gebelik sonra da kolay doğum:)

bende seni özledimmm kuzummmm
artık o eski ronyann yok uçmuş vaziyetteyim
çok zor geçiyor günlerim işyerinin yoğunluğu
zaten benim halsizliğim akşam nasıl uyuduğumu bilmiyorum

bebişide büyüyomuş maşallah yaaa seni görünce nasıl mutlu oluyorummmm
ronyam evraklarla uğraşıyosun görüyoruz burdan özletme ama kendini

Kizlar benimde burnum tikali ay hamile miyim yoksa:)
Hehehe neyse simdilik aramizda kalsin:)

Saka bir yana hamilelikte guzel bir duygu ama ayni zamanda zorluklarida var.Allah kolaylik versin kizlar hepinize.

Bu arada herkesin kandili mubarek olsun.
Bende reglim kizlar benim yerimede dua edin.

bilgemmm etmez olurmuyuz kuzumm
benim tüm dualarım sizlerle

canım,teşekkür mesajı atıyordum sana ama yanlışlıkla yazmadan göndere bastım....
kasti bir durum yok...
burdan teşekkür edeyim...sağolasın..çok öpüyorum seni....
şeker gibi bir bayram geçirmen dileğiyle canım...iyi bayramlar.

canım,teşekkür mesajı atıyordum sana ama yanlışlıkla yazmadan göndere bastım....
kasti bir durum yok...
burdan teşekkür edeyim...sağolasın..çok öpüyorum seni....
şeker gibi bir bayram geçirmen dileğiyle canım...iyi bayramlar.

Ronya'm cepten giriyorum surekli kk'dayim ama firsat buldukca teli elime alip bakiyorum.
Bugunde son is gunu 5 eylule kadar izinliyim.9 gun resmi tatildeyiz nasil mutluyum anlatamam:)
Bende seni operim anim Ronya'm.

Pamuğum canım benim çok teşekkür ederim tatlım..

boncuğum çok saol..

Kızlar Allah razı olsun rahatlattınız beni..dediğiniz gibi takılmamak ve keyfini çıkarmak inşAllah..

bişi dicem benmde burnum tıkalı hep

ben bugun ıftara teyzeme davetlıyım
gece gıremezsem duanınzı eksık etmeyınnnn

canlarimmm nasilsinizz kandiliniz mubarek olsun...benim icinde dua edin ben nobetteyim RABBIM bu gecenin icinde bulundugumuz ayin hurmetine dualariniza kabul etsin...

YAGMUR YUREKLIM gogus agrim gecmedi agri kesici kas gevsetici kullaniyorum daha iyi INSALLAH gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…