- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.741
kimseler yok....
şimdi doktordan geldik,şükürler olsun herşey yolundaymış...oğlumuz olcakmış...
Rabbim herkese,hepinize tez vakitte evlerinizi,kucaklarınızı dolduracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
selamm güzeller nasılsınız çok özledim sizi
kaç gündür işle cebelleşiyorum neyseki hafiflettik biraz
pammuk benim ilk gebeliğimdede bundada burun tıkanıklığım oldu
hatta kan bile gelebilir
nunun dediği gibi buhar makinesi alabilrsin
bizim evde tefalin var çok memnunuz
sağol nuncum ben hemen bir araştırayım ozamansa :)))) bende de kuruluk oluyo haliyle ağzımdan nefes aldığım için ya siz boncuğumla ne kadar büyüttünüz maşallah bebişleri 33 haftalık 8 aylıksınız nerdeyse 1 ayınız kaldı maşallah size Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah
ronyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim senide görüşemedik hiç
evet canım az kaldı, Rabbim hepimize en kolayından nasip etsin inş. diğer arkadaşlara da önce kolay gebelik sonra da kolay doğum:)
bende seni özledimmm kuzummmm
artık o eski ronyann yok uçmuş vaziyetteyim
çok zor geçiyor günlerim işyerinin yoğunluğu
zaten benim halsizliğim akşam nasıl uyuduğumu bilmiyorum
Kizlar benimde burnum tikali ay hamile miyim yoksa:)
Hehehe neyse simdilik aramizda kalsin:)
Saka bir yana hamilelikte guzel bir duygu ama ayni zamanda zorluklarida var.Allah kolaylik versin kizlar hepinize.
Bu arada herkesin kandili mubarek olsun.
Bende reglim kizlar benim yerimede dua edin.
melisala tatlım herşeyin normal Allah a şükürler olsun kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme çok inciğine girersen sen üzülürsün şeker onu veren Allah şifasını vermezmi tekrar gözün aydın canım sağlıkla al kucağına meleğini
Selam canım. Sen ne aklını ne de gönlünü boşu boşuna bulandırma. İlaçlarını zaten üzenli kullanıyorsun, bol bol dinleniyorsun, bugünde ne güzel kandil. ;Kendini ve yavrunu Rabbime emanet et, gerisine hiç takılma.
Önemli olan değerinin 2 katına çıkması, ki seninkide öyle zaten. Bayramdan sonra gidersin, bebişinin ilk oluşumlarını görürsün İnşallah....
kizlarrrr nasilsinizzzz
bişi dicem benmde burnum tıkalı hep
ben bugun ıftara teyzeme davetlıyım
gece gıremezsem duanınzı eksık etmeyınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?