Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olmayan yok o enfeksiyondan,bir de bunu dert etme.. artık evliliğinin tadını çıkar lütfen
ettim hep ediyorumda canım benim

tamam tamam kızma artık evlilğimin tadını çıkarcam
mesela eylülde istanbula ordandaaa eşime kalmış gezdirecekmiş beni sürpriz yapacakmış bana
allah büyük bakalım
ama ben hala bu ay hamiş kalsamda gitmesek diyom gülüyo eşim
delisin sen diyo
evet deliyim ama bebek delisiyim

kızlarrrr
ben çıkıyorum kaynanam mutfakta ben topicteyim ayıp oluyor gibi
gelme diyor ama utanıyorum
ben kaçar allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnn

artik buradayim canim benim

evet umudum çok şükür
iyiyim kız artık
içimde ayrı bi umut var artık bebeğim annesin canı gelcek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen nasılsın ???? nöbettemisin yine

nobetteyim canim kandili nobette gecirdim... aslinda uykum gelmedi desem yalan olur kendimi hahveye adadim....pazarteside nobet tutup izine cikacagim artik bayram tatili ardindan 10 gun yillik izin dinleneyim birazz

slm kızlar dun mukabeleler bıttı kandıl vs derken hıc gıremedım daha dogrusu gırdım yazamadım
kandılınız mubarek olsun oncelıkle ınsallah Rabbım bu gecenın hurmetıne butun hayır dualrımızı kabul eder
ronyam canım hala yogundun sanırım son gunler senı goremedım ozledım cok tatılde de cok ugrayabılcegımı sanmıyorum
mues gozum ustunde ınsallah Rabbım senınle yuzumuzu guldrusun Ramazanın son gunlerınde
ekıntos damadımın guzel haberlerını almıssınız hadı gozun aydın Rabbım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah
krıscan evıne donmussun hosgeldın cok sukur

boncugum senıde ıyıce heyecan sarmıs gulumun haberınden sonra hıc korkma hersey cok guzel olacak ınsallah
yagmurum bu ff senın ortalama cızgını cok yukarı cekmıs o yuzden atesın dusukmus gıbı seyrdeıyo ama degıl
senın ortalam atesın cunku cok daha dusuk ınsallah bayram sonrası mujdesı olur senın tablonda

vee esram bılgemm ekınım enesım ceylanım meri adacım meliselam sevser hstc umud xeda cakır esılanur yeter pamuk nun aruna karden kadser emıne fatma
vee adını sayamadıgım tum arkadaslarımın sımdıden bayramınız mubarek olsun
Rabbım yenısını bebelerımızle gormeyı nasıb etsın
bugun yola cıkıyoruz bız belkı gıremem memlekette bayagı yogunlukvar
gercı dayanamam gelırım ama herkesı goremem sanırım

hepınızı opuyorum ıyı tatılller herkese

Son düzenleme:

gozun aydın canım demek oglusun sıze pipisini gosterdıbenım kızıma arkadas gelıyor hadı bakalım kızımı ogluna verırım belkıbu arada bızımkıler aynı gun olmuslar

bebegim;
annesinin güzel yüzlü süt kokulu minik meleği.sen daha yoksun belkide hiç olmayacaksın ama sana dair o kadar çok hayalim varki.ben içimdeki duyguyu sensizliğin verdiği acı duyguyu bastıramıyorum.eskiden bu kadar güçsüz değildi annen bişeyler için mücadele etmeyi bilirdi savaşırdı ama sensizlikle mücadele edeceğini bilmeden. sensizliğin mücadelesi şimdiye kadar yaşadıklarımın en zoruymuş mis kokulum.. belkide yolun daha en başındayım sensiz hergeçen hergün bendeki umududa seninle beraber uzaklaştırıyor meleğim..daha ne kadar sürer inan bilmiyorum..sen bana bize annene babana gelmemekde direnirken o küçücük halinle gelmeyeceğim die bize baş kaldırmışken biz seninle inatlaşıyor seni getirmenin sana sahip olmanın yollarını arıyoruz..belkide gereksiz bir mücadele...
canım meleğim minik mucizem sana dair o kadar çok hayalim varki ben senin yokluğunda sana dair hayaller kuruyorum seni çok seveceğiz meleğim RABBİM ömür verdikçe yanında olacağız ve seni iyi bir evlat olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız...acaba seni çok istemiyormuyuz sana dair çokmu sorumluluk yükledik o yüzdenmi gelmek istemiyorsun miniğim hayır yapma küçüğüm anneni babanı üzme gel artık..
sensizliğe daha fazla dayanabilirmiyim inan bilmiyorum ama dayanıyoruz işte...
bazen çok merak ediyorum küçüğüm benim annem hep anne olunca anlarsınız derdi bak ben anne olmadım ve annemin ne demek istediğini hiç anlamadım galiba anlayamayacağımda.acaba anne olmak nasıl bir duygu meleğim seni içinde büyütmek seni hissetmek nasıl bir duygu hep evladının canı yansa seninde canın yanar derler benim canım sen yokkende yanıyor...
Sen birgün bizim olursan bizim meleğimiz olursan kime benzersin acaba huyun karakterin babana benzer İNŞALLAH çünkü o gerçekten mükemel bir insan ve inan bana mis kokulum o baba olmayı gerçekten hakediyor.benim için gelirmisin bilmem ama emin ol o adam için baban için gelmeye değer.biz seni gerçekten ço seveceğiz..
RABBİM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN BİZ BİZİM İÇİN HAYIRLI ZAMANI BEKLİYORUZ....

KIZLAR üzgünüm canımın yandığını hissediyorum........

Umudcum canım çok duygulandım ..
Çok zor bu süreç o kadar haklısın ki..
Hangimizin canı yanmıyor.. Bende anneme derdim hep , anne olmak nasıl bişey belki hiç bilemeyeceğim bu duyguyu ..
Ama üzme kendini inşş vakti zamanı geldiğinde bizlerde anne olacağız ..
Çok öpüyorum seni..

Günaydın kızlar ..
Bugün evdeyim ev temizlik yapacağım , yarında yola çıkacağız .. Haftaya döneriz artık ..

''Karanlığın en koyu olduğu zaman , aydınlığın en yakın olduğu zamandır''

Hiç unutmayacağım bu sözü..

Canımmm yaşadıklarını, hissettiklerini okadar güzel dile egetirmişsin ki...
Gözyaşlarıma engel olamadım...
Çünkü hepimizden birşeyler var yazdıklarında.
Çok güzel günler içerisindeyiz....
Bugünler hürmetine en güzel vakitte evlatların en güzeliyle ödüllendiriceğimizi biliyorum sadece sabır....
"Sabır acıdır meyvesi tatlıdır" derler....
Bizimde tatlı meyvemize çok az kaldı inanıyorum...

Hayırlı yolculuklar lorke'm...

Herkese hayırlı günler güzel bir gün güzel bir hafta sonu olsun inşallah...
Bayram öncesi koşturma yoğun oluyor....
İşte bugünkü ateşim
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Rabbim sonu hayır olsun inşallah...
Bir yanım sevinmek istiyor, bir yanım temkinli davranıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…