- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #77.781
olmayan yok o enfeksiyondan,bir de bunu dert etme.. artık evliliğinin tadını çıkar lütfen
ettim hep ediyorumda canım benim
EKINTOSS canim oglun oluyormus canim benim yaa RABBIM sansindan bahtindan guldursun INSALLAH MEVLAM sanada bebeginede hayirli uzun omurler nasip etsin..
KRISIM yettin garii evine ohhh cokk SUKUR...nasilsin minik melek nasil
SEVSERR eee artik varicoselde yok hadi duzelt psikolojini neden olmuyoruda gelsen minik melegimiz anneside ona doysun stres yok olunca gelcek minik gelcekkk
evet umudum çok şükür
iyiyim kız artık
içimde ayrı bi umut var artık bebeğim annesin canı gelcek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sen nasılsın ???? nöbettemisin yine
artik buradayim canim benim
eeeee bu ayrilik bu hasret fazla uzamisti zatennn....nasilsin canim
iyiyim cok sukur sen nasilsin?
iyiyim cok SUKUR RABBIM bu gunumuzu aratmasin...bildigin gibi iste hayatimda degisen hicbise yok monoton bir sekilde devam
neyse bayram tatilinden sonra hayatin degisecek insallah:))
yogun bir sekilde baslicaz degilmi???????????
kimseler yok....
şimdi doktordan geldik,şükürler olsun herşey yolundaymış...oğlumuz olcakmış...
Rabbim herkese,hepinize tez vakitte evlerinizi,kucaklarınızı dolduracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
bebegim;
annesinin güzel yüzlü süt kokulu minik meleği.sen daha yoksun belkide hiç olmayacaksın ama sana dair o kadar çok hayalim varki.ben içimdeki duyguyu sensizliğin verdiği acı duyguyu bastıramıyorum.eskiden bu kadar güçsüz değildi annen bişeyler için mücadele etmeyi bilirdi savaşırdı ama sensizlikle mücadele edeceğini bilmeden. sensizliğin mücadelesi şimdiye kadar yaşadıklarımın en zoruymuş mis kokulum.. belkide yolun daha en başındayım sensiz hergeçen hergün bendeki umududa seninle beraber uzaklaştırıyor meleğim..daha ne kadar sürer inan bilmiyorum..sen bana bize annene babana gelmemekde direnirken o küçücük halinle gelmeyeceğim die bize baş kaldırmışken biz seninle inatlaşıyor seni getirmenin sana sahip olmanın yollarını arıyoruz..belkide gereksiz bir mücadele...
canım meleğim minik mucizem sana dair o kadar çok hayalim varki ben senin yokluğunda sana dair hayaller kuruyorum seni çok seveceğiz meleğim RABBİM ömür verdikçe yanında olacağız ve seni iyi bir evlat olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız...acaba seni çok istemiyormuyuz sana dair çokmu sorumluluk yükledik o yüzdenmi gelmek istemiyorsun miniğim hayır yapma küçüğüm anneni babanı üzme gel artık..
sensizliğe daha fazla dayanabilirmiyim inan bilmiyorum ama dayanıyoruz işte...
bazen çok merak ediyorum küçüğüm benim annem hep anne olunca anlarsınız derdi bak ben anne olmadım ve annemin ne demek istediğini hiç anlamadım galiba anlayamayacağımda.acaba anne olmak nasıl bir duygu meleğim seni içinde büyütmek seni hissetmek nasıl bir duygu hep evladının canı yansa seninde canın yanar derler benim canım sen yokkende yanıyor...
Sen birgün bizim olursan bizim meleğimiz olursan kime benzersin acaba huyun karakterin babana benzer İNŞALLAH çünkü o gerçekten mükemel bir insan ve inan bana mis kokulum o baba olmayı gerçekten hakediyor.benim için gelirmisin bilmem ama emin ol o adam için baban için gelmeye değer.biz seni gerçekten ço seveceğiz..
RABBİM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN BİZ BİZİM İÇİN HAYIRLI ZAMANI BEKLİYORUZ....
KIZLAR üzgünüm canımın yandığını hissediyorum........
bebegim;
annesinin güzel yüzlü süt kokulu minik meleği.sen daha yoksun belkide hiç olmayacaksın ama sana dair o kadar çok hayalim varki.ben içimdeki duyguyu sensizliğin verdiği acı duyguyu bastıramıyorum.eskiden bu kadar güçsüz değildi annen bişeyler için mücadele etmeyi bilirdi savaşırdı ama sensizlikle mücadele edeceğini bilmeden. sensizliğin mücadelesi şimdiye kadar yaşadıklarımın en zoruymuş mis kokulum.. belkide yolun daha en başındayım sensiz hergeçen hergün bendeki umududa seninle beraber uzaklaştırıyor meleğim..daha ne kadar sürer inan bilmiyorum..sen bana bize annene babana gelmemekde direnirken o küçücük halinle gelmeyeceğim die bize baş kaldırmışken biz seninle inatlaşıyor seni getirmenin sana sahip olmanın yollarını arıyoruz..belkide gereksiz bir mücadele...
canım meleğim minik mucizem sana dair o kadar çok hayalim varki ben senin yokluğunda sana dair hayaller kuruyorum seni çok seveceğiz meleğim RABBİM ömür verdikçe yanında olacağız ve seni iyi bir evlat olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız...acaba seni çok istemiyormuyuz sana dair çokmu sorumluluk yükledik o yüzdenmi gelmek istemiyorsun miniğim hayır yapma küçüğüm anneni babanı üzme gel artık..
sensizliğe daha fazla dayanabilirmiyim inan bilmiyorum ama dayanıyoruz işte...
bazen çok merak ediyorum küçüğüm benim annem hep anne olunca anlarsınız derdi bak ben anne olmadım ve annemin ne demek istediğini hiç anlamadım galiba anlayamayacağımda.acaba anne olmak nasıl bir duygu meleğim seni içinde büyütmek seni hissetmek nasıl bir duygu hep evladının canı yansa seninde canın yanar derler benim canım sen yokkende yanıyor...
Sen birgün bizim olursan bizim meleğimiz olursan kime benzersin acaba huyun karakterin babana benzer İNŞALLAH çünkü o gerçekten mükemel bir insan ve inan bana mis kokulum o baba olmayı gerçekten hakediyor.benim için gelirmisin bilmem ama emin ol o adam için baban için gelmeye değer.biz seni gerçekten ço seveceğiz..
RABBİM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN BİZ BİZİM İÇİN HAYIRLI ZAMANI BEKLİYORUZ....
KIZLAR üzgünüm canımın yandığını hissediyorum........
slm kızlar dun mukabeleler bıttı kandıl vs derken hıc gıremedım daha dogrusu gırdım yazamadım
kandılınız mubarek olsun oncelıkle ınsallah Rabbım bu gecenın hurmetıne butun hayır dualrımızı kabul eder
ronyam canım hala yogundun sanırım son gunler senı goremedım ozledım coktatılde de cok ugrayabılcegımı sanmıyorum
mues gozum ustunde ınsallah Rabbım senınle yuzumuzu guldrusun Ramazanın son gunlerınde
ekıntos damadımın guzel haberlerını almıssınızhadı gozun aydın Rabbım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah
krıscan evıne donmussun hosgeldın cok sukur
boncugum senıde ıyıce heyecan sarmıs gulumun haberınden sonra hıc korkma hersey cok guzel olacak ınsallah
yagmurum bu ff senın ortalama cızgını cok yukarı cekmıs o yuzden atesın dusukmus gıbı seyrdeıyo ama degıl
senın ortalam atesın cunku cok daha dusuk ınsallah bayram sonrası mujdesı olur senın tablonda
vee esram bılgemm ekınım enesım ceylanım meri adacım meliselam sevser hstc umud xeda cakır esılanur yeter pamuk nun aruna karden kadser emıne fatma
vee adını sayamadıgım tum arkadaslarımın sımdıden bayramınız mubarek olsun
Rabbım yenısını bebelerımızle gormeyı nasıb etsın
bugun yola cıkıyoruz bız belkı gıremem memlekette bayagı yogunlukvar
gercı dayanamam gelırım ama herkesı goremem sanırım
hepınızı opuyorum ıyı tatılller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?