Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya kızlar hiç birşey anlamadım ,ne ağrı ne sızı bende muhakkak ağrı olurdu
söylemesi ayıp girdim tuvalate kanama açık kırmızı ,çok fazla değil ama geliyor ,peçeteye
pet koydum ona da gelmış
bu resmen regli kanaması
neden bu kadar erken ,onun şokundayım((

Luteal faz yetmezliğimi var cnaım acaba sende daha önce ov.testi falan takip etmişsindir kaç gündü?
progesteronmu ne zııkım onu kullandınmı?

Eşin gibi bende sinirlendim.
Rabbimin gücüne gitmesin çok ağır bi sınav veriyoruz.
Beterinden korusun Rabbim.

Hepimizin durumu bayram gelmiş neyimize

kızlar ben şoktayım adet olmuşum
ama benım buggün 23 günüm????
neden böyle oldu????????

yağmurumm bu kadar erken olmaman gerek hatta mümkün değil
ya gelen kanama lekelenme gibi
ya yumurtan çatlamadı
yada aklıma gelen şey luteal faz yetmezliği var
eğer öyle bir durum varsa bunu tespit etmemizde büyük başarı
yoksa şimdiye arada hamile kalıyorsan bile bebek tutunamadan gidiyordur
herşey progesteron takviyesine yada iğneye bakar
lütfen sıkma canını panik olma umarım sadece ufak bir lekelenmedir
üffff ya sana diyom ama benim canım sıkıldı (

selamlar arkadaşlar nasılsınız,ben pek giremiyorum,sebebini sorarsanızda bilmiyorum
kendimi 2-3 aydır çok mutsuz hissediyorum

ya neyse bugünümü buldun arife arife diyeceksiniz amaaaan boşverinnn

ronyacan bebişin nasıl nasıl gidiyor canımmm
ben geçen ay tüp yaptırdım biliyosun
bugün adetimin 36.günü ve çok akıntım var ve geb.testi yapmadım
sadece öylesine bi ovulasyon testi yaptım 2.çizgi çıktı ama tabi ben tırnak umud yok sadece o kadar haptan ilaçtan sonra böyle gecikmesi normalmi canımm

Luteal faz yetmezliğimi var cnaım acaba sende daha önce ov.testi falan takip etmişsindir kaç gündü?
progesteronmu ne zııkım onu kullandınmı?

Eşin gibi bende sinirlendim.
Rabbimin gücüne gitmesin çok ağır bi sınav veriyoruz.
Beterinden korusun Rabbim.

Hepimizin durumu bayram gelmiş neyimize
Ya arkadaşım bende anlamadım???????????*
hiçböyle bir durumla karşılaşmadım??
ov.testlerinde hep 14. gün kıpkırmızı olurdu
kulandığım iğneler yapmış olABİLİRMİ BİLMİYORUM

lekelenme değil tatlım resmen regliyim ,dere tepe(
luteal faz yetmezliği ne demek bilmiyorum((
demekki münkünmüş
doktorumu hiç sewmedim ,aşılama yapmadık ya adam resmen başından attı beni(
eşim resmen bıktım artık daha hiç birşey yapmayacağım diye isyan etti
bu gece rüyasında onun kucağına bir erkek bebek vermişim ,onu sewmiş,morali çok bozoldu adet oldum deyince((

canım yaaa üzülme inan burda paylaşılan her sıkıntıyı hissedebiliyorum. aynı şeyler yaşanıyor hep.
dr lar çok fena aşılama tüp istemedin mi kimse senle ilgilenmiyor. infertiliteyle ilgilenmeyen bi dr a mı gitmek lazım nedir???bari o enazından birinci basamak tedavilerle daha çok ilgilenir. diye düşünmeye başladım.eşler de hep aynı isyanda. benim eşimde dr lara para vermek istemiyomuş ve daha biz yolun çok başında olmamıza rağmen. allahtan sabır dile canım . inşallah yakındır muradımız.

Son düzenleme:

haklısın canım
hepsinin derdi para
adama 5 mil aşılama olur dedim onunda %2 hareketli ,neden olmasın dedi!!!!!!!!!!!!!
bilmiyorum ya e iyi doktor enver kurt bence
ama oda kadıköy şifada
tüp çok para
ama inan işini asla para için yapmıyor
bizzt yaşadım

iyi dileklerin için saol,canım

canim uzulme nasipten otesi olmuyo inss yerlesme kanamasidir olamaz mi yani hep kotu seyler getirmeyelim aklimaza.ya kesilir belki hem az geliyo demistin hayirlisi ALLAH tan inan uzulmekten baska bisey gelmiyo elimden..bu durumlar cok zor..

canim uzulme nasipten otesi olmuyo inss yerlesme kanamasidir olamaz mi yani hep kotu seyler getirmeyelim aklimaza.ya kesilir belki hem az geliyo demistin hayirlisi ALLAH tan inan uzulmekten baska bisey gelmiyo elimden..bu durumlar cok zor..

gamzelim kesilir gibi değil,bayağı çoğaldı
neden bizim tedavilerimiz hep yarım kalıyor:

gamzelim kesilir gibi değil,bayağı çoğaldı
neden bizim tedavilerimiz hep yarım kalıyor:

canim benim ah bi bilsem en cok emeklerin bosa gitmesi yoruyo insani.ya uzme kendini lutfen inss ummadigin bi anda gelir nazli bebegin inss..4 kez hayal kirikligi yasadim tupde seni cok iyi anliyorum inan.

slm gozyasi nasilsin canim doktora gittinizmi tedavi icin yoksa bayram sonrasinimi dusunuyosun.

as canim gitmedik daha kaan beyi dusunuyorduk ayin 5 inde randevu alin dedi vizemiz cikti dusunuyoduk daha resmi islemler tamamlanmadi uzun surecek heralde
5 eylulden sonra hala trde olabilirsek ki buyuk ihtimal olacagiz hemen randevu alip gitmeyi dusunuyoruz aslinda doktor maille ilac isimleri gonderdi ama bi muayene etse daha iyi olacakk diye dusunuyorum daha belli degil yani ne yapacagimiz sen nasilsin ne yapiyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…