- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.241
sagol canim emin ol bende cok iyi oluyorum tam umudumu yitirmisken umut oluyorsununuz bana
ya küçük kayınımın sünnet düğünü var 1 ay önce abiye almıştım dün giydim arkadan kavuşmuyor :))) bugün kaç saat elbise aradım bulamadım amannn neyapayım kendimi öldüremem ya :)))
ben iyiyimde seni üzgün görmeye dayanamadım((
olsun canım benim sende aşılamayı denersin demekki hayırlısı değilmiş Allah zamanını biliyor ama bizler bilemiyoruz üzülme olurmu Allah ım en yakın zamanda muradını versin inşallah melek yüzlüm
hayirli olsun canim..ya seni herkes anlar bosver ugrasma. guzel bi hamile kiyafeti giy supersin..
lorke basiniz sagolsun canim ne mubarek gunde vefat etmis,,ALLAH bol bol rahmet eylesin..
iyiyim tatlı anne sen nasılsın :)))
isme karar verdim ben KUZEY veya KIVANÇ ama sanırım gönlüm kuzey den yana :)))) kim nederse desin koyucam sen nasılsın tatlış nasıl gidiyo hamilelik
yok çok sıkmıyorumda kafam karışık((
bir bebek sahibi olmak ne kadar zormuş(
canım sizin sorun neydi sanırım bizim gibiydiniz hormonlarla ilgili
umud olmazmıyım canım benim burda ilk buluştuğumuzda sadece krishazel hamileydi başımızı o çekti sonrasında teker teker döküldük geleceği göremiyoruz ki bizde ilk başta umudsuzduk ama bak Allah nasip ediyor umudunu hiç yitirme canım bak gör Allah büyük dualarım sizinle
Yerim kız senı ,gebe kuşum benim:)))
Sen hiçç üzülme inşallah her şey yoluna ggirecek
Ben neler atlattım bunumu atlatamayacağım:)))
Demek oğluşuna kuzey ismini koyacaksın çok güzel bir isim ,ben beğendim:))
kimsenınde bir şey söylemeye hakkı yok:)))
evet okuyorum topigin baslarini arada kucucuk bir liste ve sadece krishazel hamile bayagi kalabalik simdi. ayniyiz fsh yetmezligi beklemek gerekiyor tedavi 6 ay falan suruyomus okuduguma gore canim siz dna hasar testi yaptirmismiydiniz
ekintoooos nasilsin canim oglusun hayirli olsun
canım fsh için menagon kullanıyorsunuz herhalde bizde kullandık bizde spermler ölüydü eşimin hipofiz bezi çalışmıyor ondan dışardan almıştık takviyeri başka bir uygulama yapılmadı sadece tedaviye hızlı sonuç verdi canım birde vitamin kullandık
bizde iyiz bitanem, alışmaya çalışıyoruz :))) daha hamilelikten bişi anlamıyorum, çünkü bir belirti falan yok dahabir görsem belki o zaman inanırım :)
İsimde güzel bence, hayırlı olsun..bende geçen gün isim konusunda çok üzüldüm..bir arkadaşım doğum yaptı ve bizim oğlumuza koyacağımız ismi koydukeşke söylemeseydim dedim..gitmiş aynısını koymuş, nasıl moralim bozuldu yaa..iyi hayırlısı olsun dedim ne deyim..
hiç sorma yaa..Rabbim tez zamanda verecek inşAllah..
iyiyim canım,çok sağol...sen nasılsın?
yağmur üzülme sakın tamam mı?bu durumu araştır ve netleştir mutlaka...
bize igne vermedi doktor heralde muayene etmedigi icin sadece klomen ve endol demis birde vitaminler ankaraya gidebilirsek belki verir esin igneleri kendisimi yapiyodu yoksa yaptiriyomuydu
canım çoğu hastalarda zaman kaybı diye düşünüyorum klomen ve endol ü bazıları tedaviye hemen cvp veriyor ama bazıları yıllardır kullanıyo senin yerinde olsam ankara ya gelirim kaan hocanın yanına ondan sonra yoluma bakarım en iyi kararı kaan hoca verecektir uzaktan olmaz yanına git şeker
eşime göbekden iğnelerini ben yapıyordum :)
igneleri kendimiz yapiyosak cok iyi stoklayip goturebilirim cok sagol canim cvplarin icin
ekintosum gözün aydın canım benim oğlun olacakmış sende bendensin oğlun hayırlı evlat olsun inşallah :)))
darısı diğer arkadaşlarımın başına Allah ın izniyle inşallah
iylik canim yanlis hatirlamadim dimi bebeginin erkek oldugunu ogrenmistiniz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?