Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canim emin ol bende cok iyi oluyorum tam umudumu yitirmisken umut oluyorsununuz bana

canım sizin sorun neydi sanırım bizim gibiydiniz hormonlarla ilgili
umud olmazmıyım canım benim burda ilk buluştuğumuzda sadece krishazel hamileydi başımızı o çekti sonrasında teker teker döküldük geleceği göremiyoruz ki bizde ilk başta umudsuzduk ama bak Allah nasip ediyor umudunu hiç yitirme canım bak gör Allah büyük dualarım sizinle

ya küçük kayınımın sünnet düğünü var 1 ay önce abiye almıştım dün giydim arkadan kavuşmuyor :))) bugün kaç saat elbise aradım bulamadım amannn neyapayım kendimi öldüremem ya :)))

hayirli olsun canim..ya seni herkes anlar bosver ugrasma. guzel bi hamile kiyafeti giy supersin..

lorke basiniz sagolsun canim ne mubarek gunde vefat etmis,,ALLAH bol bol rahmet eylesin..

Yerim kız senı ,gebe kuşum benim:)))
Sen hiçç üzülme inşallah her şey yoluna ggirecek
Ben neler atlattım bunumu atlatamayacağım:)))

Demek oğluşuna kuzey ismini koyacaksın çok güzel bir isim ,ben beğendim:))
kimsenınde bir şey söylemeye hakkı yok:)))

iyiyim tatlı anne sen nasılsın :)))
isme karar verdim ben KUZEY veya KIVANÇ ama sanırım gönlüm kuzey den yana :)))) kim nederse desin koyucam sen nasılsın tatlış nasıl gidiyo hamilelik

bizde iyiz bitanem, alışmaya çalışıyoruz :))) daha hamilelikten bişi anlamıyorum, çünkü bir belirti falan yok daha bir görsem belki o zaman inanırım :)

İsimde güzel bence, hayırlı olsun..bende geçen gün isim konusunda çok üzüldüm..bir arkadaşım doğum yaptı ve bizim oğlumuza koyacağımız ismi koydu keşke söylemeseydim dedim..gitmiş aynısını koymuş, nasıl moralim bozuldu yaa..iyi hayırlısı olsun dedim ne deyim..

yok çok sıkmıyorumda kafam karışık((
bir bebek sahibi olmak ne kadar zormuş(

hiç sorma yaa..Rabbim tez zamanda verecek inşAllah..

evet okuyorum topigin baslarini arada kucucuk bir liste ve sadece krishazel hamile bayagi kalabalik simdi. ayniyiz fsh yetmezligi beklemek gerekiyor tedavi 6 ay falan suruyomus okuduguma gore canim siz dna hasar testi yaptirmismiydiniz

bende seni yerim burdaki tüm arkadaşlarımın hamile kalmasını yürekden istiyorum ama seni bir başka istiyorum evet yağmurum sen herşeye rağmen ayakta duran birisin hiçbir şey seni yıldırmadı bugüne kadar ve yıldırmasında ben senin o güzel yüreğine Allah vermezmi diyorum bunu unutma sen
oğlumun ismine gelince herkes bana bırakıyor isim konusunda ama ben kuzey diyorum aaa yok güney diyolar bundan sonra kessinler seslerini :))))
seni seviyorum senin mutlu olman içinde dua ediyorum

evet okuyorum topigin baslarini arada kucucuk bir liste ve sadece krishazel hamile bayagi kalabalik simdi. ayniyiz fsh yetmezligi beklemek gerekiyor tedavi 6 ay falan suruyomus okuduguma gore canim siz dna hasar testi yaptirmismiydiniz

canım fsh için menagon kullanıyorsunuz herhalde bizde kullandık bizde spermler ölüydü eşimin hipofiz bezi çalışmıyor ondan dışardan almıştık takviyeri başka bir uygulama yapılmadı sadece tedaviye hızlı sonuç verdi canım birde vitamin kullandık

bize igne vermedi doktor heralde muayene etmedigi icin sadece klomen ve endol demis birde vitaminler ankaraya gidebilirsek belki verir esin igneleri kendisimi yapiyodu yoksa yaptiriyomuydu

canım sen keseyi gör rahatlayacaksın sonrabir telaş kesenin içi dolumu sonra kalp atışı duyacakmıyım sonra ilk 3 ayı atlatma çabası inan bana bu ilk 3 ay bana hiç geçmedi ama şimdi 6 ayı bitirdim 7.ayımdan gün alıcam 3 aydan sonrası çok çabuk geçiyor herşeyden önce Allah sana sorunsuz hamilelik ve bebeğini huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bebeğimin ismine gelince evet benimde sonunda içime sinen bir isim oldu :))) senin oğluşuna koyacağın ismi çalsınlar sen sonuçta ben koyucam demedinmi olsun ne istersen gönlünden ne geçiyorsa onu koyarsın tatlış ama bence senin kızın olur diyorum ben :)))

bize igne vermedi doktor heralde muayene etmedigi icin sadece klomen ve endol demis birde vitaminler ankaraya gidebilirsek belki verir esin igneleri kendisimi yapiyodu yoksa yaptiriyomuydu

canım çoğu hastalarda zaman kaybı diye düşünüyorum klomen ve endol ü bazıları tedaviye hemen cvp veriyor ama bazıları yıllardır kullanıyo senin yerinde olsam ankara ya gelirim kaan hocanın yanına ondan sonra yoluma bakarım en iyi kararı kaan hoca verecektir uzaktan olmaz yanına git şeker
eşime göbekden iğnelerini ben yapıyordum :)

ekintosum gözün aydın canım benim oğlun olacakmış sende bendensin oğlun hayırlı evlat olsun inşallah :)))
darısı diğer arkadaşlarımın başına Allah ın izniyle inşallah

igneleri kendimiz yapiyosak cok iyi stoklayip goturebilirim cok sagol canim cvplarin icin

igneleri kendimiz yapiyosak cok iyi stoklayip goturebilirim cok sagol canim cvplarin icin

canım menagon iğne yapmak okadar basitki göbekten yapıyosun zaten orda damarda yok bende ilk yapamam dedim kızların ısrarıyla denedim sonrasında kendimi hemşire sanmaya başladım :))) o şekil profesyonel oldum yani sadece 2 gün acemi çekersin 3. günü bana benzersin :))

ekintosum gözün aydın canım benim oğlun olacakmış sende bendensin oğlun hayırlı evlat olsun inşallah :)))
darısı diğer arkadaşlarımın başına Allah ın izniyle inşallah

iylik canim yanlis hatirlamadim dimi bebeginin erkek oldugunu ogrenmistiniz:44:

evet Allahım nasip ederse oğlum olcakmış...:)))
darısı herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…