- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #78.441
yagmurummmm yagmur yüreklim nasılsın canım.....
evet canım nöbet alışkanlık oldu bir kere yatmaya vcüdüm elvermiyor o kadar nöbetten sonra uyku problemi yaşamaya başladım...
canım merhaba sen nasılsın
iyli tatlim netim cok yavas 2 saatte yaziyorum
az geçmişi okudum tatlım:)))
2 gündür pc bozuk yeni yaptı kardeşim:))
öpüyorum kocaman senı:)))
ben kaçtım kızlar canım sıkkın yatacağım uyuyabilirsem şayet....
Günaydın kızlaaaaar :)
Topiği açıyorummmmm bugün , artık bayramda bitti , dönelim artık eski düzenimize...
Kızlar ben memlekette olduğumdan o sürede ateşimi ölçemedim ama bu sabah tekrar başladım çok şükür ..
Bugün reglimin 12. günü , bu gün itibari ile çalışmalara başlıyorum gün aşırı ..
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inş..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm canlarım geçmiş bayramızıı kutluyorm çok özledim bayram zor geçti neden derseniz yavrumun yoklugunu dahada hissetimmm bidahaki bayrama tüm dileklerim hamiş olma yolunda sizleri seviyorummm
günaydınlarr efendim:))))
lorkee,xeda nasılsınız kuşlar:)))
benım doktor tatilde bu ay aşılama yok büyük ihtimal:)))
slm herkese....
edacım merhaba....nasılsın canım???
apekim kusum nasılsın bebiş nasıllllllll iyiyim tatlım eee nasıl geçiyor bebişli bayramınnnnn
apek bu ay nasıl yaptın da hamile kaldın ilaç felan kulanmışmıydın eşinin kullandıgı ilaçı sordunmuuuuu
oneaday kullandı canım hap...bide toz vardı ama onu hatırlamıyoruz canım...hatırlarsak yazarım yine....ben bayburta taşındım ya canım...trabzonda bi özel hastaneye gittim...kendime yeni bi doktor buldum...muayene tahliller yaptırdı eşime ve bana..her şey güzel çıktı...yumurta takibine başlayalım dedi...ve bana aspirin,folikasitve progestan yazdı kullanmaya başla dedii...hemen başladım eşimde ilaçlarına başladııı..düzenli olarak yumurta takibine gittim....sonra gün aşırı ilişki olduu..çok erken zamnda hamile kalmışım canım...adetime 5 gün varken kandaki değerim 74tü....adet gününde de 412idi..
Böyle işte canım...ama çok dua ettim namzlarımda ağlayarakkk....peygamber efendmizin hatrını ortaya koyarak rabbimden istedimm....oruçlu ağızlarla yapılan dualar da makbul tabiii...rabbim ol dedi ve oldu şükürler olsun...inşş..şimdi devamınıda görürürüm...
Rabbim sana ve ytüm isteyenlerede nasip etsin...
maşalahhheşine ilaç vermesi tuaf degerleri iyise neden ilaç verdiki sana verdiği ilaçlar bebegin tutunması için aspirin neden verdi onuda anlamadım ben doc gidince klomen ve çatlama iğnesi veriyorrr inşalahh 9 ayda sorun yaşamasın tatlımmm
bizde sordukevet sorun yok ama sonuçta vitamin yararı olur zararı olmaz dedii....dahada canlandırırmışş işte...aspirini kan pıhtılaşması için verdi...hamile kaldıktan sonra aspirini kesti ama...innş...canım...hadi sende gel peişimden aramızda fazla fark olmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?