Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim nsln hbb nsl tatlım sana bir şey soracaktım progestron adet olmadan 1 gün önce çok mu düşer

canim benim sagol iyiyim
bilgisayarin basinda degildim simdi gordum
progesteron konusunu bilmiyorum ben sanirim o konunun uzmani ronyam ona soralim

sen nasilsin hersey yolunda mi?

krisim nsln hbb nsl tatlım sana bir şey soracaktım progestron adet olmadan 1 gün önce çok mu düşer

canım bazı kişilerde adet günü düşer
ama genelde adetten bir gün önce düşmüş olur
buna bağlı olarakda ateşin düşmüş olur

krisimmmm merimden haber varmı
sen nasılsın öperim seni kocaman

canim benim sagol iyiyim

sagol birtanem sen nasilsin
hbb ile ugrasmaktan hicbirsey yapamiyorum ki

actim sayfayi inan son sayfaya bile bakamadim

krisiiimmm habibemiz çok tatlı olmş maşalahhh eski günlern aklına geliyormu bitanem geldiğinde sımsıkı sarıldıgın oluyormu kızınaaaaa

sağol cnm içi benim nsl hitap edeceğimi bilemediğim dr 26.gün baktırmıştı 0.7 27. gün hastalandım demek düşük olması çok normal erken menepoz olabilir demişti oysa fsh 5.09

canim benim sagol iyiyim

bu ay kasmamaya karar verdim artık tüpede sıcak bakıyorum rahatım belki dr gitmem bu ay eşim tedaviye devam büyüük yaz tatilim bitiyor işte çalışmamak çook güzeldi kuzucuklarımıda özledim

krisssss
hbb aşırı tatlı olmuş ve yüzünün asıklığı gitmeye başlamış maaşallah
edanında dediği gibi onun olmadığı günler çok AKLINA GELİYORMU

Aruna gel seni yine ben aydınlatayım:)
Aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz çünkü..
Bende tüp bebek tedavisi esnasında ilaçlara başlayacağım adetin 3.günü doktorum önce progesterona baktır ona göre başlayalım dedi.3.günü değerim 0.77 idi.
doktorum süper ilaçlara başlayalım dedi.

tatlım 21.günde bakılıyor ya güya yumurta takibindeyim biliyorsun kadın beni nsl hırpaladı önce polip dedi sonra yumurtan var ama çatlayacak mı sonra çatladı kalitemi allahtan siz varsınız az çok biliyorum 21.günde bakılıyor bende baktırıyorum zaten düzenli 9.5 oluyor 10 dan sonrası süper ya bu dr 26.gün baktırdı sordum neden sen geç yumurtladın yok 15.gün yumurtladım dedim durup duruken konuşuyoruz zaten senin kistin var dedi hoppala nsl yani dedim beni başka has yolluyor oysaki burdaki birçok arkadaş bu has gidiyor tüp için mi yok dedi senin normal olur dedi eşim şikayet edelim dedi ben onu rabbime havale ettim o zaman normal 0.7 bu ay 21.gün yaptırayım allahtan fsh e2 güzel geldi prolaktin sınırdaydı şükür o da sorunsuz bu ay çook ağladım korktum yükselmiştir demiştim sağol birtanem

krisiiimmm habibemiz çok tatlı olmş maşalahhh eski günlern aklına geliyormu bitanem geldiğinde sımsıkı sarıldıgın oluyormu kızınaaaaa

aklima gelmezmi
hatta bugun hastanedeydim islemleri tup bebek boluimunde yaptilar icim ciz etti

koskoca 11 katli medical park bombostu ama tup bebek katinda oturacak yer yoktu Rabbim yardim etsin cagin derdi

krisssss
hbb aşırı tatlı olmuş ve yüzünün asıklığı gitmeye başlamış maaşallah
edanında dediği gibi onun olmadığı günler çok AKLINA GELİYORMU

valla uyurken oylede uyanikken sert yine
bugun benim dr um gordu ne dedi biliyormusun
siz degil cocugunuz size hukmediyor boyle cocuk cok az goruyorum cok akilli dedi:)

canim hic aklimdan cikmiyor ki insanin icine islemis demekki hala inanamiyorum kii durup durup soruyorum bu beni m mi simdi diye .

canım Ronyam bende iki arada bir derede kaldım(
doktoru herkez çok metediyor ama ben nedense hiç sewemedim((
tel edip sordum adet oldum ben diye çok erken oldum dedim,bazen olur böyle şeyler dedi
progesteron falan vermedi
salı günü ara konuşalım dedi
arıyacağım
ona gitmezsem kime gideyim peki?????????????
enver kurtun özelinemi gtsem
bu cihat ünlü profesör

oooooooooooffff kafam çok karıştı((

acaba diyorum kendi kararımca aşılamayı iptal ettim o yüzdenmi böyle davrandı
lorkeem senınde aşılaman hayırlı olsun kuşum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…