Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncukkkk cansın sen yaaa koca göbüşlüm öpüyorum seni
kızlarrr bencede öyle arada sırada uğrayanlara okunmamalı yani ben kendi adıma okuyamıcam
Allahım burda daha çok güzel günler göstercek lorkemin halayını çekicez bilgemin yağmurumun muesin
esranın ekin eneslenanın arunanın umudun antalyanın ceylanın kadserin herkesin
sadece vakti zamanı gelsin diye bekliyoruz

arunaa sanırım o bölümü kaçırmışım
bende kızdım berrine
ayy kıyamam ya çok üzüldüm

evet bencede...

Hemde nasıl....:97::97::97:

ayy evet yaaa bu hamilelik beni çok yordu neyse az kaldı sanırım yakında geçer
bu arada boncuk ya ben hergün düşük yapanların haberlerini okuyorum
bugünde nisan annelerinde biri yazmış zamanında 12 haftalık bebeiğin kalbi durmuş
ben çok korkuyorum hafif bir ıslaklıkta hemen wc ye koşuyorum eyvah gitti diye
ayyy ne zormuş yaaa hamile kalınca sorun bitmiyor

bundan yaklaşık 1 yıl önce boncuk,ronya, krisin sohbetlerini sadece takip ederdim neyi nasıl yapsam diye sorardım:126:

İnsanın sevdiğiyle kalp kalbe karşıymış derler yaaaa. Sende benim canımsın...(Krisimmm sende benim canımsın)
Dileklerin içinde kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum. Doğuma gitmeden önce zaten nasip olursa kızların bağıra bağıra adını söyliycem İnşallahhhhh....

Korkak ben, doktorda uygun görürse sezeryana karar verdim.

boncuğumm ya normal doğursaydın keşke
bende korkaktım sezeryan oldum ama çok pişmanın
keşke krisimm gibi çatır çatır normal doğursaydım

Hamile kalmadan önce, insan sanki hamile kalınca ohhhh dünyanın mutlu kedersiz tasasız rahat insanı olcağını sanıyo ama kalınca bide bakıyoki asıl şimdi başlıyo zorluklar, her an tetikte kendini dinliyorsun...

Canım ronyam senin kuzun Rabbime emanet İnşallah kollarınada alacaksın, ben 12.haftam bitince bi ohhh demiştim zaman ondan sonra su gibi geçiyo. Bak şurda 3-4 haftam kaldı doğuma İnşallah. Hey gidi günler heyyy nerden nereye...

Bu arada merinin selamı vardı, bu hafta interneti bağlanacaktı.

boncuğumm ya normal doğursaydın keşke
bende korkaktım sezeryan oldum ama çok pişmanın
keşke krisimm gibi çatır çatır normal doğursaydım

Iııhhhhhh yemiyo Ronyam, hiç yapabileceğimi sanmıyorum, gönlüm şöyle 2-3 saat içinde normal doğum yapmaktan yana ama ıhhhhhhhh, zor bi ihtimal....

Yatcam kalkıcam bitcek:)

herkese iyi akşamlar şekerler..Herkes buradayken sabah sorduğum sorumu tekrar sorayım, kaynadı gitti sabah..doktor bana coraspini bıraktırdı sizce ara sıra alayım mı ne dersiniz? şuan ben progestan fitil, estrofem ve folik asit kullanıyorum..Siz cevaplayana kadar ben geçmişe bir bakayım :)

Canım ben doktora ilk kontrole gidişimden bu yana coraspirini kullanmaya devam ediyorum. Dr daha önce düşüğümün olmasından dolayı vermişti. Kullan ya da kullanma diyemem ama bende durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…