Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende çıkıyorum, herkese iyi geceler..
Ronyam dediğini yapmaya çalışacağım..çok teşekkürler, sende öpüldün..

antalyammm yağmurumm sesiniz çıkmadı
öperim sizi kocaman
ben kaçar uyku vaktim geldide geçiyor
yarın iş var :93:

canım arkadaşım seni çok özledim.
biraz geçmişe bakayım dedim de.okumakla bitmiyor tabiki.
sana bebişinle tatlı uykular.

kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum eşim en sonunda sigarayı bıraktıııııı.tekrar başlamassa.
darısı eşleri içenlerin başına.ben 3 ay sonraki sperm sayısını merak ediyorum artıcakmı bakalım.

Son düzenleme:
merhaba canim siz nasilsiniz

iyi sayiliriz canim halsizlik disinda ne olsun iste
dün hasataneye gittik dogum tarihimizi aldik normalde kasim1di ama önmüzdeki ayin 12.de ikizlerim geliyor tabi sabir ederlerse insallah
doktor kilolarini falan iyi dedi cuma kendi doktorumda kontrolum var ama bu ara cok agirim yatamiyorum bile
oturarak uyuyorum sancim oluyor nefes alamiyorum
epidural sezeryan olacagim bebeklerimin basi biri asagida digeri yukaridaymis o yüzden neyse artik
hayirlisi olsun

hayirlisi canim yaa saglikli bir sekilde gelirler insallah ne guzel eviniz senlenecek bi anda hep ikizlerim olsun isterdim ama simdi 1 taneyede raziyim

pamuuuuuuuk nasılsın bebeyin nasıl bende kaç zamandır seni kaçırıyorum hep bişi soracağım
sen hamile kaldığında sperm testiniz ne durumda idi ve üzellikle morfolojiniz kaçtı

hoşgeldin bişi soracağım senin bebeklerin tüp bebekmi
yoksa normal tedavi ilemi oldular

hosbulduk
Hayir canim tüp degil bebeklerim ben yumurta gelistirici igne ve catlatma ignesiyle hamile kaldim

hayirlisi canim yaa saglikli bir sekilde gelirler insallah ne guzel eviniz senlenecek bi anda hep ikizlerim olsun isterdim ama simdi 1 taneyede raziyim

öyle tabi hayirlisi olsun hem ceylani bekliyorum ben ben gelmeden dogurma dedi
öyle valla esim hala inanamiyor ALLAH sanada olmayan herkesede nasip etsin canim

aa ne güzel sağlıcakla al kocağına

tabiki sor canim bekliyorum

fshyi yukseltmek icin kullanilan hormon igneleri menagon gibi yan etkileri oldugundan kullanim sonrasi dogal yollarla hamile kalinamazsa hemen ardindan tup bebek tedavisinemi gecmek gerekiyor bizim fsh dusuk 2 50 olmasina ragmen kaaan hoca igne vermedi klomen verdi ama igne ile daha cabuk sonuc aliniyomus klomenle cokmu uzun surer:97:sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…