Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar, ben eneslena için okudum, 100 tanede gözyaşı için alıyorum..onuda yarın okurum gari..

canım saol allah razı olsun
ben aylardır burdayım hiç ne belirti yazdım nede regl günümü ama bu ay çok farklı hissetmekten ziyade adet olmaya başladığımdan beri yani yıllardan beri ilk kez karnım ağrımadı ve regle 3 gün var hatta bugün geçti 2 gün var çok heycanlandım
inşallah üzülmem eger yoksada allah sabır versin inşallah
başka belirtilerde var ama ben onlar piskolojiktir diye hiç umursamıyorum hatta akıntıyı bile
hatırlısı ne ise o olsun inşallah

kris fotolar çok şeker:)

krishazelllll beni de ekleyin yaaaa facede mi fotolar. bende göreyim tatlı bebişini.bugün dr a gittim kızlar rahim ağzında yara vardı.1 ay önce dondurma tedavisi yapılmıştı.kontrole oldum çok şükür geçmiş.dr muayenede yumurtamı gösterdi ultrasonda siz yine de çalışın dedi 12.günden itibaren iki günde bir.preseed jel kullanmak istiyorum bende ama nerden alsam netten mi sipariş ettiniz siz kızlar.ovülasyon testleriniz ne marka?nasıl kullanılıyo hiç araştırmadım daha.yardımcı olursanız sevinirim.

İnşallah canım valla hamile kalanlar söylüyor garip bir his oluyor önceki belirtileden farklı oluyor diye inşallah ateşini ölçüyormusun ?

sevserim canım inşAllah hamilesindir..zaten değerleriniz çok kötü değildi, neden olmasın yani :))) güzel haber verirsin inşAllah..

İnşallah canım valla hamile kalanlar söylüyor garip bir his oluyor önceki belirtileden farklı oluyor diye inşallah ateşini ölçüyormusun ?
ayyy inşallah ya degilsem çok üzülürüm heralde
allaha sığınıyorum
sevserim canım inşAllah hamilesindir..zaten değerleriniz çok kötü değildi, neden olmasın yani :))) güzel haber verirsin inşAllah..

inşallah meliselam
saol canım benim

Ekin79:150
Gözyası:100
Çakır:50
Yağmurum:100
Boncuk:100
Sevser:100
Aruna:100

eksik 300

kızlar kendi duamada yetişimemişim okuyan arkadaşlarım ağzınıza sağlık
Allah razı olsun sizlerden Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
ekinim sanada teşekkür ederim ayrıca listeyi tutmuşsun
bende gözyaşı için 100 tane okudum Allah kabul etsin

kızlar hamılelık belırtılerını bı yazın bulantı kusma ve fazla wc gıtmek dısında soleyın hadıııı belkı bende hamısımdır yaa sureklı acıkıyorum omega 3 ve folıkasıt ve b vıtamını yuzunden olabılırmı yoksa hamıs mı

eeeee herkez nerde yaaaaa
ceylana 100 ess 50 eneslenanin 100 ihlasini okudum kizlar RABBIM kabul etsin INSALLAH.... esram canim sanada 10 ihlas okudum canim..... sirada kim var

Günaydın kızlaaaar , bugün nihayet ateşim yükseldi kızlar , yine geçen ay gibi ortalamanın altında yükseldi ama olsun sonuçta benim bünyede böyle ..
2-3 güne kadar ff çizgimi çeker , ben 18. güne çekeceğini düşünüyorum..
Eğer öyle olursa geçen ay gibi 18. günde yumurtlamış olucam ..
Kızlar artıkın ben gün aşırı değil 3 gün üst üste çalışıcam , kaç gündür hep böyle diyordum ama ovl testi ve ateşimden dolayı gün aşırı çalışmam gerekti ama ateşim yükseldiği için bugün yani 19. gün 20. gün ve 21. gün peşpeşe çalışıp , akabinde 1 hafta gün aşırı çalışacağım ..
Hayırlısıyla gelir artık inşallah kuzum ..

368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunuaydın kızlar nasılsınız ...
ekın en erkencı bılgem sen ben valla ates olcenler olarak v
Şimdi tahtadan çiçeği benim elime vermesini ben hayırlara yoruyorum haaaa :)
bende hemen hayra yordum ınsallah yordugumuz gıbı olur sonucu
bence orjınal bı ruya

Günaydın!
Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum..
Buyrun ateş uzmanları!
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın ekınım sımdı baktım tablona da 36.2 degılde 36.3 olsaaydı kesın oldu deıcektım ama bılemıyorum ınsallah catlamıstır dıyelım
benım de cunku bı kac ay ole cok fırlama olmadan catladı mesela yumrutam
sımdı sen 25 ı gece oldum dedın ya ona benım dedıgım gıbı spottıng yapacaktın bnece
onu adetın ılk gunu saymak mantıksız oluyo cunku atesın o gun yuksek ve reglın aksamdan sonra geldı
buda ortalamanı yukseltıyo
bıde bı kac gun farklı saatte olctugunu dusunursek
bence bugun 15. gunun senın ve ortalanı hesaplayınca 36.15 cıkıyo yanı bugun de ort ustune cıkmıs gıbı duruyo atesın
yarın net bı yukselıs gorururz ınsallah

bılgemm sen catlatmıssın yumrutanı ole gıbı gorunuyor hayırlısı bakalım
Sevser: 100
Ekin79:100
Melisela:100
Eneslena:100
yagmurum:100
yagmurum 100 vardı bıde ekın sanırım dun gece ole yazmıs onu ekledım bıde ben

Lorkem yinemi yarın:))))
ya dediğin gibi düzeltiyim o zmn spotıng yapıyım.

yağmuruma ben yazdım o demedi kısss ama görmeden çıktı:)
SPOTING YAPTIM BİŞİ DEĞİŞMEDİ ÇİZELGEDE..

günaydın hatunlar
lorkem hiçte bile sen bu sabah benim tabloya bakmadın herhalde
en erkencilermiş ben kalkalı yıl oluyor bikerem

36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com

kız şaka bir tarafa bir numunelik çalışmam vardı oda çatlatmanın
kıyısından geçmiş peh
ekinim senin tabloyu gördükçe kendimden utanıyorum
bu ne azimdir bacım maşallah hürremi geçtin bu ay

HEE HÜRREM tattildeyken yerine ben bakıyorum:))))
ya neye yarıyoki yumurtam çatlamıyor inatla,
ben şimdi kaçıncı gün adet olacam 1 ayı bulacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…