- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.561
canım inşallah hamilesindir geçen ay bende öyle hissettim hatta belirtileri ve hislerimi sizinle paylaştım hatta sen bana kendini kaptırma sakın bekle dedin ve dediğin oldu hamile değildim. Ama inşallah sen hamilesindir çok isterim çokyoğun hsiisdiyorsan bence hiç bekleme kan testi yaptır en zından sonucu öğrenmiş olursun hamileysen süper değilsende çok beklentiye girmeden erkenden öğrenmek iyidir.
kris fotolar çok şeker:)
canım saol allah razı olsun
ben aylardır burdayım hiç ne belirti yazdım nede regl günümü ama bu ay çok farklı hissetmekten ziyade adet olmaya başladığımdan beri yani yıllardan beri ilk kez karnım ağrımadı ve regle 3 gün var hatta bugün geçti 2 gün var çok heycanlandım
inşallah üzülmem eger yoksada allah sabır versin inşallah
başka belirtilerde var ama ben onlar piskolojiktir diye hiç umursamıyorum hatta akıntıyı bile
hatırlısı ne ise o olsun inşallah
canım saol allah razı olsun
ben aylardır burdayım hiç ne belirti yazdım nede regl günümü ama bu ay çok farklı hissetmekten ziyade adet olmaya başladığımdan beri yani yıllardan beri ilk kez karnım ağrımadı ve regle 3 gün var hatta bugün geçti 2 gün var çok heycanlandım
inşallah üzülmem eger yoksada allah sabır versin inşallah
başka belirtilerde var ama ben onlar piskolojiktir diye hiç umursamıyorum hatta akıntıyı bile
hatırlısı ne ise o olsun inşallah
ayyy inşallah ya degilsem çok üzülürüm heraldeİnşallah canım valla hamile kalanlar söylüyor garip bir his oluyor önceki belirtileden farklı oluyor diye inşallah ateşini ölçüyormusun ?
sevserim canım inşAllah hamilesindir..zaten değerleriniz çok kötü değildi, neden olmasın yani :))) güzel haber verirsin inşAllah..
Ekin79:150
Gözyası:100
Çakır:50
Yağmurum:100
Boncuk:100
Sevser:100
Aruna:100
eksik 300
krıs enesssssssssssssssss
vEneslenam az önce 2 saat uyudum.
Rüyamda ben,esra bilgem sizdeyiz ama sizin ev çok kalabalık yol geçen hanı resmen ve sen bi ara koltuk falan siliyordun:)
sonra sen bize yararlı bi ağaçtan bahsediyorsun burası çok komik hani kağıt havluluklar varya tahtadan güya onun üstündeki çiçek o ağaçtanmış.biz bilgemle peşinden geliyorz.esrada oturuyor ve diyorki ama sizde herşeye atlıyorsunuz.
o tahtadan çiçeği en son bilgemin eline verdiğini hatırlıyorum:)))
bende hemen hayra yordum ınsallah yordugumuz gıbı olur sonucuŞimdi tahtadan çiçeği benim elime vermesini ben hayırlara yoruyorum haaaa :)
gunaydın ekınım sımdı baktım tablona da 36.2 degılde 36.3 olsaaydı kesın oldu deıcektım ama bılemıyorum ınsallah catlamıstır dıyelımGünaydın!
Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum..
Buyrun ateş uzmanları!
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bılgemm sen catlatmıssın yumrutanı ole gıbı gorunuyor hayırlısı bakalım
yagmurum 100 vardı bıde ekın sanırım dun gece ole yazmıs onu ekledım bıde benSevser: 100
Ekin79:100
Melisela:100
Eneslena:100
yagmurum:100
günaydın hatunlar
lorkem hiçte bile sen bu sabah benim tabloya bakmadın herhalde
en erkencilermişben kalkalı yıl oluyor bikerem
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız şaka bir tarafa bir numunelik çalışmam vardı oda çatlatmanın
kıyısından geçmiş peh
ekinim senin tabloyu gördükçe kendimden utanıyorum
bu ne azimdir bacım maşallah hürremi geçtin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?