Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Bu ovl testi nedir acaba? İlk defa duydum. Benimde bir düşüğüm oldu, sonrasında pko tedavisi 9 ay. Şimdi Rabbim kısmet ederse bebek düşünüyoruz

yumurtladığın günleri anlamana yardımcı oluyor canım idrarla yapılıyor yada tükrükle
gg dan alabilirsin

Selam kızlar. Bu ovl testi nedir acaba? İlk defa duydum. Benimde bir düşüğüm oldu, sonrasında pko tedavisi 9 ay. Şimdi Rabbim kısmet ederse bebek düşünüyoruz

canım bu testlerde aynı gebelik testleri gibi tek farkı lh tespiti yapıyor
vücutta lh artıkça yumurtlama gerçekleşiyor anlamına geliyor
amaç yumurtanın çatladığı günü tesbit edip doğru zamanda ilişki sonrasındada hamilelik elde etmek
inşallah anlatabilmişimdir:)))

Anladım canımda , benim bildiğime gre erkek spermi 2 veya 3 gün canlı kalabiliyo. Yani 2 günde bir beraberlik olursa illaki denk gelir yumurtlamaya dimi? yle olmuyomu yoksa?

Ben öyle daldım topiğe ama kusura bakmayın. Kendimi tanıtmak isterim. İsmim Zuhal , yaş 31 , 2.5 senelik evliyim. Evlendikten sonra çalışma hayatım bitti yani ev hanımıyım diebiliriz. Pko ve insülin diremcim vardı. Şu an ne alemde zaman göstericek. Gerçi kilo verdim ama dahada vermem gerek

tatlim ben hep oyle yaptim :)
kolay gele:))))))))

hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun:))

Krisim yagmurum öperim sizleri kocaman.
Kris bebişin fotoğraflarına bayıldım bayıldım anlatamam. Gün boyunca nerelerde olduğun belli oldu bebişi süsle sev zaman nasıl geçer tabi anlamazsın....

eneslena için bende 100 tane aldım...

Ekin79:150
Gözyası:100
Çakır:50
Yağmurum:100
Boncuk:100
Sevser:100
Aruna:100

eksik 300

eneslena için 100 alıyorum canım benide listeye ekle...
eve geldikten sonra uyudum yeni uyandım ceylanın esssin ve eneslenanınkini okuuyacağım birazdan okuyunca yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…