- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.521
Selam kızlar. Bu ovl testi nedir acaba? İlk defa duydum. Benimde bir düşüğüm oldu, sonrasında pko tedavisi 9 ay. Şimdi Rabbim kısmet ederse bebek düşünüyoruz
Selam kızlar. Bu ovl testi nedir acaba? İlk defa duydum. Benimde bir düşüğüm oldu, sonrasında pko tedavisi 9 ay. Şimdi Rabbim kısmet ederse bebek düşünüyoruz
yumurtladığın günleri anlamana yardımcı oluyor canım idrarla yapılıyor yada tükrükle
gg dan alabilirsin
canım bu testlerde aynı gebelik testleri gibi tek farkı lh tespiti yapıyor
vücutta lh artıkça yumurtlama gerçekleşiyor anlamına geliyor
amaç yumurtanın çatladığı günü tesbit edip doğru zamanda ilişki sonrasındada hamilelik elde etmek
inşallah anlatabilmişimdir:)))
Anladım canımda , benim bildiğime gre erkek spermi 2 veya 3 gün canlı kalabiliyo. Yani 2 günde bir beraberlik olursa illaki denk gelir yumurtlamaya dimi? yle olmuyomu yoksa?
Teşekkür ederim canım anladım. Burayı bulduğum iyi oldu . Sanırım bebiş isteyenlerin topiği burası
Kızlar sabahtan beri araştırıyorum gözlerim şişti ..
Şimdi bugün benim adetimin 18. günü..
Yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bu yumurtlama öncesinde geliyormuş , çatladığını göstermez ama çatlaması yakındır demekmiş..
Ben 13. gün çalıştım, 15. gün çalıştım ve 17. gün çalıştım yani gün aşırı , az evvel ovl testi yaptım 2. çizgi koyulaşmaya başlamış ama tam manasıyla 2 çizgide aynı koyulukta değil . Bende diyorum ki bugün boş geçeyim yarın yani 19. günde çalışayım ,yarında ovl testi yapayım iki çizgide aynı koyulukta olunca 3 gün üst üste çalışayım .. Çünkü ovl testinde 2 çizgide aynı koyulukta çıkarsa 24-48 saat içinde ovl gerçekleşecek demektir.. O zaman 3 gün üst üste çalışırsam nokta atışı yapmış olucam :)
Fikrim nasıl kızlar ?
evet bebeiş isteyenlerin topiği ama
erkek infertilites adı altında eşin muayne oldumu
Ben öyle daldım topiğe ama kusura bakmayın. Kendimi tanıtmak isterim. İsmim Zuhal , yaş 31 , 2.5 senelik evliyim. Evlendikten sonra çalışma hayatım bitti yani ev hanımıyım diebiliriz. Pko ve insülin diremcim vardı. Şu an ne alemde zaman göstericek. Gerçi kilo verdim ama dahada vermem gerek
hoşgeldin tatlım
geçmiş olsun:))
Ekin79:150
Gözyası:100
Çakır:50
Yağmurum:100
Boncuk:100
Sevser:100
Aruna:100
eksik 300
Ekin79:150
Gözyası:100
Çakır:50
Yağmurum:100
Boncuk:100
Sevser:100
Aruna:100
eksik 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?