- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.821
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlılarımmmmmm
lorkem sagol canım hamd olsun ıyıyım
merve o zman aldım dua dedı benım lıstemde gelmedı sonra
sımdı ona okunuyor
bana okudumu onu bıle bılmıoruz
bende bılmıyorum canım ama lısteye adını yazmısız ya Rabbım nasıbını vermsıtır belkıdelorkem sagol canım hamd olsun ıyıyım
merve o zman aldım dua dedı benım lıstemde gelmedı sonra
sımdı ona okunuyor
bana okudumu onu bıle bılmıoruz
tamam canım eklıyorumLORKEMM senin için yüz tane okudum canım bu arada herkese günaydın kızlar dün akşam kaynım rahatsızlanmış oraya gittik o yüzden duayı tam takip edemedim ama lorke için 100 tane okudum dua sırası mervedeymiş kim bilmiyorum ama onada 100 tane aldım
bende ole dusundum Ronyamboşver esram oku gitsin
Rabbim dualarımızı kabul etsin
bende bılmıyorum canım ama lısteye adını yazmısız ya Rabbım nasıbını vermsıtır belkıde
gecmıse de bakmadım gelıp gıden bırımı kk ya normalde bılmıyorum :26:
tamam canım eklıyorum
nası senden durumlar
bende ole dusundum Ronyam
merve ıcın
yeter :100
karden :100
kardeeeennnn inanmıyorum sana
çok duygulandım canım benim ya inşallah hamileyimdir okadar heycanlı bi durumdayımki anlatamam
allah razı olsun
emin ol kainattaki tüm melekklerde sana aynı duayı etmiştir
iyiyim canım yaramaz bişey yok yalnız bende hep akıntı oluyo anlamadım gitti kürtajdan sonra böyle oldu kahverengi akıntı oluyo hep sen nasılsın
esra 50 ihlasta bana yazar mısın
kizlar nsailsiniz karden lorke ben merveye 100 tane okudum
merve arkadasımız yenı nısanlanmıs
benıde lısteyı alın ılla falan yazan bırı degıl sadece sanırım duaokundugunu gorup esraya denk gelınce okumak ıstemıs
iyiym canım sen nasısın allah kabul etsin
sendende bitanem çok heycanlıyım ya 1 gün kaldı allaha yalvarıyorum inşallah 9 ay adet olmazsın ronyaya bu duayı ettiğim ay hamiş çıktı inşallah sendede aynı etkiyi gösterir
canım benım bıldıgım kadarıyla normal bı durum kurtaj sonrası leke devam edıyoiyiyim canım yaramaz bişey yok yalnız bende hep akıntı oluyo anlamadım gitti kürtajdan sonra böyle oldu kahverengi akıntı oluyo hep sen nasılsın
slm canım ıyıyız sen nasılsınkizlar nsailsiniz karden lorke ben merveye 100 tane okudum
günaydın lorkee merveye 100 okudum canım eklersin
lorke merve için bendende 50 ekle
çok sağol canım inan görmedim allah sizleri incitmesin canım çok zor günler geçirdim şimdi çok iyiyim ama bebeğim gitti işte keşke ona bişey olmasaydıda ben herşeye razıydım ama kısmette yokmuş hayırlısı rabbim sizlere tez zamanda versin meleğinizi inşallahiylik canim ben sonradan gordum gecmis olsun diye yazmistim ama gormedin canim cok uzuldum rabbim yardimcin olsun dualarimdasin
canım Allahım razı olsun senden
sende benim dualarımdasın inşllah tekrar gelcek meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?