Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkem sagol canım hamd olsun ıyıyım

merve o zman aldım dua dedı benım lıstemde gelmedı sonra
sımdı ona okunuyor
bana okudumu onu bıle bılmıoruz

LORKEMM senin için yüz tane okudum canım bu arada herkese günaydın kızlar dün akşam kaynım rahatsızlanmış oraya gittik o yüzden duayı tam takip edemedim ama lorke için 100 tane okudum dua sırası mervedeymiş kim bilmiyorum ama onada 100 tane aldım

lorkem sagol canım hamd olsun ıyıyım

merve o zman aldım dua dedı benım lıstemde gelmedı sonra
sımdı ona okunuyor
bana okudumu onu bıle bılmıoruz
bende bılmıyorum canım ama lısteye adını yazmısız ya Rabbım nasıbını vermsıtır belkıde
gecmıse de bakmadım gelıp gıden bırımı kk ya normalde bılmıyorum :26:

tamam canım eklıyorum
nası senden durumlar

boşver esram oku gitsin
Rabbim dualarımızı kabul etsin
bende ole dusundum Ronyam

merve ıcın

yeter :100
karden :100

iyiyim canım yaramaz bişey yok yalnız bende hep akıntı oluyo anlamadım gitti kürtajdan sonra böyle oldu kahverengi akıntı oluyo hep sen nasılsın

kardeeeennnn inanmıyorum sana
çok duygulandım canım benim ya inşallah hamileyimdir okadar heycanlı bi durumdayımki anlatamam
allah razı olsun
emin ol kainattaki tüm melekklerde sana aynı duayı etmiştir

sendende bitanem çok heycanlıyım ya 1 gün kaldı allaha yalvarıyorum inşallah 9 ay adet olmazsın ronyaya bu duayı ettiğim ay hamiş çıktı inşallah sendede aynı etkiyi gösterir

merve arkadasımız yenı nısanlanmıs
benıde lısteyı alın ılla falan yazan bırı degıl sadece sanırım duaokundugunu gorup esraya denk gelınce okumak ıstemıs

ben ona niyetlendiğim için okumak zorundayım canım zaten az kaldı neyse evlendikten sonra çocuğu garantiledi bari bari bu dualar hürmetine mutlu huzurlu bi evliliği olsun

sendende bitanem çok heycanlıyım ya 1 gün kaldı allaha yalvarıyorum inşallah 9 ay adet olmazsın ronyaya bu duayı ettiğim ay hamiş çıktı inşallah sendede aynı etkiyi gösterir

canım Allahım razı olsun senden
sende benim dualarımdasın inşllah tekrar gelcek meleğin

iyiyim canım yaramaz bişey yok yalnız bende hep akıntı oluyo anlamadım gitti kürtajdan sonra böyle oldu kahverengi akıntı oluyo hep sen nasılsın
canım benım bıldıgım kadarıyla normal bı durum kurtaj sonrası leke devam edıyo

kizlar nsailsiniz karden lorke ben merveye 100 tane okudum
slm canım ıyıyız sen nasılsın
hemen eklıyeyım

merve ıcın
yeter :100
karden :100
gozyası:100

lorkem arastırmacı ruhlu arkadasım benım guldurdun benı
kızın oz gecmısını bulmussun anında
sımdı sırada kım varsa ben ona 50 tane alıorum
sımdı abdestımı aldım

iylik canim ben sonradan gordum gecmis olsun diye yazmistim ama gormedin canim cok uzuldum rabbim yardimcin olsun dualarimdasin
çok sağol canım inan görmedim allah sizleri incitmesin canım çok zor günler geçirdim şimdi çok iyiyim ama bebeğim gitti işte keşke ona bişey olmasaydıda ben herşeye razıydım ama kısmette yokmuş hayırlısı rabbim sizlere tez zamanda versin meleğinizi inşallah
canım Allahım razı olsun senden
sende benim dualarımdasın inşllah tekrar gelcek meleğin

sendede razı olsun bitanem inşallah gelir canım sen o güzel yüreğinle dua ettikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…