Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kaan aydosa mail atsan o sana yardımcı olacaktır
allah yardımcın olsun

kızlar lorkee de bitti çok şükür,Allah kabul etsin:)))
yarın merve arkadaşımızdan başlarız:)))))))))

kris ssssssss naber...
yazlıktan geldin ama gündüzleri uğruyamıyorsun....
hbb yoruyor galiba...

canım krisss gündüzleri hbb cicileri giydirmekle onu sevmekle vakit geçiriyor :) boş kaldıkcada buraya takılıyor...
hbb podyuma hazırlıyor bu kız zaten şimdiden kokoş ilerleyen yaşlarda ne olur düşünemiyorum....

nurme ben seni hiç tanımıyorum biraz anlatsana kendini....

canım ben 26 yaşında 6 yıllık evliyim hiç korunmadık 1 senelik evliyken başladım tedaviye 2 aşılama 1tüp negatifim var sorunsa eşimde sperm sayısı aşılamada 17 milyondu tüpte 4milyona düştü morfoloji % o tüp bebeğin tutmamasının nedeni olarak yumurtalarımın kaliteli olmamasından dolayıymış 1 yıl önce burayı takip ediyorum ama çok yazmıyorum sizle seviniyom sizle üzülüyom gizli takipci

canım eşinin sayısı yükselir hatta kaite bile artar...
sen şu yumurtaların ile ilgili tam bir araştırma yaptın mı?

canım eşinin sayısı yükselir hatta kaite bile artar...
sen şu yumurtaların ile ilgili tam bir araştırma yaptın mı?
nasıl olcakki bukadar sayı düşükken bide eşimi razı edemedi kaan hoya gitmeye bende bal tarçın çöam adet olunca ekim gibi başlayalım diyor eşim tüp bebeğe

keşke mail gönderseydinnn

maddi imkanlarınız uygunsa vitamin desteği kullansa eşin..

alınmiycak kadar deyil boş boşuna tüp bebeğe veriyoz vitamine vermek daha hayırlı hem onu hem beni tedavi etsek ne güzel okdar acı çekmeyiz kaan hocaya mail gönderdik bir kaç ilaç verdi kullandı burya gelmen lazım dedi bir seni göreyim belki varikosel vardır ama gıcık eşim gitmedi uzak sanki yüreyek gitcek ben çok fedakarlık yaptım ama eşim gitmeyince olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…