- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.781
merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin..eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan önce sayı 14 milyondu hareketlilik A ve B ileri ve yavaş toplam %7+ %22 morfoloji 0 di.Bugun yani 7 ay geçtikten sonra aldığımız sonuç sayı 4 milyon hareketlilik A ve B toplam ileri ve yavaş toplamı %10+%42 ve morfoloji 0.sayı 14 milyondan 4 milyona düşmüş.bundan sonra ne olacak sürekli azalacak mı?böyle bir durum yaşayan var mı? ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü içti.2.5 aydırda proxedd plus kullanıyor..
kızlar lorkee de bitti çok şükür,Allah kabul etsin:)))aruna okundu
bilgemm okundu
cakır44 okundu
ceylan06 okundu
eeeesssx okundu
ekin79 okundu
eneslena okundu
esra8 okundu
gozyası okundu
karden okundu
lorkee okunuyorrr
merve
nurme
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter
unuttugum varsa eklesın kendını
kızlar lorkee de bitti çok şükür,allah kabul etsin:)))
yarın merve arkadaşımızdan başlarız:)))))))))
merve esranın duasında burdaydı bidaha uğramadı evlimi bekarmı çocuk istermi bilmiyoz:)
kris ssssssss naber...
yazlıktan geldin ama gündüzleri uğruyamıyorsun....
hbb yoruyor galiba...
İYİYMİŞ hayırlısı olsun
dua nasip işidir....
napıyorsun ekin senin yarın ff i merak ediyorum...:)
kris ssssssss naber...
yazlıktan geldin ama gündüzleri uğruyamıyorsun....
hbb yoruyor galiba...
yarin kardesimin dugunu var canim sorma halimi:)
nurme ben seni hiç tanımıyorum biraz anlatsana kendini....
canım ben 26 yaşında 6 yıllık evliyim hiç korunmadık 1 senelik evliyken başladım tedaviye 2 aşılama 1tüp negatifim var sorunsa eşimde sperm sayısı aşılamada 17 milyondu tüpte 4milyona düştü morfoloji % o tüp bebeğin tutmamasının nedeni olarak yumurtalarımın kaliteli olmamasından dolayıymış 1 yıl önce burayı takip ediyorum ama çok yazmıyorum sizle seviniyom sizle üzülüyom gizli takipci
nasıl olcakki bukadar sayı düşükken bide eşimi razı edemedi kaan hoya gitmeye bende bal tarçın çöam adet olunca ekim gibi başlayalım diyor eşim tüp bebeğecanım eşinin sayısı yükselir hatta kaite bile artar...
sen şu yumurtaların ile ilgili tam bir araştırma yaptın mı?
nasıl olcakki bukadar sayı düşükken bide eşimi razı edemedi kaan hoya gitmeye bende bal tarçın çöam adet olunca ekim gibi başlayalım diyor eşim tüp bebeğe
keşke mail gönderseydinnn
maddi imkanlarınız uygunsa vitamin desteği kullansa eşin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?