- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.921
Biri smyrna art mi dedi.Ordan nefret ediyorum.İlk zamanlar işime yakın olduğu için muayene mi ve takibimi orda yaptırıyordum. Her gittiğimde para.Nasıl ilgililer derken dr bana eşine de bakalım dedi ben o gün klomeni içmişim dr bakacak bana yumurtalıklarıma.Kadın eşimin testlerine baktı suratı düştüüüüüüü hayırdır dr hanım dedim . hiç hayırlı değil dedi....ee dedim bana bakacaktınız.ne dedi bana biliyor musunuzzzzz, eşinin durumunu düzelt öyle gel eşimin test sonuçlarımı adeta yüzüme attı , onu şikayet etmek vardı ama neyseeeeeee ...bunu diyen ayla isimli bir dr.
derken bizi o ürolog e.bal 'a gittik.morfoloji 0 bunun anlamı asla bebeğiniz normal yolla olmaz , hatta tüpte bile şansınız 0 dedi.Ben hıçkırıklarla ağladığımı biliyorum.eşim şokta tabi..eve geldik eşim ağlama krizine girdi.O dr bizi de çok üzdü..şimdi ordan gitmiş menemen sada ya mı geçmiş galiba.Bilmiyorum o dr dan uzak durum bence.
slm arkadaşlar benim eşimdede varikosel çıktı ve 45 gün önce ameliyat oldu dr. uda E. B. dı sada da oldu çok umutlu konuştu ama bakalım merakla kasım ayını bekliyoruz belki bu arada bile olur dedi analize gerk kalmaz dedi. ilk muayeneye gittiğimizde ya ameliyat yada
tüp dedi bizde bi sorun varsa kökten çözülsün ameliyat olsun dedik. hayırlısı!
hoşgeldin ceylancımmmmmmmmm
inşallah tatilden sorası sana ugurlu gelir
canım yagmur yüreklim nasılsın canım..duada ne durumdayız kızlar:))))))
kimde sıra kaç eksik var:))))))))))
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:
geldim canııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok özledim burayı yaaaaaa
geldigimden beri kalkmadım pc den bir türlü
canım hoşgeldin bian hiç gelmeyecen sandıknasıl geçti tatil verimlidir İNŞALLAH
:))) neler demişler arkamdan yok kuruttu yok kıtlık oldu diye
çok güzel geçti vakit
o işle hiç ilgim alakam olmadı
ohh gel keyfim gel
eeee sende uzun süre ortalıktan kayboldun
nasıl yani seni boşunamı tatile gönderdik sadece dinlen yat diemi
evetttt
digerlerini ben ev hanımı oldugum için sürekli yapıyodum zaten
buda benim tatilim oldu
ahhh ceylan ahhh ama iyi olmuştur arada insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor...herzaman bebek düşünemeyiz yaa zaten hayatımızın 4/3 bebek için ve bebek çalışmaları için harcıyoruz...
sefan olsun be ceylanım ohhh iyi yapmışsın ....
valla gündüz hep geziyoduk denize giriyoduk
yataga yattıgımı hatırlıyom gerisini hatırlamıyorum
belkide olmuştur bişeyler dermişim
ateşimi bile ölçmeye çalıştım
ama saçmaladı biraz
siz gitmiyomusunuz canım bi yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?