- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.981
yok canim oyle seyler icme sakindogru sölüon altalyam elimden geleni yapıcam ama insan düşünmeden edemiyo
diyorumki kist için sogan suyu içiyoduk içsem bişey olurmu acaba
keçi boynuzu ve nohut yeşillik başlıyayım bu ay artık.
sütle maydanoz buharı yapıcaktım birde bu ay
ben çıkıyorum kızlar...sizlere hayırlı geceler
hiiicbirsey olmaz korkma
ama dediklerini de yap hicbir is yapma bundan sonra is falan yok yatmak var gezmek var:))
icin rahat olsun tatlim
yok canim oyle seyler icme sakin
krisim canim nasilsin canim canim yaa sana bise soracam biz persembe suleymen beye gittik esime morfoloji icin zinco-c tab. verdi bizden genetik test istedi..dogal yolla olmazmi dedim olabilir ama cok cok zor dedi kurban bayramindan sonra baslayalim dedi...ben baslamak istemiyorum acikcasi esim suan sadece zinco tb. bide keci boynuzu pekmezi kullaniyor ...bende bir problem yok cok az ilacla 15 yumurta toplanmisti tupde hipotiroidim var oda takipteyim zaten 20 gun oldu tsh baktirali kontrol altinda....sence biz ne yapalim ne kullanalim tup icin bekleyelimmi yoksa kurbandan sonra yaptiralimmi kafam cok karisik yardim et ne olur...
krisim canim nasilsin canim canim yaa sana bise soracam biz persembe suleymen beye gittik esime morfoloji icin zinco-c tab. verdi bizden genetik test istedi..dogal yolla olmazmi dedim olabilir ama cok cok zor dedi kurban bayramindan sonra baslayalim dedi...ben baslamak istemiyorum acikcasi esim suan sadece zinco tb. bide keci boynuzu pekmezi kullaniyor ...bende bir problem yok cok az ilacla 15 yumurta toplanmisti tupde hipotiroidim var oda takipteyim zaten 20 gun oldu tsh baktirali kontrol altinda....sence biz ne yapalim ne kullanalim tup icin bekleyelimmi yoksa kurbandan sonra yaptiralimmi kafam cok karisik yardim et ne olur...
hoşbulduk canım gezdik geldik
kızlar yazmışlar ama cevapta veremedim bugün
pc yi kocişe kaptırdım akşam
siz napıyosunuz bakalım
canim bence acele etme bekle
yasin cok musait beklemeye
sadece zinco yetmez cok zayif bence arginmax al esine ve mutlaka omega 3 balik yagi kullanin ikinizde
sen sogan kuru yap balik yagi ic ve elevit ic
esinde arginmax man icsin balik yagi icsin ari sutu bal polen icsin
bekleyin biraz daha derim ben
kris kurtlarını döktün mü düğünde?????
haa bide bana dogal yolla kesinlikle olmaz demisti onlar:)))
hatta tup le bile sans vermiyorlardi
bilgine !!!
evet doktum:))))
biz cok oynariz :)
anladim canim hemde cok cok iyi anladim vee bekleyim dogal gelmesi icin bekleyecegim olmazsa en son care tup bebek dusunuyorum.....bu arada genetik test yaptirsammi die dusunuyorum %95 bise cikmaz ama baktiralim yinede dedi..... senin melegin hbb dogal yolla olura en guzel kanit RABBIM HAYIRLI OMUR VERSIN SANSI BAHTI GUZEL OLSUN....
Rabbimden baska kimse bilemez
bence biraz daha bekle canim
ama sana su konuda kiziyorum elinin altinda hastane var ve ondan faydalanmiyorsun bence hata ediyorsun
yumurta takibi yaptirabilirsin orada
kızlar merhaba
eşm ameliyat oldu çok şükür durumu iyi..klasik yöntem oldu bır parmak kadar büyümüş damarın biri halledildi..
şmdi beklemedeyiz..ama eşim ameiyata gırerken cok ağladım kötü bir duyguymuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?