- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.001
geçmiş olsun bnmde eşim ameliyat oldu 3ay önce yarın test günümüz inş.herşey yolundadır.
aa ben de merak ettim şimdi sonuçları mutlaka yaz olur mu..inşallah kat kat artmıştır. bıze haftaya baska ilaçlar verecegım dedi doktor. bakalım neler verecek.. siz ne kullandınız 3 ay boyunca .. aksilik bnm eşim 3 ay sonra da askere gıdıyor(
Günaydın kızlar , bugün aöf bütünleme sınavım var kızlar , akşama girerim , hepinizi kocaman öpüyorum ..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
keçi boynuzu ve nohut yeşillik başlıyayım bu ay artık.
sütle maydanoz buharı yapıcaktım birde bu ay
ben çıkıyorum kızlar...sizlere hayırlı geceler
canım başarılar dilerim
bende bugün görevliydim sabahki oturum şansıma 40 dakikaydı
bakalım öğleden sonra nasıl olacak
bu arada ateşin hala net bişeyler demiyor :97: akıntı durumuna
ve sat üzerinden geçen gününe bakınca olmuş olması gerekir ama
yinede ben net bişey diyemiyorum
Ronyam 18. gün yumurtladım sanırım dedim ama yumurtlamadığıma eminim ..
Çünkü kasık ağrılarım dün başladı , dün hemen ovl testi yaptım 2. çizgi silik ama belirgindi, bugün yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı , yani bu demek oluyor ki en erken 2 gün içinde yumurtam çatlayacak ..
Ateşim büyük ihtimal tekrar düşüp tekrar çıkıcak diye tahmin ediyorum ..o zaman çekecek sanırım ff çizgiyi..
Birde Ronya'm bu ay , hem dişim apse yaptı , hemde idrar yolları enfeksiyonum var , o yzüden ateşimin doğru sonuç veridğinide sanmıyorum , eşim gece yanarken ben üşür gibi oldum , o üşürken ben yanar gibi oldum , sanırım enfeksiyondan oldu , antibiyotikte içtim..
Bu sebeplerden dolayı yardım amaçlı bu ay ovl testleri yapıyorum ki , kaçırmayım günümü diye , birde ne olur ne olmaz diye gün aşırı çalıştım 13. günden beri..
Artık bu kadar çabadan sonra gerisi Rabbime kalmış..
Preseed , popo altına yastık , ayaklar havaya, gün aşırı ilişki , daha ne yapayım Ronya'm değil mi , gerisi mevlanın ol demesine kaldı :)
Ronyam 18. gün yumurtladım sanırım dedim ama yumurtlamadığıma eminim ..
Çünkü kasık ağrılarım dün başladı , dün hemen ovl testi yaptım 2. çizgi silik ama belirgindi, bugün yaptım hemen hemen aynı koyuluktaydı , yani bu demek oluyor ki en erken 2 gün içinde yumurtam çatlayacak ..
Ateşim büyük ihtimal tekrar düşüp tekrar çıkıcak diye tahmin ediyorum ..o zaman çekecek sanırım ff çizgiyi..
Birde Ronya'm bu ay , hem dişim apse yaptı , hemde idrar yolları enfeksiyonum var , o yzüden ateşimin doğru sonuç veridğinide sanmıyorum , eşim gece yanarken ben üşür gibi oldum , o üşürken ben yanar gibi oldum , sanırım enfeksiyondan oldu , antibiyotikte içtim..
Bu sebeplerden dolayı yardım amaçlı bu ay ovl testleri yapıyorum ki , kaçırmayım günümü diye , birde ne olur ne olmaz diye gün aşırı çalıştım 13. günden beri..
Artık bu kadar çabadan sonra gerisi Rabbime kalmış..
Preseed , popo altına yastık , ayaklar havaya, gün aşırı ilişki , daha ne yapayım Ronya'm değil mi , gerisi mevlanın ol demesine kaldı :)
hoşbulduk canım gezdik geldik
kızlar yazmışlar ama cevapta veremedim bugün
pc yi kocişe kaptırdım akşam
siz napıyosunuz bakalım
kızlar merhaba
eşm ameliyat oldu çok şükür durumu iyi..klasik yöntem oldu bır parmak kadar büyümüş damarın biri halledildi..
şmdi beklemedeyiz..ama eşim ameiyata gırerken cok ağladım kötü bir duyguymuş(
vayyy kim gelmiş
dombilim özlettin kendini:)
tatil iyi geçmiş şimdi enerjinden bize yollamaya başla:)
bende özledim kız siziiiii
ihtiyarım benim
evet güzel geçti hiç dönmek istemedim eve
:118:
sen ben esraaa :))))))
ne ihtiyarı be sen benim ateş tablomu gördünmü ne kaddarrrrr çalıştım biliyonmu sen
esrayaaaa bakkkkkkkk
görmemmi kız nasıl dayandı kabin o kadar çalışmaya
çizgiyide çekmiş ohhhhh
çizgiyi o çekmese bene kendim çizecektim artık:)
bu ay sperm temizliği yaptım:))))test zamanı yaklaşıyo artık.
sen naptın yedin içtin çalıştın umarımmmmmmmmm
yedim içtim gezdim çalışmadım
kıs valla çok özledim seniiiiii
gitme bidaha bi yere
Şimdi konuya dönelim ne zmn gidiyosunuz doktora..
enesede doktora gidip takip başlatmassan gebertirim seni dedim.
korkudan giremiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?