Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm fatmacım ben yapmadım henuz ama sana yapılısını gönderiyim.

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Tatlım senin tarifini verdiğin bayanlar için olan heralde,ben eşime hazırlayacağım,zeytinyağında bekletilmiş olanından.Yine de çok sağol.

Mericiğim sağol canım,akşam yapıp sabah hemen vereyim mi,yoksa birz bekletmem gerekir mi.Tatlım bide incirler tamamen bitince yeniden mi yapıyorsun yoksa incirler azaldıkça aynı yağa ilave mi ediyorsun.Canım ya bi de nerede saklamam gerekir yani buzdolabında falan mı,ayyyy ne kadar cahilim :17:

fatmacım hakiki zeytinyagının içine mesala 30 tane incirleri yıka sonra 2 ye kes yagın içine ilave et bir hafta beklesin incir yagı çeksin incir bitince aynı yagın içine ialve edebilirsn buzdolabına koymana gerek yok

fatmacım hakiki zeytinyagının içine mesala 30 tane incirleri yıka sonra 2 ye kes yagın içine ilave et bir hafta beklesin incir yagı çeksin incir bitince aynı yagın içine ialve edebilirsn buzdolabına koymana gerek yok

Çok sağol canım,gidip incir alayım hemen o zaman,öpüldünüz kızlar :54:

oooofffffffffffff kapanmış demekki yarına kalmış ,hadi bakalım var bundada bir hayır:)))))))))

hayırlısı olsun fıstığım
canım eşin zorlandıysa muhtemelem miktarı az çıkacak
ama normalde miktarı iyiyse sajın üzülmeyin önemli olan ml deki sayı
ve hareket çok önemli bazen sayı az oluyor ama hareketliler fazla olnca gebelik oluyor
sakın eşinde sende miktar az çıktı vah vah deyip üzülmeyin eşinede de bunu tammamı fıstık

canımya bakalım hayırlısı yarın öğleden sonra yazarlar raporu o zaman görürüm inşallal ,meriden de haber çıkmadı onlarda bugün yaptılar testi.

bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum

bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi

genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı

Son düzenleme:
Back
X