Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum

bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi

genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı

canım çok sevindim artış olmasına..bu arada herkese selamlar kızlar..ronyacım nasılsın? sayfalar yine uçmuş nasıl okuyacaz yaaa :26: Mericim birşey sorcam canım, sizde proxeed kullanıyordunuz demi? hatta aynımı başlamıştık? Hareket artmışmı sizde?

meroşum sen eğer düzenli yumurtluyorsan aşılamayı falan hiç düşünme
yumurtlama dönemi preseed jelle çalışın olur inşallah değerler bence çok iyi

canım çok sevindim artış olmasına..bu arada herkese selamlar kızlar..ronyacım nasılsın? sayfalar yine uçmuş nasıl okuyacaz yaaa :26: Mericim birşey sorcam canım, sizde proxeed kullanıyordunuz demi? hatta aynımı başlamıştık? Hareket artmışmı sizde?

iyiyim meliseli sen nasılsın kuzummm
çalışmalar nasıl gidiyoo

evet canım proxeed de kullanıyoruz ,24 kasımda başladık tedaviye biz,önceki değerlere göre artış var

meroşum sen eğer düzenli yumurtluyorsan aşılamayı falan hiç düşünme
yumurtlama dönemi preseed jelle çalışın olur inşallah değerler bence çok iyi

eşimle uğraşmaktan kendime hiç bakmamıştım,genel anlamda adetlerim düzenli ve 10_14 günler arası vucüt ısım artıyo ama hiç yumurta takibi yaptırmadım ben, ovülasyon testinide bu ay ilk kez yapıcam canım,yani o konuya bu ay el atıcaz

mattika canımm hoşgeldin canım diğer topicte yazdım sana baktım gitmişin
nasılsın fıstığım doğum kontrol hapına başlıcaktın en son naptın

bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum

bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi

genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı

bebegim ben pek anlamıyom ama yükselmiş diyosun gözün aydın

kızlarrr bişey sorucam çelik tencereyi ilk kullanmadan önce içinin kararmaması için napmak gerekiyodu :111: biliyodum ama anımsayamadım sütmü sirkemi bişey kaynatılıyordu sanırım ilk kullanımda
bilenlerden cevap bekliyom

nediyosun test yaptınmı sende canım
canım yapmadımda sanki yumurtladım çünkü hafif ağrımda var, benim genelde her ay ortası böle oluyor..
aaaa çok kötü ne işle uğraşıyor eşin
keşke yarın görüşebilseniz tühh
canım eşim akademisyen, bende..ama ayrı üniversitelerdeyiz malesef :(((

Back
X