Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar ..
Hepinize iyi akşamlar ...
teşekkür ederim çakırcım sen nasılsın tüpe başladınmı
bilgem nasıl o ne yapıuyor hepinizi merak ettim lorkem adet oldunmu?

Mues'immm gelmişşş hoşgelmiş.Beni sormuşsun canım arkadaşım , bende durumlar bildiğin gibi bu ay son kez doğal yollardan hamiş kalabilmek için çalışıyorum , şu sıralar ovl günlerim hatta bitmek üzere ..
Eğer adet olursam bitiminde histeroskopi çekilicem Mues'im tüp bebek için bir tek o tahlilim kaldı , akabinde hemen raporumu çıkartıcam Allah izin verirse , tüp bebeğe sevkimizi aldık ya gerisi kolay ..
Ekim sonu kasım başı iğnelere başlarım büyük ihtimal..
Sen nasılsın neler yaptın , hep aklımdaydın inan . Daha bugün geçtin aklımdan , nerelerde bu kız niye gelmiyor diye , int sorun olduğundan haberim yoktu ..

hepinize çok ama çok teşekkür ederim yüreğinize ağzınıza sağlık rabbim sizlerinde ne muradı ne dileği varsa kabul etsin <lorkecim< 100 meri için aldım canım rabbim kabul etsin bunlarda benden siz deyerli arkadaşlarıma

kızlar nasılsınız?

bilge beni listeye eklemişsin teşekkür ederim.. bu ay tüp ebeğe ara verdim..ev taşıyabilirim..ama bir sonraki ay bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.. olmayacak bizimde normal yolla anlaşılan...

Rica ederim canım ne demek :)
Benimde bu ay doğal yolla son deneyişimdi , artık tüp bebeğe geçmek istiyorum ve öylede olucak inşallah ..
Ne biliyim yaa Defne , sanırım doğal olacağına dair inancım kalmadı , tabi Rabbim'den umut kesilmez asla ama 4 senede bir kere bile kimyasalda olsa gebelik olmadı doğal yoldan , bu sebeple umudum yok .. Zaman insanın umutlarını kırıyor ..
Ama olsun 2. tüp bebek denemem ile sıpamın geleceğine iannıyorum bak , o konuda inancım sonsuz :)
İnşallah senin minik kuzunda gelir .. Tüple gelsinler , gelsinlerde , öper başıma koyarım ..

Kızlar ben grip oldum

esram ben hiç inanmıyorum o kazanmalara cidden alıyonmı?
neler kazandın bugüne kdr:)))

Dönelhamda esrayı geçicem diye dua almadım kaç gündür :86:
nurme:100

DELIMISIN KIZ TABIKI ALIYORUZ
sen takıp etsen bagımlılık yapar
kazandıklarımın resımlerınıde koyuyoruz hatta
emsandan pıyasa degerı 35 tl tava geldı
nıveadan koca kutu parfum vucut deodarantı vucut sutu dudak bakım sıtıgı vucut jelı geldı
cızıden kazanmıstım
burger kıngten kazandım gıttım koca menu yedık esımlen bedavaya :)
bugunde 2 koca kutu ulkerden kazandım
celar start tan jel kazandım
8x4den 6 tane erkek bayan deodarntı kazandım
prımadan koca kutu geldı mama kabı bez neler neler yegenıme
hepsı geldı kullanıorum sımdı
cogu seyıde beklıorum

Kızımm bedava yaşıyorsun sanırım sen :)
Oh sefan olsa tepe tepe kullan hayatım ...

Kızlaaaaar çıkıyorum , kendinize iyi bakın ..
Yarın görüşürüz inşallah Rabbim nasip ederse..
Sağlıcakla kalın :78:

ekın don elhamda kactasın benı gecersın tatlım ben cunku ara ara okuyorum
len delü yars yapma
ıctenlıkle oku
:)
benden once bıtırıp bırde bakıormussun benım dılegım senden once oluyormus :))))))))))

tahmin ettiğiniz kişiyi canımmmm

ALLAH cc bağışlasın canımmmm
tahmininde haklıydın

bak baaaaaaaaak dil çıkarıyo bide

asıl senin beni tanıman gerekiyoya ...neyyyyyyyyse

ayyy canımmm senmiydin kız delü aklıma geldi ama ne bileyim ben :))) kusuruma bakmayasın şekercim..Nasılsın bu arada? çok öpüyorum seni..

hele nıvea setım harıka resmını ceker koyarım bır ara
su bunak ekıne hava atmıs olurum :)

esra ahtapot gibisin her yerde elin var

ne yapıyon yarışma falanmı yapıyorlar

evet tatlım
bazende herkese yolluolar
bazen ılk belırledıklerı rakama kadar olan kısılere yolluolar
ama ben hep kendı hakkımlan yarstım kazandım :)
new betudan krem kazanmısım bugunde ullkerden 8 tane hesap makınesı kazanmısım :)esımın spermlerını hesaplarım bol bol :)

:))))))))
esra çırağın olayım anam banada öğret bu işleri

alemsin ya esra sana bayılıyom ne enterasan cümleler kuruyon bizede öğret bari bizde katılalım gülme kırizine soktun beni ya çok yaşa emiiiiiii).).).)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…