- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.301
katılırım tabikide ama bilgisayarım yok şöyle yapabilirm kimlere okunmadıysa onlara sırayla 100 er tane okurum...
tamam artık buralardaysan ekleyelım canım ...arkadaşlar benide listeye alırmısınız,banada ihlas okuyun,bende şuan okumak isterdim ama
malum gündeyim
amaa inşallah bittiğinde bende başlarım okumaya
cıcekler ıcın tesekkur ederızhepinize çok ama çok teşekkür ederim yüreğinize ağzınıza sağlık rabbim sizlerinde ne muradı ne dileği varsa kabul etsin <lorkecim< 100 meri için aldım canım rabbim kabul etsin bunlarda benden siz deyerli arkadaşlarıma Eki Görüntüle 255277
alemsin ya esra sana bayılıyom ne enterasan cümleler kuruyon bizede öğret bari bizde katılalım gülme kırizine soktun beni ya çok yaşa emiiiiiii).).).)
cekılısler kampanyalar topıgı varya ordan lınk verılıor faceden tıklıorsun katılıorsun
bneım mesaj gecmısımden bakarsınız
ınsan sevınıor yha
bısı kazandıgı zamn :)
TMM CANIM HESAP MAKİNESİ GELİRSE FAZLA YOLLARIM SANA :)))
sahte profilimden olur dimi sahtekar durumuna düşmiyim:)
kız orayı nerden bulacaz biz :)) merak ettim valla, bugüne kadar ben bir yerden hiç bişey kazanmadım yaaa :) heveslendim şimdi..
ekın don elhamda kactasın benı gecersın tatlım ben cunku ara ara okuyorum
len delü yars yapma
ıctenlıkle oku
:)
benden once bıtırıp bırde bakıormussun benım dılegım senden once oluyormus :))))))))))
meri için bende 100 tane alıyorum..
Merhaba kızlar ..
Hepinize iyi akşamlar ...
Mues'immm gelmişşş hoşgelmiş.Beni sormuşsun canım arkadaşım , bende durumlar bildiğin gibi bu ay son kez doğal yollardan hamiş kalabilmek için çalışıyorum , şu sıralar ovl günlerim hatta bitmek üzere ..
Eğer adet olursam bitiminde histeroskopi çekilicem Mues'im tüp bebek için bir tek o tahlilim kaldı , akabinde hemen raporumu çıkartıcam Allah izin verirse , tüp bebeğe sevkimizi aldık ya gerisi kolay ..
Ekim sonu kasım başı iğnelere başlarım büyük ihtimal..
Sen nasılsın neler yaptın , hep aklımdaydın inan . Daha bugün geçtin aklımdan , nerelerde bu kız niye gelmiyor diye , int sorun olduğundan haberim yoktu ..
tamam artık buralardaysan ekleyelım canım ...
cıcekler ıcın tesekkur ederız
meri için
çakır44:100
nurme:100
umud:50
ronya:50
tamam artık buralardaysan ekleyelım canım ...
cıcekler ıcın tesekkur ederız
meri için
çakır44:100
nurme:100
umud:50
ronya:50
MELİSA,
bugun kafam yerınde olmadıgı ıcın duzgun okuymadım acıkcası
bugun doktora gıdıcektın,pıtpıtları duydun galıba cok sukur.eger öleyse saglıklan hayırlısıylan kucagına lamyı rabbm nasp etsın ınsallahhhhhhhhhhh
internet bulduğum yerde girerim...
Şimdi sırada kimler var lorke'm ben onlara 100'er tane okurum...
meri58
mues
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter
canım sırada meri var
ve sonras ıcın sana 100 er tane yazarım ben sen kendın harıc
600 oku o zaman ok
melısım ekledım canım
lıpton oyununda 17. sıraya geldım bı daha oynıcam
Rica ederim canım ne demek :)
Benimde bu ay doğal yolla son deneyişimdi , artık tüp bebeğe geçmek istiyorum ve öylede olucak inşallah ..
Ne biliyim yaa Defne , sanırım doğal olacağına dair inancım kalmadı , tabi Rabbim'den umut kesilmez asla ama 4 senede bir kere bile kimyasalda olsa gebelik olmadı doğal yoldan , bu sebeple umudum yok .. Zaman insanın umutlarını kırıyor ..
Ama olsun 2. tüp bebek denemem ile sıpamın geleceğine iannıyorum bak , o konuda inancım sonsuz :)
İnşallah senin minik kuzunda gelir .. Tüple gelsinler , gelsinlerde , öper başıma koyarım ..
meri58
mues
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter
canım sırada meri var
600 oku o zaman ok
melısım ekledım canım
meri58
mues
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter
canım sırada meri var
600 oku o zaman ok
melısım ekledım canım
İyi akşamlar kızlar. Hepinizi öperim....Lorkem bana da meride dahil olmak üzere listedeki 6 kişiye 100 tane yazarsın toptan, takip etmek zor diğer türlü, okurum bende toptan....
maşallah sana lorke ben 155 sıradayım yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?