Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlarrr...
en son cuma günü gelmiştim buraya
cumadan beri olan geçmişi okumaya çalışıyorum bir taraftan iş yaparken...
ronya rahatsızmışsın,inşallah şimdi iyisindir.ben de izmirdeyim bir yardıma ihtiyacın olursa gerçekten tüm içtenliğimle söylüyorum söyleyebilirsin.
kris kardeşin evlenmiş,hayırlı olsun,mutlu olsunlar inşallah.
bir de süt-maydanoz buharı diye birşey okumuştum aralarda bir yerlerde sanki o nasıl oluyor,nasıl yapılıyor.bir onu yapmadım herhalde şimdiye kadar.

slmlar nasılsınz ronya geçmiş olsun canım bilgem nasılsınn histeroskopiyi çektirdirmedin daha dimi bende bu adet dönemimde çektireceğim doktor bana bırıktı raporum çıktıda çektirsen iyi olur dedi bende çektireceğim aklımda kalmasın ama çok korkuyorum baya zormu allah yardımcımız olsun tez zamanda

canım cuma günü almıştım ogünde okudum tamam merve içinde 100 tane alıyorum okudum say nurmeyede 100 alırım sorun olmaz

ooo güzellermiş,peşine takıldım bende ALLAH sonumuzu hayr ede
ayyy canımmm senmiydin kız delü aklıma geldi ama ne bileyim ben :))) kusuruma bakmayasın şekercim..Nasılsın bu arada? çok öpüyorum seni..

canımmmm ben iyiyim,senin iyi olduğunu duyunca dahada iyi oluyorummm

ben bir tüp bebek ve bir dondurulmuş embriyo denemsi geçirdim ve eski halime göre 8 kilo aldım.şu an 56 kiloyum...
en son dondurulmuş temmuzda konuldu...
ve daha bugün iki kişi hamilemisin diye sordu iş yerinde,ya birşeyler duyuyorlar tüp ile ilgili ondan ya da gerçekten kilo aldığım için...
ben de şimdi bir taraftan belkiş normal yoldan olur diye çalışıyorum bir taraftan spora gidip bu kiloları vermek istiyorum...ama ya hamile kalırsam diye de spor yapmaya korkuyorum...işte bir umut...keşke olsa da böyle kalsam...ama olmazsa ve yine tüp denemek zorunda kalırsam onda dakilo alacağım diye korkuyorum...yani iki uçlu değnek...
defne sen perşembe günü smyrnada histeroskopi yaptırmayacakmıydın,vazgeçtin sanırım.

Selam kızlar. Bu hafta pek giremedim topiğe izne ayrılacam diye okulda arkamı topluyom, malum müdür laf etmesin diye.

Ronyamın nesi var sayfalara baktım ama göremedim merak ettim.

Esracım sonunda kızları da hediye çılgınına dönüştürmeyi başardın

Kızlar , aöf bütünleme sınav soruları yayımlanmış ..
Benim de büte 1 dersim kalmıştı ve verince mezun olucaktım ..
En az 58.0 almam gerekliydi kesin kes geçmem için , baktım sorulara 15 doğrum var , 15 doğru 57.6 puan demek , yani 0.4 puanla kaldım .. Çok üzgünüm , çünkü çok emek verdim ..

selammmm nasilsinizzz kizlarrr bu aksam yine misafirim var kosturmaca halindeyim....
cok yogun calistigimiz icin kimse gelemiyordu simdi izindeyizz yaa surekli misafir var daha gelmeyenleri kabul etmem gitmedigim yerlere gidebilmem icin 1 ay daha izni ihtiyacim var :)
boncugum esra bizide hediye cilgini yapti ama kendi adima konusayim para harcamadan hicbiseye sahip olamadim olamamda hediye bana dusmez...seninde doguma az kaldi RABBIM SAGSALIM kucagina almayi nasip etsin dogum aninda bizim icinde dua et....

:))))) öle oldu boncugum
sıkılmazlar ıste
kazansınlar bısıler :)
((( ay cok uzuldum
:))))))))
naber canlarım özledim sizleri nasılsınız..
ii ttalım senden nbr asıl
gorunmuorsun pek

esrada hamiş kalsın çakırda bilgede kardende yagmurumda bende aslım var oda antalyada umudda serverde kadserde sayamadıgım tümmmmmm arkadaşlarımmmmmlaaaaaa

pamukkk nasilsin canim minik pasa nasil cizelgen dikkatimi cekti sona geliyosun artik canim RABBIM hayirlisiyla dunyaya gelmeyi nasip etsin

iyiyim tatlım neolsun artık büyüyo paşa gittikçe azıcıkda olsa ağrılarım oluyo ama :))) güzel dua n için çok tşk ederim amin hayatım darısı başınıza olsun Allah ın izniyle zaten doğum anında dua lar kabul olurmuş hepinize dua edicem

esram kardeşim bende ya topiğe geliyorum ama fazla kalamadan çıkıyorum tatlıkuş ama çok özledim sizi sen nasılsın

esram kardeşim bende ya topiğe geliyorum ama fazla kalamadan çıkıyorum tatlıkuş ama çok özledim sizi sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…