- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.441
bılgem gorusemez olduk sankım
ozledım senı cok
hosgeldın canım
kım ıcın okumsutun pekı o kısmı onemlı
eger merve ıcın degılse merve dıe bı arkadas ıcın 100 tane daha alabılrımısın
onun 200 eksıgıı var suan
sonra nurme ye gececegız
ooo güzellermiş,peşine takıldım bende ALLAH sonumuzu hayr edeEki Görüntüle 255287 Eki Görüntüle 255288 Eki Görüntüle 255289 Eki Görüntüle 255290 Eki Görüntüle 255285
Eki Görüntüle 255286
bunlar bazılarııııııııııııııııııııııııı
ayyy canımmm senmiydinkız delü aklıma geldi ama ne bileyim ben :))) kusuruma bakmayasın şekercim..Nasılsın bu arada? çok öpüyorum seni..
ben bir tüp bebek ve bir dondurulmuş embriyo denemsi geçirdim ve eski halime göre 8 kilo aldım.şu an 56 kiloyum...benimde 3 sene oldu ve bende de öyle...her ay bebek var diyorum ama hep kırmızıları görüyorum...benim ilk defa tüp bebek denemem olacak..insallahta son olur...valla ben o kadar kaptırıyorum ki kendimi bebek vaar diye spor yapmıyorum...ve acayip kilo aldım. 3 sendir her ay aman kıpırdamayayım.aman zıplamayayım belki tutunmuşturdüşmsin diye..tam 10 kilo aldım..şimdi verememde..tüp bebektede çok kilo alınıyormuş öyle değil mi?yandım ben..dobişko olcam...ama bebişim için değer..sonra spor felan yapar veririm. rabbim sağ salim hayırlı bir bebek versin de...kilo felan sorun değil gerçi...
server test yaptınmı kızzzzz
naber canlarım özledim sizleri nasılsınız..
:))))) öle oldu boncugumSelam kızlar. Bu hafta pek giremedim topiğe izne ayrılacam diye okulda arkamı topluyom, malum müdür laf etmesin diye.
Ronyamın nesi var sayfalara baktım ama göremedim merak ettim.
Esracım sonunda kızları da hediye çılgınına dönüştürmeyi başardın
Kızlar , aöf bütünleme sınav soruları yayımlanmış ..
Benim de büte 1 dersim kalmıştı ve verince mezun olucaktım ..
En az 58.0 almam gerekliydi kesin kes geçmem için , baktım sorulara 15 doğrum var , 15 doğru 57.6 puan demek , yani 0.4 puanla kaldım .. Çok üzgünüm , çünkü çok emek verdim ..
:))))))))selammmm nasilsinizzz kizlarrr bu aksam yine misafirim var kosturmaca halindeyim....
cok yogun calistigimiz icin kimse gelemiyordu simdi izindeyizz yaa surekli misafir var daha gelmeyenleri kabul etmem gitmedigim yerlere gidebilmem icin 1 ay daha izni ihtiyacim var :)
boncugum esra bizide hediye cilgini yapti ama kendi adima konusayim para harcamadan hicbiseye sahip olamadim olamamda hediye bana dusmez...seninde doguma az kaldi RABBIM SAGSALIM kucagina almayi nasip etsin dogum aninda bizim icinde dua et....
ii ttalım senden nbr asılnaber canlarım özledim sizleri nasılsınız..
esrada hamiş kalsın çakırda bilgede kardende yagmurumda bende aslım var oda antalyada umudda serverde kadserdesayamadıgım tümmmmmm arkadaşlarımmmmmlaaaaaa
pamukkk nasilsin canim minik pasa nasil cizelgen dikkatimi cekti sona geliyosun artik canim RABBIM hayirlisiyla dunyaya gelmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?