- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.461
pamukk nasılsın toprağım özledim seni
bencede 20. gun olmus olabılrı gıbı geldı ama olsun calsımalarınız cok guzel masallahGünaydın kızlar ..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yarın büyük ihtimalle hastaneye gidip usg ile yumurtam çatladımı diye baktırıcam ..
İnş çatlamıştır , çok sıkı çalıştık bu ay ..
Ateş tablom 18. güne çekti ama bu ay ateş tablom istediğim gibi olmadı ..
yagmurum yarın 36.1 ustune cıkarsa atesın catladı derız ınsallahgünaydın canlar ateş tablom nasıl???????????????
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tamam ekledım canım ....günaydın kızlar du sırası heralde meride 100 tane aldım çok ateşim var giremiyorum topiğe fazla kendinize iyi bakın bu halde daha temizlik yapıcam
Kızlar , aöf bütünleme sınav soruları yayımlanmış ..
Benim de büte 1 dersim kalmıştı ve verince mezun olucaktım ..
En az 58.0 almam gerekliydi kesin kes geçmem için , baktım sorulara 15 doğrum var , 15 doğru 57.6 puan demek , yani 0.4 puanla kaldım .. Çok üzgünüm , çünkü çok emek verdim ..
selam gençlikkk
netim yok hala internet cafedeyim
slm kizlar nasilsiniz ben listede kalan herkes icin 100 er tane ihlas okudum gecmisi okuyamadim sira kimde bilmiyorum
merimmmmmmmm sen nezaman geldin bende özledim seni uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsın kuşum iyimisin
bende yeni girdim sayılır şeker ,evde net yok uzun zamandır,iyiyim çok şükür
seni çok merak ettik hayatım bidaha sensiz bırakma bizi :)
iyi olduğunu öğrendim mutlu oldum canım arkadaşım..
iyıyım tatlımesram kardeşim bende ya topiğe geliyorum ama fazla kalamadan çıkıyorum tatlıkuş ama çok özledim sizi sen nasılsın
selam tatlım cok merak ettık senıselam gençlikkk
netim yok hala internet cafedeyim
ınsallahhhhhhhhhesrada hamiş kalsın çakırda bilgede kardende yagmurumda bende aslım var oda antalyada umudda serverde kadserdesayamadıgım tümmmmmm arkadaşlarımmmmmlaaaaaa
pamukımm sende çoktandır yoktun karşılaştığımız iyi oldu aklımdaydın , bende ev taşıdım neti nakil yaptırmak için bayramdan sonrasını bekledik vakit bulamadığımızdan
dün başvuru yaptık ama ancak 10 güne bağlarlarmışbende sizleri çooook özledim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kris ve ronya nerde kızlar
pamukla meriyide mrk etmiştim ama gelmişler
hoşbuldum lorke
adımı gördüm sanki duamı okuyosunuz kızlar ,benim içinde okunmuş sanırım ,çok teşekkürler herkese
geçen ayki aşılmada bişeyler olmuş fakat devamı gelmedi malesef ,bayramda regli oldum ,doktor kist var dedi tüpü bir ay erteledik kısmetse yani allhtan bi engel çıkmazsa eylül sonu başlıyorum
bu arada lorke ateşim hala düşmedi ama yumurtam geçen cuma çatlama seviyesindeydi ama ateşte hiç düşme olmadı
sende keyifler nasıl ,iyisin inşallah
daha önce konuştukmu yada isim değişikliğimi :)
ednrl canım,sen nasılsın bebişin nasıl
ha bide fatma 84 oda görünmüyo
sende benim aklımdaydın hep evet bir ara uzunca giremedim şimdide giremiyorum bugün yeter artık gireyim dedim :) evini taşımakla çok iyi yapmışsın yine aynı şehirdesin dimi sadece evini değiştirdin herhalde
evet canım sadece evi taşıdım malesef aynı şehirdeyim hala
değişiklik iyi oldu bencede
bende giremiyorum hala malesef internet cafeye kaçtım kocişten gizlice:)
çok serseri var burda istemiyo gelmemi haklıda
nette çok yavaş ve sorunlu yapıcaklarımız birini yapsam biri kalıyo neyse bınada şükür
hımmm tanıdım şimdi hayatım :) iyiyiz bide büyüyoruz darısı başınıza inşallah dualarım sizinle
hayırlısı olsun merim ınsallah en kısa zamanda mujde verenlerden olursun sen de...
suan kacncı gunundesın kı canım ve atesın kac derece
tablona bakıyorum ben arada ama net yok dıye guncelleyemıyorsun sanırım
valla bızde bu ay hareketlendık bakalım
ben testlerımı yaptırdım
e2 bıraz yuksek yarında ınsallah ultrasona gırecegım temızmı bakalım ıcersı kontrole gıdıcem
esımde kan verecek yarın veya cuma hormonlar ıcın
hafta ıcıde spermıyogram yaptıracak
cıkan sonuca gore 2. asılamamızı deneyecegız nasıbse dıger aya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?