Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bakacaz artık canım ya
umarım vardır bebeğim
sımsıkı tutunmuştur bana

kizlarrrr nasilsinizzzz ben geldim huuuuu.....
sevser sen dayanabilecekmisin sabaha kadar hadiii yap su testi sevinelim halayy cekelim enerjimiz yerine gelsin...

kizlarrrr nasilsinizzzz ben geldim huuuuu.....
sevser sen dayanabilecekmisin sabaha kadar hadiii yap su testi sevinelim halayy cekelim enerjimiz yerine gelsin...

umudcum
çıkmamasından korkuyorum
eşimle şimdi konuştuk yarın kanda baktıracaz sabah ama burda öğleden sora çıkıyor inşallah vardırda.......
rahatlarım
bu arada dayanıyorum mecburen.

bilgemmmmmm nasilsinnnn preseed muhabbetini okudum bende bu ay ilk kez kullandim benim esimde hoslanmadi bir benim esimmi diyodum bende :) seninki yine 2 razii olmus benimki hic kullanmasan olmazmi diyo eeee kusss dedim bende ben ustune ceket atip hamile kalanlardan degilim mecburen kullaniyoruz

hosgeldin canim bende cok istiyorum az once diziye bakiyodum oy bir gecer zamnki masallah doguran dogurana..ne kadar imrendim yaa..bi gun bizimde olucakmiki

bu sorunun cvb bende bilmiyorumki istiyorum RABBIME siginiyorum elimden baska bise gelmiyorki RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin ben melegimi ozluyrum mis kokusuna ihtiyacim var

İyi akşamlar kızlar..
Muhabbetiniz bol olsun ..

Umud'um , mecburen razı olucak ..
Dediğin gibi bizde zırt diye hamile kalsak , o kadar para bayılıp almayız herhalde ..
Ama iş güzarlık bizimkiler yaptığı işte , çocuk için katlanalım demiyolarda , o anki zevklerini düşünüyolar ..
Çok ayıp !

Ronya'm standart sapmaya güveniyorum , inşş beni bırakmaz aöf , yoksa çok darılır gücenirim :)

Edanurluuu naparsın canım?
Epeydir gelmiyordun , hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…