- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.541
İyi akşamlar kızlar..
Muhabbetiniz bol olsun ..
Umud'um , mecburen razı olucak ..
Dediğin gibi bizde zırt diye hamile kalsak , o kadar para bayılıp almayız herhalde ..
Ama iş güzarlık bizimkiler yaptığı işte , çocuk için katlanalım demiyolarda , o anki zevklerini düşünüyolar ..
Çok ayıp !
Ronya'm standart sapmaya güveniyorum , inşş beni bırakmaz aöf , yoksa çok darılır gücenirim :)
Edanurluuu naparsın canım?
Epeydir gelmiyordun , hoşgeldin :)
yağmurum sexi şempanzem nasılsın
geldim ,gördüm ,çıkıyorum:)))))))))))))
aşkitommmmmm senı özlüyorummmmm ne yapayımmmmm:))))))))))))))))))
aşkolsun....
nasılsın umuddd?????????*
şaka yapıyorum canım sen nasılsın minik nasıl
iyilik valla takılıyorum....duadan sorumlu bakanlar ekin ,lorke yok galiba aldığım duaları okudum yenisini almaya geldim ama yarın alıyım artık...
kizlar uzun suredri yoktum ne duasi okuyosunuz bende okumak isterim bilgi verrimisiniz
canım her arkadaşa 1000 ihlas okuyoruz ama sen yarın ekin yada lorkeyi bekle liste onlarda...
iyilik valla takılıyorum....duadan sorumlu bakanlar ekin ,lorke yok galiba aldığım duaları okudum yenisini almaya geldim ama yarın alıyım artık...
sorma bu aralar dua ihmal ediliyor...
lorke herkezin atelşini takip ediyordur yine regl bitmişti malum çalışmalarda olma ihtimali var...
ekin bu aralar sperm temizliğinde kendileri çokk yogun
bizde buralarda işteee
topik böleee
arkadaslar is nasinda ne guzell..bende tam esiem kavsutum calismalara baslicam regli oldum::90:
inşallah en kısa zamanda olursun umud ya allahım nasip eder inşallah belki az kalmıştır ha az daha sabretcanimmm iyiyim ne olsun misafir vardi biraz once gitti bende geldim...ben hamile olmak istiyorum yaaa(
bilgemmmmmm nasilsinnnn preseed muhabbetini okudum bende bu ay ilk kez kullandim benim esimde hoslanmadi bir benim esimmi diyodum bende :) seninki yine 2 razii olmus benimki hic kullanmasan olmazmi diyo eeee kusss dedim bende ben ustune ceket atip hamile kalanlardan degilim mecburen kullaniyoruz
yaaa kızlarrr tiramisu yapan varmı aranızda bana tarif verinnn ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?