Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ronyammmm iyiyim bitanem..
Bebişte iyi çok şükür canım..
Sen de halsizlik varmış heralde,umarım biran önce toparlarsın canım..

canım hadi iyi olun çok şükür
ben çok basit olan bir durum olan halsizliğin beni bu kadar sarsacağını düşünmezdim
gerçekten elim kolum kalkmıor kansızlığım çıktı
doktor kan ilacı için çok erken dedi
4. aydan sonra kan ilacı içebilcem

test yaptım çıkmadı kan verdim geldim az önce yarım saate çıkar
idrarda çıkmadığına göre yok sanırım

canım inşallah kanda çıkarda sevinirz
ben artık gebiş haberi almak istiyorummmmmmmmm
ayaklarımın bağı açılsın azcık tey tey yapalım

ronya karnım ağrıyor
adet olcakmışım gibi ama testte niye çıkmadıki som adet tarihim 17 ağustos
adet döngüm 26 gün
bu ay 31 çekti acaba neden çıkmadı idrarda

ronyacım inşallah ya inşallah
ama karnım ağrıdığından dolayı sanki ümitsizleştim gibi

ronya karnım ağrıyor
adet olcakmışım gibi ama testte niye çıkmadıki som adet tarihim 17 ağustos
adet döngüm 26 gün
bu ay 31 çekti acaba neden çıkmadı idrarda

idrarda hemen çıkmayabilir
daha 3 gün geçmiş
inşallah kanda çıkar da güzel haberler verirsin bize

canım hayırlısı olsun
gelirse sevinirz olmadı önümüzdeki maçlara bakarız

bu sefer çok ümitlendim ronyam
çünkü benim reglim hiç gecikmezdi
gününde mutlaka olurdum
ama yinede umutlanmak istemiyorum
ovülasyon testinin içinden tuhaf bi test çıkmıştı
incecik
onu yaptım ama olmadı

kizlar benim adet gunum 2 gun gecti onceden karnim agriyodu belirtiler vardi ama simdi hic yok hamilelikten suphelenmiyorum cok zor adet gecikmesinden dolayi kist falan olurmu doktora gitmek icin erkenmi esim duzeldiginde bende sorun baslar diye cok korkuyorum

canım aynen bendeki belirtide öyle önceden 10 gün öncesinden ağrırdı bu ay ağrı yok
göğüslerimde ağrırdı oda yok
ama az önce karnım ağrımaya başladı allah korusun
inşallah sende hamilesindir bende.......
sen test yaptınmı

Ronyamm maşallah bızdık bayağı büyümüş canım..
Nazlı bi kız olacak heralde :))
Benim de bacaklarıma feci kramplar giriyor özellikle de geceleri,resmen gözümden yaş geliyor..Magnezyum şase başladık ama şimdiye kadar pek bi faydası olmadı (
Bi de hamileliğimin 3.ayında apandist ameliyatı olduğum için doktorum erken doğum riskine karşı 28.haftada bebeğin ciğerlerinin gelişimi için iğne yapacağız ayrıca vajinal progestan fitil başlayacağız dedi..
Açıkcası biraz endişeliyim,bebeğim daha çok minik,1 kilo bile değil (
Gerçi doktor gelişimi iyi diyo ama ben biran önce büyüsün istiyorum..Bebeği besleyen gıdaları araştırıp,yemeye çalışıyorum..

canim benim hamilelik degildir bizim sayi bayagi dusuk o yuzden umitlenemiyorum baska bisey var diye korkuyorum hic duzensiz olmazdi belkide strestendir benim senin ihtimal yuksek insallah hatirladigima gore inferilite yoktu sizde

canim benim hamilelik degildir bizim sayi bayagi dusuk o yuzden umitlenemiyorum baska bisey var diye korkuyorum hic duzensiz olmazdi belkide strestendir benim senin ihtimal yuksek insallah hatirladigima gore inferilite yoktu sizde

evet canım bizde yok biz var sanıyordukta yokmuş şükür ama hiç belli olmaz bi bakmışsın sen hamilesin : )))
eşim arayacak birazdan ama ben yok diye düşünmeye başladım valla bendede hiç umut yok şuan

kızlae
zerre umudum kalmadı
şuan eşim hala niye aramadı beni ya
ben hastaneyi aramaya cesaret edemedim eşim işte o arayacaktı
ama umudum kalmadı
üstüme konduramıyorum şuan ya

gunaydin kizlarrr nasilsinizzz
sevserrrr gozyasiiii INSALLAH bu ayin hamileleri sizsinizdir..canlarim yaa ikinizide dort gozle bekliyorum.....
benden zaten umut yokda bari topicte hamile ciksada 2 halay ceksek mutlu olsak..

hayirlisi nasip kesinlesmeden cok umutlanmamak en iyisi ama olma ihtimali de var ben test yapmadim 1 hafta falan gecerse aklimda kalmasin diye yaparim sen guzel haberlerle gel insallah canim

sevserrrr gozyasiiii INSALLAH bu ayin hamileleri sizsinizdir..canlarim yaa ikinizide dort gozle bekliyorum.....
benden zaten umut yokda bari topicte hamile ciksada 2 halay ceksek mutlu olsak..

saol canım benim
allah razı olsun ama ısrarla eşim armıyor
bekliyorum bakalım dua edinde üzülmeyim lütfen

umudcum sagol guzel dileklerin icin cok zayif bir ihtimal 12 milyon spermele ve %5 hizla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…