- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.661
canım ben yaptım adetin 5.günü başladım
sanırım 4 gün kadar yaptım
sonraki ayda hamile kaldım
1 kilo süte 1 demet maydanoz attım 15 dakika kadar haşladım
yani maydanozlar pörsüyene kadar
sonra bir kovaya boşalttım üzerine oturdum bacaklarımada çarşaf sardım
feci yakmıştı beni ama dayanmaya çalıştım
en az yarım saat oturmak gerekior yani sıcaklık buhar bitene kadar
kızlar saf eşim aramış adam 1.20
şüpheli demiş gelin bi dr a gösterin demiş eeee dedim şimdi napıyosun
arkadaşlarıyla işi varmışda sora gidecekmiş hamile falan değilim yani 1.20 nin gebelik değil
bağırdım çağırdım kapattım vurdum duymaz insan
git bi degere bak adam acildeki adam belki yanlış okumuştur çok sinirlendim ya kriz geçirecem
tatlım hemen umudunu kırma belki daha çok erken olduğu için çıkmamıştır bol bol dua et canım bende sana dua ediyorum inşallah bebişin karnındadır ama yoksada üzülmek yok tabi sonuçta sizin durumunuz iyi olmamışsa vaktini zamanını bekliyodur dualarım seninle bitanem umarım hamilesindir
kızlar saf eşim aramış adam 1.20
şüpheli demiş gelin bi dr a gösterin demiş eeee dedim şimdi napıyosun
arkadaşlarıyla işi varmışda sora gidecekmiş hamile falan değilim yani 1.20 nin gebelik değil
bağırdım çağırdım kapattım vurdum duymaz insan
git bi degere bak adam acildeki adam belki yanlış okumuştur çok sinirlendim ya kriz geçirecem
ne icin yapiliyor
tatlım ronyam daha iyi bilir bende bugün 21 günümdeyim yaptırdım 1.20 çıktı 5 in altı hamilelik yok yazıyordu neden bir değer çıkıyor ronyam
canım kist gecikme yaparmı bilmiyorum ama umarım sende bu ay hamilesindir gecikmede ondandır inşallah ama değilsen git bi muayene ol bence neyse sorun erkenden öğren
Bence umudun her zaman olmalı..
Ben 2.6 milyon sperm,%0 morfoloji ile 4 negatif tüp bebek denemesinden sonra doktorların artık tüpte bile şansınız çok az demelerine rağmen normal yolla hamile kaldım..
canim uzulme hayirlisi yinede kendine dikkat et daha tam kesinlesmemis
canım ben rahim filmi çektimemiştim
ve çok kişiden tüplerde tıkanıklık varsa bunun iyi geldiğini duydum ve yaptım
yani ufak bir yapışıklık tıkanıklık varsa açılıyormuş
canım gebelik testinde 1.20 malesef negatif
tabi geç döllenme gibi bir durum yoksa :44:
canım ben yaptım adetin 5.günü başladım
sanırım 4 gün kadar yaptım
sonraki ayda hamile kaldım
1 kilo süte 1 demet maydanoz attım 15 dakika kadar haşladım
yani maydanozlar pörsüyene kadar
sonra bir kovaya boşalttım üzerine oturdum bacaklarımada çarşaf sardım
feci yakmıştı beni ama dayanmaya çalıştım
en az yarım saat oturmak gerekior yani sıcaklık buhar bitene kadar
Merhaba arkadaşlar bende bu kulübün yeni üyelerindenim. Vee sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum imnşallah rabbim hepimizin bebiş hasretine son verir bir an evvel.. Ben de eşimin sperm azlığı ile ilgili olarak gebelik problemi yaşıyorum. ve tüp bebek denemesinden önce normal yollarla hamile kalabilmek için mücadele eeceğim sizler gibi. Ben tüp bebekten başka şansımız olmadığını bir kaç gün önce öğrendim ve bu birkaç gündür bu duyguyla mücadele etmeye çalışıyorm. bu topiği takip ediyorum ve bugün yazmaya karar verdim çünkü içinde bulunduğum ruh halini kimseyle paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile paylaşmadm henüz çünkü sürekli sorularla muhatap olmak bana acıyarak bakmalarını görmek istemiyorum üzülmesin diye anneciğime bile söylemedim ve eşim üzülmesin diye onun yanında da belli etmiyorm takmıyormuşum gibi davranıyorm hatta birbirimize tüp anne tüp baba diye takılıyoruz dalga geçiyoruz kendimizle çünkü bununla başka türlü başedemeyiz bende buradan sizlerle güç bulmak sizlerden destek bulmak ve sizlere destek olmak istiyorum. çünkü bizi bizden başkası anlayamaz beni de aranıza kabul eder misiniz????
Merhaba arkadaşlar bende bu kulübün yeni üyelerindenim. Vee sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum imnşallah rabbim hepimizin bebiş hasretine son verir bir an evvel.. Ben de eşimin sperm azlığı ile ilgili olarak gebelik problemi yaşıyorum. ve tüp bebek denemesinden önce normal yollarla hamile kalabilmek için mücadele eeceğim sizler gibi. Ben tüp bebekten başka şansımız olmadığını bir kaç gün önce öğrendim ve bu birkaç gündür bu duyguyla mücadele etmeye çalışıyorm. bu topiği takip ediyorum ve bugün yazmaya karar verdim çünkü içinde bulunduğum ruh halini kimseyle paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile paylaşmadm henüz çünkü sürekli sorularla muhatap olmak bana acıyarak bakmalarını görmek istemiyorum üzülmesin diye anneciğime bile söylemedim ve eşim üzülmesin diye onun yanında da belli etmiyorm takmıyormuşum gibi davranıyorm hatta birbirimize tüp anne tüp baba diye takılıyoruz dalga geçiyoruz kendimizle çünkü bununla başka türlü başedemeyiz bende buradan sizlerle güç bulmak sizlerden destek bulmak ve sizlere destek olmak istiyorum. çünkü bizi bizden başkası anlayamaz beni de aranıza kabul eder misiniz????
ekin DÖn ELHAM BITTIMI kactasın ?gecende sordum
bu sefer çok ümitlendim ronyam
çünkü benim reglim hiç gecikmezdi
gününde mutlaka olurdum
ama yinede umutlanmak istemiyorum
ovülasyon testinin içinden tuhaf bi test çıkmıştı
incecik
onu yaptım ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?