Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne icin yapiliyor

tatlım ronyam daha iyi bilir bende bugün 21 günümdeyim yaptırdım 1.20 çıktı 5 in altı hamilelik yok yazıyordu neden bir değer çıkıyor ronyam

tamam hemen çıkmayanlar çok oluyor kardemim mesela ekintos
çok üzüldüm işte şimdi duruldum bağıra bağıra ağladım
rahatladım aslında şimdi burda ezan okunuyor allah büyük....

canim uzulme hayirlisi yinede kendine dikkat et daha tam kesinlesmemis

ne icin yapiliyor

canım ben rahim filmi çektimemiştim
ve çok kişiden tüplerde tıkanıklık varsa bunun iyi geldiğini duydum ve yaptım
yani ufak bir yapışıklık tıkanıklık varsa açılıyormuş

tatlım ronyam daha iyi bilir bende bugün 21 günümdeyim yaptırdım 1.20 çıktı 5 in altı hamilelik yok yazıyordu neden bir değer çıkıyor ronyam

canım gebelik testinde 1.20 malesef negatif
tabi geç döllenme gibi bir durum yoksa :44:

ronyam inşallah geç döllenmedir benimki
yada hayırlısı....

sevser canim daha yasin cok genc evlilik yilin yil diyorum yil bile degil cok erken...burda nekadar cok sey yasamis insan var defalarca tup bebek yaptirmis olmaz denilen fatma kris iste bu arkadaslar buna en guzel ornek hic umudunu kaybetmeden mucadele eden ve mukafatini goren...
lutfen toparlan artik yikilmak yok bizde zaman zaman bu yikimlari yasiyoruz ve bu duygulari biliyoruz emin ol....sadece bir bebek isteme canim hayirlisini sagliklisini iste YARADANDAN....
zamani gelmemis onumuze bakacagiz artik...
i yasiyoruz ve bu duygulari biliyoruz emin ol....sadece bir bebek isteme canim hayirlisini sagliklisini iste YARADANDAN....
zamani gelmemis onumuze bakacagiz artik...

bir deneyeyim onu da.teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bende bu kulübün yeni üyelerindenim. Vee sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum imnşallah rabbim hepimizin bebiş hasretine son verir bir an evvel.. Ben de eşimin sperm azlığı ile ilgili olarak gebelik problemi yaşıyorum. ve tüp bebek denemesinden önce normal yollarla hamile kalabilmek için mücadele eeceğim sizler gibi. Ben tüp bebekten başka şansımız olmadığını bir kaç gün önce öğrendim ve bu birkaç gündür bu duyguyla mücadele etmeye çalışıyorm. bu topiği takip ediyorum ve bugün yazmaya karar verdim çünkü içinde bulunduğum ruh halini kimseyle paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile paylaşmadm henüz çünkü sürekli sorularla muhatap olmak bana acıyarak bakmalarını görmek istemiyorum üzülmesin diye anneciğime bile söylemedim ve eşim üzülmesin diye onun yanında da belli etmiyorm takmıyormuşum gibi davranıyorm hatta birbirimize tüp anne tüp baba diye takılıyoruz dalga geçiyoruz kendimizle çünkü bununla başka türlü başedemeyiz bende buradan sizlerle güç bulmak sizlerden destek bulmak ve sizlere destek olmak istiyorum. çünkü bizi bizden başkası anlayamaz beni de aranıza kabul eder misiniz????

hoşgeldin:)))))))))))))))))))))))

hosgeldin canim hep birlikte mucadele edecegiz insallah sperm azliginin bir sebebi varmi hormonlar yada varikosel gibi

ekin DÖn ELHAM BITTIMI kactasın ?gecende sordum

yok canım bitmedi 60 cviarındayım

sevser sağlık olsun zamanı var demekki
sen eşine 1 kutu proxed plus alsan sadece sabahları versen diye düşünüyorum destek olur
yada arginmax man alsan

Gökcen sende aramıza hoşgeldin.
Zamanla ya alışıyor yada hamile kalıyorsun:)
inşallah sende hamile kalanlardan olursun
değerleriniz nasıl sperm testini paylaş istersen burda

slm kızlar nasılsınız ...
bı gecmıse bakıp gelıyorum sabahtan berı dısarlardaydım
bende haberler ıyı degıl malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…